In Articole

Mariana Berechet - Constitutia Romaniei - sursa dezastrului national

Constitutia tarii este sursa legilor care au permis jefuirea tarii!

Constitutia actuala a inlesnit un sistem juridic… aiuritor care are coduri facute sa ajute inechitatea, furtul si… interpretabilitatea!

Constitutia actuala a deposedat poporul si statul roman de suveranitate.

Constitutia actuala asigura, prin sistemul electoral, de 30 de ani, rotirea acelorasi garnituri politice, si le da puterea de a „ne” REPREZENTA prin… reprezentanti alesi!

Constitutia actuala este cea care a permis adoptarea legilor princare Romania a devenit colonie! (Art . 74 alin (2): „Nu pot face obiectul initativei legislative a cetatenilor problemele fiscale, cele cu caracter international , amnisita si gratierea”! )

– ANAF-ul se uita doar in ograda romanilor, a micilor investitori, nu si in cea a „marilor investitori” a corporatiilor straine care sunt ajutate de legi „constitutionale” sa investeasca putin sau deloc (exemplu ENEL) dar sa scoata profit imens peste granite.

– Inventarea smecheriei cu Fondul Proprietatea ajuta ca halci din avutia nationala sa fie in proprietatea strainilor, astfel incit, in prezent, 90% din capitalul autohton este controlat de straini si mai mult de jumatate din PIB-ul Romaniei, in valoare de peste 100 miliarde de euro, pleaca in fiecare an, in afara tarii, ca profituri nedeclarate si neimpozitate.

– Peste 40% din terenul arabil al tarii este in proprietatea strainilor care il vor distruge prin chimicale si il vor vinde sau parasi dupa ce se vor imbogatii. Padurile, apele cu acele MHC-uri si cu smecheria certificatelor verzi, sistemul energetic al tarii, cel de comunicatii si tot ce tine de siguranta nationala, toate sunt devalizate, compromise sau controlate de entitati straine, datorita actualei Constitutii.

„Reprezentantii” alesi de noi, conform Constitutiei, hotarasc, impotriva interesului national, sa stearga datoriile catre statul roman, catre noi, Munai Gaz-ul, folsindu-se, pentru aceasta,de Parlament.

– In baza legilor „constitutionale”, Serviciul Roman de Informatii, in loc sa apere tara, face politica. Ii ajuta pe politicieni in afaceri in defavoarea interesele natiunii si tarii.

„Reprezentantii” nostri vor afirma mereu ca: „am respectat Constitutia”!

Mai vrem exemple? Sunt prea multe, sunt sufocant de multe. Vrem sa respiram aer curat.

Reconstructia societatii romanesti trebuie sa inceapa prin schimbarea Constitutiei actuale si a sistemului juridic construit pe baza ei si curatarea clasei politice!

Sursa: certitudinea.ro.

Recommended Posts

Leave a Comment

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
pactul ribbentrop-molotov, uniunea sovietica, germaniasatul romanesc, taranul roman
%d bloggers like this: