In Stiri

Andrei Nicolae - „Consilierul Diavolului” Yuval Noah Harari apare propagandistic în MANUALUL DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ pentru clasa a VIII-a

Dacă ați crezut vreodată că Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației anti-naționale și promotorul proiectului iohannist România Reeducată, este doar un idiot întors cu cheița pe la spate, ei bine, v-ați înșelat.

Autorul celebrei Teze de doctorat „Cercetări privind posibilitatea irigării cu apă uzată provenită din complexele avicole și de creșterea suinelor în condiții de protecție a mediului ambiant și stabilirea soluțiilor de proiectare a amenajărilor de irigații apă uzată” – respectiv, Teză de doctorat despre posibilitatea de a se iriga câmpurile cu zoaiele de la fermele de pui sau de porci – este mai mult decât un idiot. Alianța Părinților a avut dreptate când a scris Apelul „Opriți-l pe Gropar!”, căci cu adevărat acesta pare să fie rolul său: distrugerea ultimelor urme de educație națională din învățământul românesc și, oricât ar părea de incredibil, nu pe orice linie ci chiar pe aceea a „Marii Resetări”.

La articolul noii noastre colaboratoare, Ginan Abraheam, intitulat „O ‘istorie prescurtată’ a ‘religiei’ de la Davos”, o cititoare ne-a semnalat acest fapt incredibil: Yuval Noah Harari, supranumit „Consilierul Diavolului”, de la Forumul Economic Mondial, cel cu „Marea Resetare” a Inteligenței Artificiale și cipuirea copiilor, aghiotanul lui Klaus Schwab care susține că planeta nu mai are nevoie de „mâncătorii inutili”, a primit un loc generos în… MANUALUL DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ pentru Clasa a VIII-a al Ministerului Educației Naționale, editat în 2020, în plină plandemie!

Gata!, odată cu apariția pe piață a „Marii Resetări” a unor idioți bolnavi cu ștaif, de anvergura lui Cîmpeanu la pătrat, s-au terminat și clasicii literaturii și publicisticii române din MANUALUL DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ așa că Ministerul Eucației Naționale s-a gândit să-l promoveze copiilor de clasa a VIII-a chiar pe Yuval Noah Harari, artizanul celor mai odioase teorii anti-umane. Și unde? Repetăm, în MANUALUL DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ!

Textul în sine, de o propagandă sinistră a teoriilor „Marii Resetări” și „Revoluției transumaniste”, este de-a dreptul diabolic, explicând cum oamenii sunt mai prejos decât „inteligența artificială”.

Manualul școlar a fost publicat de Editura Art Klett și aprobat de Ministerul Educației Naționale prin ordinul de ministru nr. 5566/15.09.2020 Manualul este distribuit elevilor în mod gratuit, atât în format tipărit, cât și în format digital, și este transmisibil timp de patru ani școlari, începând din anul școlar 2020 – 2021.

„Prin tema Reflecții asupra lumii, propusă de programa de limba și literatura română petru clasa a VIII-a, manualul încheie traseul de cunoaștere început în clasa a V-a, cu instrumentele specifice disciplinei limba și literatura română. Astfel, am ales o abordare interogativă, stimulând interesul elevilor pentru a căuta răspunsuri la întrebări precum Ce înseamnă prietenia?, Cum sunt ceilalți?, Unde găsim frumusețea?, Ce este adevărul?, pentru ca în final să le oferim acestora ocazia să privească în viitor și să-și imagineze Încotro se îndreaptă lumea?”, se scrie în preambulul MANUALUL DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ pentru Clasa a VIII-a al Ministerului Educației Naționale, ediție tipărită și electronică

Recent Posts
Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
denis buican-peligradionut tene, cercetarea istorica, directivele nkvd