In Articole

Dan Puric - România este o țară blasfemiată

Ne aflăm în cea mai cruntă situație din istoria acestui popor. Suntem în război virusologico-ideologic. Cel mai mare efort care se face astăzi esta ca poporul român să fie scos din matca lui sufletească. România este ultimul bastion ortodox puternic și vor să îl distrugă. Toate acestea se fac cu un dublu virus. Este vorba despre virusul Covid-19, care va trece sau nu și unul mult mai periculos, care va ucide o lume și o umanitate. Este virusul ideologic, care merge paralel cu Covid-19 (….)

Sunt copil de medici. În familia mea am și cercetători care au lucrat în domeniu. Problema epidemiologică, virusologică, trebuie tratată cu seriozitate, responsabilitate și nu cu exagerări de cea mai proastă calitate, precum l-au îngropat pe bietul Pimen ca la carnavalul din Veneția cu scopul de a speria lumea. Măsurile trebuie să fie severe, dar proporționale cu pericolul! În caz contrar, acești flăcăi au creat o stare de neliniște, care distruge sistemul nervos al omului.

Nimeni nu are nimic împotriva faptului că din punct de vedere medical trebuie să respecți niște măsuri de restricție. Dar ei au profitat, pe dedesupt băieții continuă liniștit o politică de subminare a identității morale a poporului român! Aici este problema! Este un atac decisiv asupra poporului român! Ușor, ușor, ni s-a luat libertatea.

‘România este o țară blasfemiată! Este o țară condusă de pirați! Ei taie axul moral al țării! Este o strategie veche de când lumea.

Eminescu a fost un paznic al conștiinței.

Un mare artist trebuie să stea de pază.

Octavian Goga spunea că o țară se păzește cu corpuri de armată sau cu o statuie de care sunt legate mii de inimi.

A consemnat pentru dumneavoastră Dan Puric.

Recent Posts
Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
george cosbuc, noi vrem pamantdictatura