Florin Palas – Batalia neokominternistilor cu Sfintii inchisorilor

batalia neokominternistilor, romania

Batalia neokominternistilor cu Sfintii inchisorilor

 Transferarea vinovatiilor reale asupra romanilor, culpabilizati ca s-ar fi omorat intre ei

Continuatorii Scanteii scriu despre „inchisorile comuniste romanesti” si „comunismul romanesc”. Comunismul nu este romanesc, este o ideologie anticrestina, straina de cultura si civilizatia romaneasca. Regimul comunist a fost impus de o forta de ocupatie straina, cu sprijinul tancurile sovietice, pe intreg teritoriul romanesc, inclusiv in Basarabia si in Bucovina rapite.

Bezbojnicii continuatori ai Scanteii scriu exclusiv despre tortionari etnici romani, uitand sa mentioneze ca aceste cozi de topor nu reprezentau mai mult de 5-10% din efectivele Securitatii. Despre alogenii care au instaurat regimul comunist in Romania nu se vorbeste deloc. Kominternistii ascund vinovatiile reale, tranferand vina asupra romanilor, adica tocmai a celor supusi unui experiment etnocidar, in urma caruia milioane de romani au fost inchisi, iar sute de mii dintre acestia au fost omorati in lagare si inchisori ori in munti.

Doctorul Teofil Mija imi spunea ca, dupa ce a fost arestat, timp de doua luni de zile nu a auzit macar un anchetator vorbind limba romana. Silviu Brucan, fost conducator al Scanteii si ideolog al neokominternistilor, scria in „Generatia irosita” despre cei care l-au chinuit pe Tutea. Deci, nu l-am chinuit, ci l-au chinuit. Este o perfida actiune de re-condamnare a victimelor de catre opresori, inceputa inca din inchisoarea Pitesti, care vrea sa impuna opiniei publice ca romanii s-au omorat intre ei.

Intelegem disperarea si teama neokominternistilor cand vad evlavia pe care romanii o au fata de martirii si marturisitorii din inchisorile comuniste. Procesul de culpabilizare a poporului roman continua. Reperele morale autentice sunt interzise cu putere de lege in spatiul public romanesc. Interdictia este vizibila in mediul academic si institutional (cu exceptia Bisericii, care a produs o „spartura” semnificativa in sistem). Dar, asa cum spune un cantec, „vinovatii fara vina cer sa se faca lumina”. Iar biruinta va fi a lor, asa cum ne-a transmis Parintele Calciu, care a profetit batalia neokominternistilor cu sfintii inchisorilor, asigurandu-ne ca vor fi alaturi de noi pentru a-i apara.

A consemnat Florin Palas via marturisitorii.ro.

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu