,

George Sărluceanu de la Green Ties lansează albumul „Faţă în faţă” pe 23 februarie la Sala Dalles

george sarluceanu, art rock, fata in fata, sala dalles 23 februarie

George Sărluceanu – basistul celebrei trupe Spin şi liderul trupei Green Ties anunţă ieşirea pe piaţă a unui nou produs muzical din sfera blues fusion, ce îi poartă semnătura: albumul „Faţă în faţă” va fi lansat pe scena Sălii Dalles pe 23 februarie de la 19.30.

Despre acest al doilea album al său George Sărluceanu spune:

Albumul aduce în fața publicului conceptul de art rock – o combinație de mai multe stiluri, de la jazz, blues până la rock și folk, dar care poate interfera cu reggae african. Într-o variantă acustică plină de energie și având alături invitați pe măsură, concertul aduce în față sonorități vesele, dar și o virtuozitate excepțională pe pasajele de improvizație, care sunt construite pe măsură celebrității invitaților.”

Pe lângă piesele de pe albumul „Față în față”, vor fi interpretate și piese deja consacrate, cum sunt „Eu și cerul albastru” (2021) – cântec dedicat lui Ivan Patzaichin, „Cai și lupi” sau „We are brothers” – cântec dedicat cluburilor moto din întreagă lume.

Pentru concertul de lansare a albumului „Faţă în faţă” biletele se găsesc pe: Ticketstore.ro şi la Anticariatul Sălii Dalles.

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu