Dan Puric – România este o țară blasfemiată

arta, eroii neamului, batalia de la jiu, dan puric, umorul romanesc

Dan Puric - România este o țară blasfemiată

Ne aflăm în cea mai cruntă situație din istoria acestui popor. Suntem în război virusologico-ideologic. Cel mai mare efort care se face astăzi esta ca poporul român să fie scos din matca lui sufletească. România este ultimul bastion ortodox puternic și vor să îl distrugă. Toate acestea se fac cu un dublu virus. Este vorba despre virusul Covid-19, care va trece sau nu și unul mult mai periculos, care va ucide o lume și o umanitate. Este virusul ideologic, care merge paralel cu Covid-19 (….)

Sunt copil de medici. În familia mea am și cercetători care au lucrat în domeniu. Problema epidemiologică, virusologică, trebuie tratată cu seriozitate, responsabilitate și nu cu exagerări de cea mai proastă calitate, precum l-au îngropat pe bietul Pimen ca la carnavalul din Veneția cu scopul de a speria lumea. Măsurile trebuie să fie severe, dar proporționale cu pericolul! În caz contrar, acești flăcăi au creat o stare de neliniște, care distruge sistemul nervos al omului.

Nimeni nu are nimic împotriva faptului că din punct de vedere medical trebuie să respecți niște măsuri de restricție. Dar ei au profitat, pe dedesupt băieții continuă liniștit o politică de subminare a identității morale a poporului român! Aici este problema! Este un atac decisiv asupra poporului român! Ușor, ușor, ni s-a luat libertatea.

‘România este o țară blasfemiată! Este o țară condusă de pirați! Ei taie axul moral al țării! Este o strategie veche de când lumea.

Eminescu a fost un paznic al conștiinței.

Un mare artist trebuie să stea de pază.

Octavian Goga spunea că o țară se păzește cu corpuri de armată sau cu o statuie de care sunt legate mii de inimi.

A consemnat pentru dumneavoastră Dan Puric.

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
1 reply
 1. gheorghe
  gheorghe says:

  … mda…Asta, cu pandemia care nu e epidemie, … cu virusi care sint prezenti “pe hartie” da’ nu i-a vazut nimeni… care=s niste deseuri biologice care nu indica nimic, nici o boala… arata ca minciuna e bine asezata in mentalitate asa cum e si big bang – ul; daca presupune unu’ cu titlu – gata, asa trebuie sa fi fost si in realitate.

  Din pacate, crezand ca e ceva adevar in masurile luate pare a fi principala eroare intelectuala: eticheta de boala noua fara probe si disparitia …. magica a bolilor cunoscute ar fi trebuit sa-i dea de gandit autorului.
  Asa se intampla – cu cat esti mai “specializat” – si a fost instruit de medici, nu-i asa? … cu atata e mai greu sa “vezi” altceva.

  In fine, nu stiu daca Romania intra in o categorie teologica ce ar putea fi blasfemiata – sa spunem ca e o forma de exprimare sentimental-poetizanta a impresiei personale…
  Romania nu simte nimic – oamenii simt, … prea apasator… ca e rau din ce in ce mai mult in viata de zi cu zi, in fiecare aspect si (practic) ceas al existentei.
  Bazandu-se pe fraiereala unei catastrofe medicale scenarizate si trambitate pe care o inghite multimea nepriceputa si manipulata mediatic iata ca se petrece ce se pregateste strategic de sute de ani si tactic de vreo 50 de ani: distrugerea civilizatiei crestine albe, ca razbunare pentru corectia din 965 data de Rusa Kiev-iana.
  A functionat manevra dupa contaminarea parazitica a statelor europene si coloniilor din America, incepand cu comertul triughiular : melas-“apa de foc” – sclavi (pentru melasa…), constuind apoi, dupa 1700 paravanul de cozi de topor, slugile fatarnice – franc-masoneria – cu care au inceput sa decapiteze regate si imperii…. ca sa ajunga sa stapaneasca lumea, crezandu-se zei.
  …. nu refac parcursul de la care nu s-au abatut si nici nu detaliez “foaia de parcurs” in care omenirea cacanizata de invadatorii arabo-paki-maronii si negri, redusa devreo 20 de ori numeric va sluji zeii albi ramasi, uneltele lui Ba’al care controleaza/stapanesc practic toata mass-media, retelele de [anti]socializare si manipuleaza finantele, bancile, comertul in toata lumea comandand aceleasi slugi idioate (mentionate mai sus) sa omoare cat mai multi si cat mai repede, cu diploma medicala “certificata”.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu