Calistrat Atudorei – Sfarsitul Ocultei Globale sataniste este aproape

oculta globala, new world order, oculta satanista, satanism, noua ordine mondiala

Calistrat Atudorei - Sfarsitul Ocultei Globale sataniste este aproape

Este acum evident pentru toti oamenii inteligenti ca asistam pe plan global la o ofensiva ce se vrea decisiva a structurilor sataniste de factura masonica ce uneltesc de sute de ani pentru a obtine controlul total al omenirii. Asa-zisa „pandemie” este un atac „sub steag fals” prin care de data aceasta Oculta doreste sa prosteasca intreaga planeta. La o scara mai mica au facut-o de nenumarate ori prin intermediul politicienilor vanduti, a gruparilor paramilitare si a presei aservite.

In aceasta conjunctura generala orientarea spre Bine si Bun Simt este mai dificil sa vina in mod concret de la nivelul poporului. Pentru ca populatia a fost paralizata efectiv prin intermediul carantinei aberante si a stirilor fals-panicarde difuzate de presa centrala. Satanistii care conduc din umbra majoritatea guvernelor lumii se folosesc in contextul „pandemiei” de cateva parghii principale pentru a-si exercita controlul:

  1. Forurile de asa-zisi „specialisti” in domeniul medical le apartin. Un exemplu clar este Organizatia Mondiala a Sanatatii, actualmente condusa informal de Bill Gates. Un exemplu din Romania este penibilul Streinu-Cercel, „marele expert” virusolog, in realitate un instrument al mega-corporatiei criminale Big Pharma;
  2. Prin algoritmul artificial creat „problema-reactie-solutie” Guvernul masonic Mondial din umbra a impus deja legi dictatoriale pe care populatia nu le poate contesta. Este legea „pumnului in gura”. Orice opinie diferita devine pe zi ce trece interzisa. Protestele sunt mult mai dificile, iar cenzura internetului a intrat intr-o faza mult mai agresiva.
  3. Ca rod al efortului de inginerie sociala si intoxicare a populatiei (fizic si mental), o mare parte a oamenilor au coborat la un nivel intelectual deplorabil. Sunt extrem de usor de manipulat, nu mai sunt capabili de o gandire critica sau sa realizeze conexiuni inteligente care sa ii conduca la o perspectiva de ansamblu. De aceea este greu de atins o „masa critica” pe baza careia populatia sa se ridice spre revolta.

Din fericire exista si un ajutor providential, pe care maleficii „Iluminati” nu il pot opri. Trasformarea societatii poate veni de sus in jos, dar daca si numai daca macar o semnificativa parte a populatiei se trezeste din somnul ratiunii. Este de asemenea imperios necesara o trezire spirituala, pe baza careia sa aspiram din toata inima sa fim ajutati. Sa ne gandim putin mai atent: de ce uraste atat de mult Oculta Satanica spiritualitatea autentica? De ce vrea sa distruga crestinismul, morala sanatoasa si bunul simt? Pentru ca stie ca oamenii pot fi controlati doar daca nu mai au contact sufletul lor si mai ales cu Dumnezeu. Si ca daca oamenii ies din hipnoza perversa indusa constant de mass-media (deja satanizata) atunci vrajitoria malefica se rupe. Cabalistii sunt constienti ca daca oamenii isi folosesc liberul arbitru si il apeleaza pe Dumnezeu atunci Intunericul va dispare instantaneu risipit de Puterea invincibila a Luminii.

Asa cum a fost si profetit, iata ca Fiara a aparut in plina vedere. Numarul malefic 666 se refera exact la tehnologiile prin care satanisti ca Bill Gates, Rockefeller, Rothschild, Clinton sau Soros vor sa supuna lumea prin vaccinare cu nanocipuri, reteaua dubla 5G (cu circuite la sol si in spatiu), camere de supraveghere omniprezente, internetul lucrurilor, „orase inteligente” (construite special pentru a furniza controlul total al cetatenilor) etc.

Dar Fiara va fi invinsa. Mai devreme sau mai tarziu, in functie de cat de mare este credinta si aspiratia noastra. Dumnezeu nu va lasa lumea sa piara. Iar ajutorul divin deja a inceput sa se manifeste. Cabala masonica va fi spulberata exact din varful piramidei. Exista numeroase indicii concrete ca destructurarea va incepe in Statele Unite, tara unde cabalistii au infiintat cele mai mari sedii prin care planuiau sa instituie si sa coordoneze „Noua Ordine Mondiala”.

In pofida unui comportament ce a aparut adeseori ca fiind contradictoriu, Donald Trump se dovedeste tot mai mult a fi un adversar redutabil al caracatitei Deep State, ale carei tentacule sunt intinse in intreaga lume. In aceasta lupta presedintele Trump nu este singur, ci este ajutat de servicii puternice de informatii si de departamente ale armatei. Insa aceste forte, din motive usor de inteles, nu trebuie inca sa se arate public. Un argument concludent al existentei acestor forte si a activitatii lor il reprezinta mesajele extraordinar de complexe si vizionare transmise de gruparea Q. Un singur om nu ar fi putut programa evenimente atat de precise asa cum au fost ele anticipat anuntate de postarile respective, care apar sistematic in momente-cheie de mai mult de trei ani. Exista multe alte indicii ca Donald Trump nu este din acelasi aluat cu predecesorii sai la Casa Alba. Sa avem in vedere ca a spus clar ca „pandemia” e un hoax (escrocherie), a retras finantarea OMS, a declarat ca e impotriva vaccinarii, ca incalzirea globala este o farsa, a inceput sa nationalizeze FED (Rezerva Federala – Federal Reserve Bank – n. red.), ca Hillary trebuie arestata, a destituit zeci de agenti ai Deep State din administratia SUA, ca presa mainstream distribuie din greu fake news… Dar cel mai important este ca nu a mai angrenat SUA in niciun conflict major in ultimii patru ani.

Asadar, cine va face urmatorul pas in aceasta lupta?

Va indrazni Cabala masonica sa treaca la impunerea efectiva a vaccinarii obligatorii a intregii populatii mondiale? Greu de crezut! Pentru ca intreaga lor falsa realitate se naruie sub potopul minciunilor demascate: falsificarea numarului de victime, spitale goale ce erau declarate la stiri ca gemand de infectati, nesimtirea de a avansa tehnologia 5G fara niciun studiu oficial privind riscurile pentru sanatate si multe altele… In aceste conditii nici macar masele largi de populatie (asa manipulate cum sunt) nu pot fi suficient prostite si ca urmare o astfel de mutare ar fi catastrofala pentru planul ocult.

Pasul aliantei care il sprijina pe Trump este insa mult mai logic si mai probabil. Iar acest pas va consta fara indoiala in declansarea unei campanii concertate de arestari a capilor retelei cabaliste. Arestarile trebuie sa fie simultane si ne-anuntate pentru a nu putea fi contracarate. De aceea, nu va asteptati la previzionari exacte. Insa putem fi siguri ca aceste arestari vor avea loc pentru ca situatia (nu doar din SUA, ci din intreaga lume) a ajuns ireconciliabila. Pe de o parte Oculta nu isi mai poate ascunde planurile criminale in fata unei parti crescande (si tot mai nervoasa!) a opiniei publice si de aceea este grabita sa forteze Dictatura Globala. Pe de cealalta parte, Trump si Alianta sunt realmente obligati de situatie sa declanseze arestarile stiind foarte bine ca altfel vor fi linsati fara mila de satanistii care, asa cum ei insisi o marturisesc, „nu uita si nu iarta”.

Balanta a inceput sa se incline tot mai tare spre iminenta arestarilor. Ceasul ticaie!

A consemnat pentru dumneavoastra Calistrat M. Atudorei via justitiarul.press.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu