Marxismul cultural, Institutul Tavistock si Scoala de la Frankfurt

marxismul cultural, institutul tavistock, scoala de la frankfurt

Marxismul Cultural, Institutul Tavistock si Scoala de la Frankfurt

„Organizatia Irlandeza a Relatiilor de Grup (OIRG) a fost infiintata in 1999 de catre un grup de profesionisti instruiti in Institutul Tavistock din Londra. Scopul pentru care a fost fondata a fost studierea relatiilor de grup si a vietii organizationale. OIRG face parte dintr-o retea globala formata din ganditori si practicieni in domeniul relatiilor de grup, care ofera o perspectiva diferita in intelegerea problemelor organizationale, societale si de echipa, procesele si dinamica.”

Cele de mai sus sunt exemplul perfect de „psiho-gangureala”, limbaj de lemn care nu explica nimic, foloseste termeni fara sens. De exemplu, ce sunt „problemele organizationale, societale si de echipa”? Si mai important, ce rol joaca, in aceasta elucubratie, Institutul Tavistock al Relatiilor Umane? Caci, ambele sunt implicate in dezintegrarea unitatii familiei si au jucat un rol imens in distrugerea Societatii Occidentale.

Mincinosul preferat al Marii Britanii a remarcat odinioara:

„Caci, avem visul nostru si sarcina noastra. Suntem cu Europa, dar nu parte din ea.

Suntem legati, dar nu combinati. Suntem interesati si asociati, dar nu suntem absorbiti.”

Winston Churchill.

Aceasta remarca a fost lansata chiar atunci cand Churchill asista la construirea Uniunii Europene impreuna cu sustinatorii sai financiari din Statele Unite. De atunci, intreaga Europa a fost plina de propaganda din mai multe surse, propovaduind „perspective diferite”, inclusiv in manualele care au aparut in salile de clasa din tot „Vestul Liber”, oferind un punct de vedere ferm controlat asupra lumii, opozitie care a cerut un raspuns rapid din partea slujitorilor sai alesi „democratic”.

OIRG este o organizatie ascunsa, conformandu-se Scopului Comun in Regatul Unit, care este insarcinata cu subminarea democratiei locale din Irlanda, folosind metode care sunt sustinute de Dáil din Dublin si Stormont din Ulster, dandu-le o fatada „oficiala”, notiune pe care am fost dresati sa o acceptam ca fiind semnificativa, pentru binele nostru, cand de fapt ne diminueaza capacitatea de a prelua controlul asupra propriilor noastre treburi interne. Urmatoarele teme au fost discutate intr-o conferinta recenta la Institutul Tavistock:

„aduc intelegerea asupra motivarilor constiente si ascunse, uneori inconstiente, si a rezistentei grupurilor comunale sau sindicale, pe masura ce acestea se angajeaza in a colabora si a concura intre ele ca sa devina mai eficiente prin dinamica subiacenta din interiorul sau dintre organizatii si comunitati, dintre acestea si larga societate. Se aplica rolurile atribuite din cadrul programului in propriile voastre organizatii, comunitati si retele.”

Personal, pot sa-mi dau seama prea putin ce inseamna cele scrise mai sus.

Retineti, doar, cuvintele cheie cu care cei care au frecventat aceste sedinte de spalare pe creier in grup au fost contaminati. Acceptarea acestor invataturi, care, la o data viitoare, unul dintre cei care au fost instruiti sa reactioneze la unul dintre aceste „cuvinte cheie” se va comporta intr-un anumit fel, care ar putea fi in contradictie totala cu un punct de vedere normal.

Sa mai retineti si motivele utilizate in urmatoarea introducere a scopurilor conferintei:

„Exemplul fluturelui mentionat in conferinta ne sugereaza frumusetea deosebita si fragilitatea unor vieti scurte, dar necesare pentru polenizarile incrucisate si inflorescente, un exemplu de interdepen-denta in mijlocul relatiilor inegale; o metafora, poate, pentru polenizarea incrucisata a culturilor si puterilor politice, contrib-uind in timp ce traiesc in instabilitate.” (Cuvintele cu cratima sunt ale lor)

Cuvintele lui Blair din clipul de mai sus demonstreaza destul de clar ca „cuvintele cheie” au ramas in vigoare inca din zilele lui Harold MacMillan, in 1958, si sunt, cu siguranta, parte din actualul program de indoctrinare a Scopului Comun in Regatul Unit.

Un singur lucru e clar, faptul ca agenda lor, care e in vigoare, de a „colora” pe albi afara din existenta, cum s-ar spune, prin intermediul „polenizarii incrucisate” se afla inca in fruntea politicii globaliste.

Britanicii sunt in mod special vulnerabili la aceasta „sugestie”, mai ales cand este vorba de minciunile prin care se edulcoreaza crimele lor din trecut si le trec ca fiind un lucru bun pentru omenire in general, chiar daca se declara vinovati ca au salvat lumea de Germania, doar ce actualmente se regasesc ca salveaza lumea musulmana trantind-o in Evul Intunecat, in acelasi fel in care au bombardat pe ascuns poporul german.

Pentru oricine de alta nationalitate, mandria „Marelui Popor Britanic” fata de macelurile lor comise asupra celor „slabi” in istorie reprezinta o anatema, in timp ce popoarele britanice, fara pic de constiinta, se gasesc ele insele tinta conspirationistilor Orasului Londra, iar aceasta reprezinta o realitate dincolo de intelegerea lor.

Ceea ce au permis Churchill si britanicii la Yalta, dupa ce au inarmat cel mai brutal regim din timpurile noastre moderne, care a dus deja la capat macelul cu sange-rece a saizeci si cinci de milioane de crestini rusi, ca mai apoi sa lupte alaturi de acesti ucigasi, stiind prea bine ca era parte din aceeasi intelegere regasita in Planul Morgenthau, a fost sa omoare prin infometare treizeci de milioane de germani si sa dea Europa Central-estica pe mana bolsevicilor. Parea perfect rezonabil pentru contingentul britanic si francez prezent la discutii. Cu toate acestea un american a sugerat urmatoarele:

„Documentele istorice, care au condamnat milioane de oameni sa-si piarda locuintele si alte milioane la munca fortata si moarte, au fost semnate ca o mica varietate in timpul pauzelor de masa intr-o atmosfera duhnind a vinuri generoase.”

Amiralul Leahy, Consilierul Sef de Marina al lui Roosevelt, la Conferinta de la Yalta.

Din cele de mai sus, ar trebui sa fie perfect clar ca aranjamentele de la Yalta au fost criminale si totusi, Guvernul Socialist al Marii Britanii, dintre care multi il vizitau frecvent pe Stalin, nu au miscat un deget ca sa intervina sa nu se petreaca aceste fapte inechitabile.

N-ar trebui sa ne surprinda sa descoperim ca legatura britanicilor cu „Proiectul European”, fata de care Uniunea Sovietica i-a fost ca o rampa de lansare, a condus la „eliberarea” finala a statelor captive sovieticilor direct in stransoarea Blocului Sovietic European.

De-a lungul zilelor Uniunii Sovietice, Scoala de la Frankfurt, care in timpul celui de-al Treilea Reich s-a relocat la New York, pregatea intens calea pentru impunerea „Marxismului Social”, care era necesar pentru a injecta un nou sens in filosofia marxista esuata, care s-a dovedit a fi un dezastru total in Uniunea Sovietica si care ar fi avut nevoie de schimbari dramatice in China, inainte ca „Vestul Liber” sa poata fi condus orbeste in aceeasi capcana.

Chiar și acum, o parte a Scolii de la Frankfurt, care este reinfiintata la Frankfurt, lucreaza la schimbarea psihologica a mentalitatii, necesara pentru a forta un public indolent, in special un public alb, sa accepte ca ar trebui, ar fi necesar sa fie pregatiti sa-si predea societatile, suveranitatile in mainile unei mase de oameni imigranti, din tinuturi care au produs niveluri nesustenabile de populatie, o problema care ar fi fost oricum rezolvata in trecut de natura insasi, lucru care ar indica faptul ca Scoala de la Frankfurt este de natura conspirativa, deoarece un astfel de proiect nu ar conduce decat la dezastru.

Scrierile lui Herbert Marcuse, membru al Scolii de la Frankfurt, ne indica faptul ca Omul Occidental a devenit prizonierul tehnologiei, al publicitatii si al mijloacelor de comunicare atotcuprinzatoare, realitate cu care, fara indoiala, s-ar confunda el insusi, daca ar fi trait suficient de mult sa asiste la fenomenele „Smart-Phone” si „Facebook” de azi.

Rescrierea Marxismului, pentru a corecta esecurile celor carora le-a folosit scopurilor lor in Rusia Sovietica, are acum nevoie sa fie dinnou rescris ca sa se adapteze la faptul ca ideea Marxismului insusi a fost doar un simplu mit, care a fost folosit de fatada pentru a spori scopurile si profiturile industriilor dar (mai ales) si bancherilor, cei care au controlat, de fapt, Rusia, la fel cum controleaza astazi China, in spatele careia au preluat controlul celuilalt mit denumit Democratie, care conduce in prezent Vestul pe drumul catre iobagie.

Sursa: enochered.wordpress.com.

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu