In Articole

Închisoarea a devenit spital, iar spitalul închisoare

Atunci când Statul este constituit și exercitat din și de indivizi inconștienți, ignoranți, viciați, obraznici, inculți, înapoiați mintal și analfabeți funcțional, perverși de-a dreptul, atunci aceștia își rezervă luxul să experimenteze lucruri intelectual-sadice pe cei asupra cărora dau reguli și regulamente. Rezultatul? Totalitarismul în cea mai scârboasă formă a sa culminată cu diferite forme de genocid (oameni care au murit literalmente cu zile datorită lipsei voite a asistenței medicale). Exploatarea omului de către om a trecut la nivel următor: uciderea în cele mai viclene moduri a omului de către om. Credeți că acestea rămân neplătite? Credeți în Justiția Cosmică, Divină?

Totul se constituie pe o iluzie: un dușman invizibil pe care-l afișează, chipurile, mulțimilor prin anumite teste despre care li s-a spus că-l despistează. Este vorba de un agent patogen, iar experimentul este pentru obișnuirea mulțimilor cu el și cu măsurile de protecție sanitară care salvează milioane de oameni de la moarte. Prezumția de nevinovăție cade spartă pe dușumea. Se constituie termenul de suspect de contaminare sau îmbolnăvire cu respectivul dușman care este un presupus agent patogen pentru care nu există dovezi că ar exista în mod real și că ar cauza respectivele simptome pe care doar unii, care se și confruntă într-un fel sau altul cu ele, le-au văzut. Pentru restul mulțimilor, acest agent patogen nu există. Ce înseamnă aceasta? Că există focare pe undeva pe acolo, prin țară, care prezintă așa ceva, asemenea cazuri. Restul sunt libere de orice contaminare de acest gen, mai ales în plină vară.

S-au închis sisteme educaționale, afaceri, magazine, restaurante, orașele devenind pustii, în plină denumită pandemie, și străzile lor abandonate ca în orașele fantomă. S-a instituit ca măsură distanțarea socială, care culmea, nu are legătură cu cea fizică. „Stai departe de ceilalți!”, ți se spune. Însă, aceasta este prima măsură de excludere din societate a celor care sunt pasibili a contracta un asemenea agent patogen.

O a doua măsură este purtarea măștii de protecție, pentru a nu răspândi și a nu contracta numitul agent patogen. Iarăși, lipsa prezumției de nevinovăție! Suntem, totuși, în război cu arma biologică, iar dușmanul poate fi chiar printre noi, sau chiar noi înșine. Ba chiar agentul patogen ar putea fi găsit și pe bancnotele din plastic (deșeu după urma rafinării petrolului) și ni se recomandă plata cu cardul, care este tot din plastic (deșeu după urma rafinării petrolului). Agentul patogen fiind atât de mic că intră lejer prin porii măștii chirurgicale care ne este vândută spre binele nostru. Protecția este doar cu regula instituită legal prin ordonanță militară.

Abuzurile continuă. Imbecilii despre care am vorbit în primul paragraf, care nici nu știu să vorbească corect românește, cu un intelect mai mult decât îndoielnic, scot pe bandă rulantă stări de urgență și stări de alertă îngrădind și mai mult drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor, ca și când nu există nimeni care să-i sancționeze. Este un experiment, un test, iar acesta are un rezultat foarte frumos: participarea democratică reală a românilor în țară. Am înțeles mulți dintre noi ce este ceea ce se întâmplă și, deși suntem greu puși la încercare, începem să ne exercităm capacitatea de a fi cetățean și de a protesta, în primul rând, împotriva măsurilor luate. Nu suntem cu toții trași după același calapod, dar suntem împreună în aceeași oală numită România.

Închisoarea a devenit spital, iar spitalul închisoare. Mulți depistați pozitiv, de parcă ar suferi de SIDA sau blenoragie, sifilis or chlamidia (îmi scuzați limba franceză), refuză să mai stea internați, acum cât încă se mai poate, și ies din spitalizare/închisoare/izolare pe proprie răspundere. Autoritățile Statului trăiesc într-o realitate paralelă. Consideră în continuare, ignorând toate indicațiile specialiștilor epidemiologi/imunologi/virusologi din toată lumea, că cei care refuză încarcerarea/spitalizarea sunt persoane iresponsabile care merită să li se deschidă dosar penal și că vor omorî întreaga națiune românească, ei fiind singurii capabili să ne salveze, ba chiar să ne mântuiască (dacă tot au ținut o perioadă bisericile închise).

Imbecilul numărul unu al Statului a ieșit la televizor odată și ne-a spus/amenințat să: „Stați acasă! Dacă nu, de Înviere vom avea înmormântări!”, fapt fără precedent în istoria omenirii, lucru pentru care am putea să-l premiem pentru o asemenea performanță pe care nici Hitler, nici Mussolini, nici Lenin, nici Stalin și nici Mao sau Pol Pot nu s-au gândit vreodată s-o facă, deși au comis alte grozăvii mult mai genocidare. Aceasta a fost o aluzie la cazul Colectiv.

Imbecilul numărul doi al Statului, astăzi numărul unu ca și popularitate, ne amenință/avertizează la televizor, la unul din posturile aservite intereselor străine, că ne așteaptă la spital pe noi, cei care protestăm în piață. Iarăși, o afirmație fără precedent, cu mult subînțeles, care vine să dea o palmă arogantă și obraznică unui popor milenar care a uitat să-și mai facă din propria cruce o sabie cu care să facă curățenie prin țară/ogradă. Suntem un popor blajin și îngăduitor, iar facerea de bine este știți voi ce…

Ultima măsură care le dă acestora puteri de a decide asupra mulțimilor, și asupra bunurilor lor, este o lege a încarcerării/carantinării forțate. Cine i-a învățat pe ei să scrie asemenea abominații, în măsura în care sunt analfabeți funcționali și nu numai? Cineva din interior. Nu știm cine. Păpușarul, îi spun unii. Urmăriți de unde vin banii și veți vedea de unde vin și directivele.

Așadar și prin urmare, spitalul a devenit închisoare, iar închisoarea spital. În cazul în care închisoarea este un spital, este pentru ei, în care au timp să reflecteze ca să se vindece. Altfel, pe viață vor rămâne închiși atât în minte, cât și în suflet.

Recent Posts

Lăsați un comentariu

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
comunism, capitalismfenomenul pitesti-standford, katya kelaro
%d bloggers like this: