Mai usor cu „holocaustul” la romani! Ca nu mai tine.

[vc_row][vc_column][mk_image src=”https://culturaromana.ro/wp-content/uploads/2018/06/134064.jpg” image_size=”medium” lightbox=”true” custom_lightbox=”https://culturaromana.ro/wp-content/uploads/2018/06/134064.jpg” frame_style=”border_shadow” align=”center”][mk_padding_divider size=”20″][vc_custom_heading text=”Mai usor cu „holocaustul” la romani! Ca nu mai tine.” font_container=”tag:h3|font_size:24px|text_align:center|line_height:2em” use_theme_fonts=”yes”][mk_padding_divider size=”20″][vc_column_text css=”.vc_custom_1554568640838{margin-bottom: 0px !important;}”]Din ce in ce mai multe articole si documente ies la suprafata legate de minciuna cu „holocaustul in Romania”. Minciuna continuata si intretinuta de propaganda unor agenti externi si evrei nepamanteni din perioada comunista pana astazi. Toti am crescut cu ea, incluzandu-ma si pe mine. Dar avem ocazia si datoria sa ne corectam cand avem marturiile in fata! Mai ales ale istoricilor. Ce sa mai, monser! „Istoria este scrisa de invingatori” spune un proverb faimos. Adevarat! Insa l-as modifica putin in: „Istoria este scrisa de profitori”. Avem contraargumente? Evident! Dintotdeauna au fost si tinute bine, sau unele au fost distruse (celebrele jurnale, documente de razboi ale lui Antonescu despre situatia evreilor din Romania – documente care au fost furate de sovietici dupa procesul lui Antonescu de la Moscova – sa-i mai intrebam daca le mai au? Oare?). Nu este nevoie. Avem altele. Practic avem ca marturii puternice, testamentul lui W. Filderman. Mai mult nu ne trebuie. Cam atat prieteni cititori, va las mai jos cu ce spune mai marele Ion Coja despre acest fapt. Sa vedem.

Definitia holocaustului: „In centrul Holocaustului a stat decizia de a ucide fiecare evreu: barbati, femei, copii.”

Aceasta defintie am gasit-o pe site-ul Yad Vashem-ului, in urma cu cativa ani si am si comentat-o atunci. Am cautat-o din nou, la aceeași adresa: Yad Vashem, dar nu am mai gasit-o. E posibil sa nu fi stiut eu unde sa caut! Poate ma ajuta cineva…

In orice caz, definitia data de Institutul care poarta numele nemernicului de Wiesel, nu se potriveste deloc! Faptele petrecute in Romania, inclusiv in Transnistria, pe vremea lui Ion Antonescu, nu se incadreaza sub umbrela acestei definitii. Nu a existat in Romania nici o „decizie” a cuiva, cumva a lui Antonescu, de a ucide nu pe fiecare evreu, ci macar pe unul singur pentru „vina” de a fi evreu!

In actele si documentele ramase de la Maresal nici urma de o asemenea decizie!

Unii spun ca nici macar Hitler nu a legiferat o astfel de decizie!… Dar asta este o poveste care ii priveste pe germani, este o poveste care nu ne intereseaza decat in mod tangential!

Desigur, daca cineva va demonstra ca germanii nu au facut nici un holocaust, cade si acuzatia de holocaust adusa romanilor!

Daca se demonstreaza ca Maresalul nu a facut si nici macar nu a intentionat un holocaust impotriva evreilor, atunci acuzatia de holocaust adusa regimului nazist german se clatina rau de tot. Evreii au fost foarte imprudenti atunci cand ne-au acuzat de holocaust, desi stiau bine ca nu a existat asa ceva in Romania. Trebuiau sa-si dea seama ca romanii nu vor accepta o minciuna asa de gogonata! Romanii sunt mai greu de prostit decat nemtii sau americanii – vezi atacul cu avioane asupra Pentagonului și a Turnurilor Gemene.

Dacă impostorul de Crin – voi explica la un moment dat de ce il consider un impostor pe individ! – tine sa dea un aer de minima seriozitate initiativei sale desucheate, va trebui sa apeleze la o definitie luata din actele emise de Yad Vashem, institutia care detine autoritatea maxima pe acest subiect. O autoritate pe care eu, personal, nu i-o recunosc, dar asta nu are nici cea mai mica importanta juridica.

Or, între definția dată Holocaustului de Yad Vashem și definiția oferită de  Crin – ca mijlocitor al Comunitatii Evreiesti din Romania exista o diferenta enorma. Zice Crin, citandu-i pe autorii raportului Wiese, ca holocaustul inseamna „persecutia sistematica si anihilarea evreilor sprijinita de autoritatile si institutiile Statului Roman in teritoriile administrate de acestea in perioada 1940-1944”.

Ce inseamna „anihilare”? Cat priveste „persecutia evreilor”, daca iei in serios raportul acelor mincinosi care l-au alcatuit, ai putea spune ca Holocaustul a inceput pe vremea Babilonului! Si de atunci omenirea tot intr-un Holocaust o tine!… Nu s-au plans autorii Raportului ca evreii au fost persecutati in comunism, precum si mai inainte?! Asta inseamna ca holocaustul din Romania a durat decenii la rand, mai mult de un secol!

Dar mai ales nu are sens, in justitie, sa dau o definitie potrivita numai in Romania! Crima nu are determinari geografice sau etnice.

De asemenea, trebuia invocata o definitie data deja de altii, inainte de constituirea Comisiei Wiesel, iar numita comisie sa se bazeze pe acea definiție! E ca si cand ai pune la un loc, nedespartite, autoritatea legislativa si cea judecatoreasca sau executiva! Iar judecatorul sa scrie singur legea pe care urmeaza s-o aplice! Asta numai mentalitatea bolsevica, cominternista, e dispusa sa accepte!

Mentalitatea bolsevica si mintea imputinata de fumuri prezidentiale a fostului viitor…

A consemnat Ion COJA

Sursa: justitiarul.ro.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu