In Articole, Modelul de Tara

Daniel Roxin - Programul de țară al lui Călin Georgescu „APĂ, HRANĂ, ENERGIE” este pe lista de priorități a partidului AUR, condus de George Simion

Călin Georgescu, fost expert ONU și Membru al Clubului de la Roma Elveția (că din Clubul de la Roma România a fost exclus, din câte știu, de Bilderbergul Mugur Isărescu) a devenit cunoscut românilor pentru pozițiile sale CRITICE și OSTILE Noii Ordini Mondiale, Ocultei financiare care trage sforile la nivel global, FMI-ului și Băncii Mondiale. Desigur, pozițiile sale sunt critice și ostile și slugilor guvernamentale din toate guvernele care au îndatorat România și au aservit-o intereselor externe.

Știu că cei care îl contestă pe Călin Georgescu pretind că face parte din aceeași grupare ocultă care conduce lumea și că declarațiile sale sunt un simplu joc de glezne menit să îi deruteze pe naivi.

În opinia mea, Călin Georgescu este sincer în criticile sale și cred că trebuie să considerăm un avantaj faptul că știe de la prima mână cât de putredă este ideologia neomarxistă care se pregătește să cucerească lumea și cât de periculoși sunt agenții Resetării Globale, agenții așa-zisei Noi Ordini Mondiale.

Revenind la subiectul acestui articol, am remarcat în dese rânduri, în interviurile pe care Călin Georgescu le-a dat, că vorbea despre un program propriu de țară numit APĂ, HRANĂ, ENERGIE, insistând asupra faptului că acest program reprezintă calea către prosperitate și independență economică.

Între timp, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), condusă de George Simion, și-a prezentat programul de țară sub același nume: APĂ, HRANĂ, ENERGIE.

Am fost puțin intrigat și am încercat să înțeleg de ce, în condițiile în care Călin Georgescu nu candidează pe listele AUR și nici nu și-a declarat public susținerea pentru acest partid.

Apoi mi-am amintit că profesorul Florian Colceag, „antrenorul de genii”, candidează pe listele AUR pentru un loc în Senatul României, profesorul Florin Colceag fiind unul dintre consilierii pe care Călin Georgescu i-a avut în momentul în care și-a construit programul de țară.

De asemenea, în urmă cu câteva luni, am văzut o fotografie pe care George Simion a făcut-o cu Călin Georgescu, semn că au avut unele discuții.

Lucrurile se arată interesante și, chiar dacă Călin Georgescu nu este implicat politic în aceste alegeri parlamentare, se pare că programul său de țară i-a convins pe cei din AUR să și-l asume. Să vedem cu ce rezultate…

A consemnat pentru dumneavoastră Daniel Roxin.

Recent Posts

Lăsați un comentariu

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
1900ion luca caragiale, caragiale
%d bloggers like this: