In Articole

Mihai Serban - Tapul ispasitor

S-a demonstrat in nenumarate ocazii de-a lungul ultimelor decenii ca, „intelectualii” evrei, indiferent de domeniul lor de activitate: „profesori”, „sociologi”, „scriitori”, „jurnalisti”, „personalitati” publice mai mult sau mai putin impuse (…), ONG-isti, patroni de presa, de televiziuni, de trusturi media, „politicieni”, bancheri s.a., au lucrat dintotdeauna concertat la promovarea si provocarea imigratiei masive, folosindu-se de toate resursele de care dispuneau. Obiectivul, urmarit si chiar deconspirat de cativa evrei cinstiti, precum Gerard Menuhin (fiul marelui violonist Yehudi Menuhin), Benjamin H. Freedmann, sau marele profesor Roger Dommergue Polacco de Menasce, este dizolvarea societatilor omogene din punct de vedere etnic si favorizarea metisajului pentru a reusi, in extenso, sa transforme popoarele dominate intr-o masa amorfa de hibrizi fara identitate, fara trecut, fara repere… Prin aceasta omogenizare, care ascunde, de fapt, diluarea si anularea in timp a tuturor reperelor din trecut se urmareste, in final, ca toti oameni sa creada la fel, sa se comporte la fel, sa se sperie la fel, sa gandeasca la fel, sa produca la fel, sa manance la fel… etc. In definitiv, sa fie cat mai usor de manipulat, marele colhoz uman devenind o entitate uniforma si anonima, care integreaza orice informatie la comanda – Guvern mondial!

Jacques Attali, cunoscut in Franta ca fiind „omul presedintilor” sau „consilierul prezidential permanent”… − as zice mai degraba controlorul permanent al democratiei hexagonale –, mentioneaza in lucrarea sa mistificatoare Dictionnaire du XXIeme siecle: „Dupa infaptuirea institutiilor europene (U.E.), este firesc, natural, sa acceptam necesitatea unui guvern mondial”.

Societatile multiculturalizate cu forta si diluarea, sau interzicerea necesitatii vitale de apartenenta, le permit evreilor sa obtureze eventualele porniri nationaliste despre care, spun ei, pastreaza amintiri „contradictorii”. Folosesc acest termen deoarece Adolf Hitler, ca si Lenin, sau Oliver Cromwell cu mult inaintea lor, contrar manualelor de istorie, au ajuns la putere prin sprijinul si datorita finantelor evreiesti. In cele trei cazuri, nu chiar atat de distincte… populatiile indigene au ajuns sub dominatie evreiasca; Rusia sub regimul bolsevic, Germania sub regimul hotelului american si Anglia sub regimul batranei doamne de pe „Threadneedle Street” (Banca Angliei) – toate organizatii evreiesti.

Toti „intelectualii” evrei – fara prea multi dizidenti – isi focalizeaza interesele pe proiectul societatilor „amestecate”, exersand presiuni constante pentru a obtura orice forma de rezistenta identitara a populatiilor tinute sub ocupatie. In Vest, negarea identitatilor nationale este dusa la extrema prin folosirea propagandei „antirasiste” – teorie subversiva avortata de mediile cosmopolite, care, prin incrucisarea holocaustologica, a dat nastere noii religii occidentale, care, culmea, a readus ateilor un zeu in care cred cu supusenie… In Romania, care nu este o tara destul de multiculturalizata si este inca nepermis de credincioasa, negarea identitatii capata forme laturalnice, grotesti, ridicole, cochetand cu stangacie, dar nu mai putin primejdios, intru deformarea istoriei, contopirea trecutului, inspre uitarea ogorului si catre uitarea de sine.

„Filosoful” evreu Alain Finkielkraut, membru al Academiei Franceze si personaj nelipsit al televiziunilor de ocupatie, demonstreaza prin declaratiile sale nu numai faptul ca evreii au „liber” la ura etnica, dar si acestia isi permit sa faca aluzii mai mult sau mai putine voalate la necesitatea unui genocid programat impotriva populatiilor de vita europeana; iata un exemplu edificator: „Pericolul mortal pe care il reprezinta pentru omenire cultul apartenentei, segmentarea umanitatii si inchiderea indivizilor in cadrul propriei rase si culturi, nu poate fi anihilat decat prin instaurarea unei societati multietnice” (L’humanite perdue. Essai sur le XXe siecle,1996).

Pericol… pentru cine, oare?

Lasand deoparte ura etnica si dorinta de genocid afisata in aceasta declaratie, fragmentul de intelepciune „academica” ne arata nivelul de patologie la care au ajuns occidentalii. Fara a ne asuma riscul unui diagnostic gresit, putem spune ca „sistemul imunitar” al occidentalilor a fost invins de un virus asupra caruia tratamentul a fost interzis, dand nastere unei forme de idiopatie generalizata – pacientul este in mod cert bolnav, dar cauza si tratamentul (fiind interzise) raman necunoscute. Altfel, cum am putea intelege faptul ca occidentalii, aceasta mare civilizatie iudeo-decrestinata, tolereaza „ideea” freudiana conform careia un om care traieste in armonie cu credinta, traditiile si cultura sa, alaturi de semenii lui, in tara sa, pe langa faptul ca se induce ideea ca este un prizonier al vointei Divine, ar fi un pericol pentru omenire?! – Aceasta mostra de subversiune iudaica isi poate revendica dreptul recunoasterii paterne in masura in care Pablo Picasso, lovit de o erectie abstracta, ar fi putut sa-l lase „gravid” pe sarlatanul Sigmund Freud…

Bernard-Henri Levy, alt controlor de rang inalt al „democratiei” hexagonale si „ambasador” international al agendei sioniste (razboiul din Libia, primavara araba, puciul din Maidan… etc.) isi permite un discurs mult mai explicit, reflectand mai amplu dorinta cosmopolitilor de a distruge natiunile europene: „Masinaria europeana (U.E.) a reusit sa se inscrie impotriva acestor nationalisme mistice, trimitandu-le inapoi la muzeul ororilor istorice. Odata cu moartea acestor nationalisme, evreii scapa de cei mai impresionanti adversari. Natura Europei democratice nu trebuie sa reprezinte o alta natiune, ci un dispozitiv care lucreaza activ la fracturarea, pulverizarea si, in cele din urma, la necrozarea identitatilor si distrugerea elementelor de fixatie nationala” (Recidives, 2004).

Indiferent de domeniul de activitate in care evolueaza, evreii ne prezinta intotdeauna invaziile asupra Europei ca fiind o mana cereasca, o necesitate economica, un aport indispensabil, o imbogatire extraordinara etc. In noiembrie 2005, sub conducerea evreului Paul Wolfowitz, sionist inversunat si partizan (finantator) al Razboiului impotriva Irakului in 2003, Banca Mondiala a prezentat un raport in care gasim urmatorul indemn: „Conditia principala pentru o crestere economica stabila. Tinand cont de imbatranirea populatiilor si declinul tarilor, pentru a compensa depopularea ar fi necesar un flux anual de un milion de emigranti (sic) folosibili”.

Intr-un articol din Liberatión, aparut in 25 iulie 2005, semnat de Eric Aeschlimann (evreu), cartile sunt aruncate pe masa, la vedere: „Dupa proiectiile facute de Eurostat (organizatie evreiasca) si prezentate de Serge Feld (evreu), Uniunea Europeana o sa piarda, pana in 2030, 14 milioane de locuitori. Aceasta amenintare nu poate fi atenuata decat prin sustinerea imigratiei. Pana in 2030, datorita imigratiei, U.E. o sa castige 25 de milioane de locuitori”.

Trebuie sa retinem ca tuturor acestor „intelectuali” care, cu multa amabilitate, se gandesc la binele si viitorul neamurilor indigene, posibilitatea si necesitatea adoptarii unor politici favorabile natalitatii si familiei, in general, nu pare sa le trezeasca de nici un fel interesul… Europa, dupa doctrina regimului de ocupatie, pur si simplu nu mai are vocatia de-a ramane alba.

Dupa etapa „ateizarii” fortate si a deculturalizarii brutale, reeducatii par „pregatiti” pentru faza de inlocuire! Daniel Cohn-Bendit (evreu), pedofil declarat, unul din instigatorii „revolutiei” iudaice din mai 1968, actualmente eurodeputat, ne aduce mai multe amanunte in privinta doctrinei iudaice. Iata un fragment dintr-un articol aparut in 1998, in publicatia Une envie de politique: „O politica favorabila natalitatii mi se pare ceva fara sens, absolut inutila. Familia nu are nici o valoare. Ceea ce conteaza pentru mine sunt relatiile in cadrul cuplurilor (?), indiferent de sexul partenerilor. Un cuplu homosexual trebuie sa aiba aceleasi drepturi ca un cuplu heterosexual”.

*De retinut: pe langa faptul ca de la infiintarea U.E. tarile noastre s-au preschimbat in Europa „lor”, acestia incep sa conditioneze securitatea si libertatea de maine prin acceptarea invaziilor musulmane. Ori ne diluam de buna voie, ori murim… in ambele cazuri, disparem!

Pierre Lellouche (evreu), fost consilier al lui Jacques Chirac, uns deputat al dreptei liberale si inscaunat presedinte al Consiliului N.A.T.O., actualmente agent sionist, marturisea fara complexe: „Pentru ca Turcia este o tara musulmana, doresc sa intre in Uniunea Europeana” (Actualités juives, 23 decembrie 2004).

Apologia metisajului (amestecului de rase) este, fara indoiala, unul din elementele fundamentale ale propagandei evreiesti… insa, atentie!, metisajul, ideologia vehiculata si discursul din jurul acestuia, ca si „anti-rasismul”, ateismul sau „toleranta” trebuie sa ramana produse rezervate exclusiv exportului; evreii fiind invatati de mici sa aplice cu rigurozitate regulile omogenitatii tribale, urii etnice (in special fata de rasa alba) si lipsa totala de toleranta vizavi de tot ceea ce nu este jidovesc sau se opune hegemoniei iudaismului.

Edgar Morin Nahoum (evreu sefard), „filosof” si el… „sociolog”, intim al sistemului comunist, angajat si ganditor al globalismului „democratic”: „Dorim sa dezvoltam retele de tesut planetar (?), lansam un apel la metisaj…” (Terre-Patrie, 1993). „Noi nu avem pamantul promis, dar avem o aspiratie, o dorinta, un mit, un vis: sa realizam pamantul-patrie” (Un nouveau commencement, 1991).

Regasim acest indemn si la Jacques Attali in cartea sa de promovare a elitei jidanesti, Dictionnaire du XXIeme siecle,1998): „Trebuie sa incurajam diversitatea, sa impartim bogatiile (…) sa ne deschidem culturilor straine, sa favorizam metisajul si sa invatam sa gandim global”.

Acest mod de-a gandi lumea in care totul ar putea fi asimilabil, preschimbat, amestecat, anihilat si, in cele din urma, inlocuit, le permite unor „intelectuali” impusi cu barosul sa vehiculeze niste iudeologii pe cat de false in fond, pe atat de manipulatoare la suprafata. Iata o mostra a evreușui pedofil declarat Daniel Cohn-Bendit: „Ceea ce imi place in Franta este cosmopolitismul sau; negrii, arabii, jidanii. Iubesc Franta mai ales pentru asta” (Juifs et francais, 1979).

In acest citat, daca nu am intelege mesajul subliminal, am crede ca vorbeste despre Africa de Nord, iar nicidecum despre Franta. Mai mult, elementul francez, indigenul, a fost ocultat in profunzime, anihilat. Ca si cum autorul, intors dintr-o calatorie in timp, ne marturiseste fericit ca metisajul si-ar fi indeplinit misiunea profetica, lasand in urma o Franta, mai bine zis o Frântă, populata in exclusivitate de ceva hibrizi intermediari, negri si arabi… condusi, bineinteles, de catre evrei.

In 2003, fostul prim-ministru al Frantei, Laurent Fabius (evreu ashkenaz, convertit la catolicism), declara: „Atunci cand Marianele din primariile Frantei vor avea chipul frumos al unei tinere frantuzoaice provenite din imigratie, atunci Franta va pasi spre deplinatatea valorilor ei republicane”. – Adica Franta o sa devina o tara intregita si onorabila numai in cazul in care ultimele hotare de rezistenta, provincia – Franta profunda –, o sa accepte si ea inlocuirea, iesirea din istorie.

Cu ocazia discursului de investitura al partidului liberal, Nicolas Sarkozy (Nicolas Paul Stephane Sarkozy Nagy Bocsai, corcitura de evreu si tigan maghiarizat), face o declaratie asemanatoare: „Vreau sa fiu presedintele unei tari (Franta) care a inteles ca creatia se afla in amestec, in deschidere, in intalnire, si nu mi-e frica de cuvant, in metisaj”. – Si, totusi, el altora le da povata, dar pe sine nu se-nvata: toate nevestele lui au fost evreice… cam atat cu „amestecul”!

Iudeologiile vehiculate prin intermediul mass media, principalele unelte de control mental, ar vrea sa ne faca sa credem ca nu are nici un rost sa ne opunem acestui regim… ca si cum destinul umanitatii ar fi deja trasat, iar evreii nu fac decat sa calauzeasca turma spre abator.

„Nimic si nimeni nu poate opri miscarile populatiilor mizere spre Occidentul batran si bogat (…) din aceasta cauza intelepciunea, ratiunea, de aici inainte consta in a intelege ca trebuie sa primim din ce in ce mai multi emigranti si sa le pregatim sosirea” (Daniel Bensaïd [evreu], Le Nouvel Observateur, 13 octombrie 2005).

Alain Minc (evreu) tine un discurs asemanator: „Imigratia este o perspectiva inevitabila. Imigratia o sa creasca, mai bine sa ne pregatim si, mai ales, sa-i pregatim pe francezi (…) in loc sa-i lasam sa fantazeze asupra unei situatii care, in realitate, nu este atat de critica pe cat pare” (Vengence des Nations, 1990).

Folosind o alta tribuna, intr-un articol titrat Cele zece comandamente, iudeologul aduce un argument „implacabil”: „Intre o Europa in plina decadenta demografica si suprapopularea tarilor de la Sudul Mediteranei, fenomenul de revarsare este inevitabil” (Machine égalitaire, 1987).

In lucrarea intitulata Une envie de politique, iudeologul pedofil Daniel Cohn-Bendit insista pe necesitatea ca europenii sa accepte sa-si deschida larg frontierele. Modelul pe care il propune de aceasta data fostul anarhist comunist este America liberala: „Trebuie ca Europa sa fie gandita ca o regiune de imigratie, dupa modelul Statelor Unite. Mai intai de toate, trebuie sa intelegem ca miscarile imigrationiste vor continua, cauza fiind inegalitatile intre tarile puternic industrializate si tarile din Nordul Africii (…) acest lucru fiind valabil pentru intreaga Europa”.

„Suntem prea speriati…” In 1982, Albert Memmi (evreu) mintea in cartea sa Le Racisme, 1994: „In Franta, un dispret timid sau ironic la adresa strainilor, o forma de ‘eu’ baricadat, o ospitalitate cvasinula (…) un sovinism in perpetua renastere releva ca frica de celalalt se afla in continuare in stare latenta”.

Europa, Europa, atat de rea si, totusi, parca toti vor in ea.

Declarandu-si recunostinta si dragostea fata de tara care il tolereaza, iudeologul Bernard Henri-Levy relateaza urmatoarele: „Regionalismele, traditiile etc. toate sunt numai adapostiri fricoase, retrageri crispate spre identitatile cele mai sarace”. Sa intelegem din asta ca, dincolo de interesul scazut pe care il reprezinta saracia identitatilor de pe vechiul continent, manati de un elan plin de altruism si iubire jidanii se dau de ceasul mortii pentru a ne imbogati identitatea – ba!, serios acuma, da’ ce oameni extraordinari! Ce noroc pe noi… cat pe ce sa trecem prin istorie ca niste saracii genetice, o adunatura arhaica de albi neasimilati de negri si de arabi!

Iudeologii nu rateaza nici o ocazie ca sa-si arate dezgustul fata de fiinta profunda a Europei, ura pe care o nutresc si o transmit din generatie in generatie demonstrand o lipsa desavarsita de intelegere si adaptare la tot ce a nascut si inseamna civilizatia europeana. Dar aceasta ura nu poate fi nicidecum justificata, inteleasa si, cu atat mai putin, tolerata decat cu riscul de a provoca esecul viitorului continentului nostru si al copiilor nostri.

Elitele evreiesti actioneaza asupra civilizatiilor europene precum un virus perfid care anihileaza capacitatile naturale de protectie, prin controlul si chiar negarea sistemul imunitar. Europa Occidentala a ajuns in situatia unui bolnav muribund care, dupa ce i-au fost jidanite toate organele vitale, se zbate intre viata si moarte pe cararile neinsufletite ale materiei… materialismul a inlocuit sufletul, conformismul a inlocuit ratiunea, iar lasitatea a inlocuit perspectiva unui viitor luminos.

Democratia occidentala, parazitata si ea pana in maduva oaselor, capata formele unui gigantic spital psihiatric, in care pacientii sunt tratati cu iluziile unui sistem care, fara propaganda continua, fara spalarea creierelor din scoala elementara, fara mass media, fara iudeologi omniprezenti si fara represiune iudeologica, fara falsificarea trecutului, rescrierea istoriei si, in cele din urma, santajul financiar nu ar reusi sa supravietuiasca si sa-si impuna dominatia nici macar asupra unui trib arhaic din jungla amazoniana.

Acuzatia de complot cu care este pusa la index orice forma de rezistenta morala, intelectuala si chiar vitala ne arata ca iudaismul politic, pe langa faptul ca a reusit sa acapareze toate formele de comunicare in masa, exerseaza o forma disimulata de tiranie asupra elementelor sanatoase, neinrolate. Complotul este pentru evrei ceea ce este arma pentru soldat, un element indisociabil pentru a se impune pe campul de lupta. Fara complot, forma tranzitorie de manipulare spre renasterea proceselor bolsevice, coloniile democratico-capitaliste s-ar topi precum zapada in soare. Dar aceasta sapa de plumb nu este decat o falsa realitate intretinuta de o justitie cangrenata, o clasa politica transformata in filiala locala si o populatie in faza sinucigasa.

Inchizitia spaniola, element folosit de evrei pentru a discredita Biserica Catolica, facand din aceasta etapa istorica monstruozitatea intruchipata, a omorat in trei secole circa 800 de oameni… Intre 1917 si 1947, deci in doar trei decenii, regimul iudeo-bolsevic – nu rusesc! – a omorat treizeci de milioane de crestini! Respectand pretentiile terminologiei actuale, germanii au comis cel mai mare genocid din toate timpurile; nu exista manual scolar care sa nu ne indoctrineze copiii despre atrocitatile Holocaustului… insa, nici un absolvent de liceu nu a citit vreodata in manuale de istorie despre cei mai mari criminali ai secolului XX, evreul Genrikh Yagoda, unul dintre sefii NKVD si fondatorul Gulagului, precum si succesorul acestuia, evreul Nicolai Ejov, sub comanda carora au fost executati zece milioane de oameni, si nici despre faptul ca intre 1932 si 1933, sub comanda evreului Lazar Kaganovitch, a fost orchestrat Holodomorul din Ucraina, in care au fost omorati sapte milioane de crestini. Si asta nu e complot?

Antisemitismul care, trebuie sa recunosc, nu stiu ce inseamna!?… este acuzatia trantita cu salbaticie asupra oricarui om care refuza sa-si vanda demnitatea, neamul, istoria; asupra oricarui intelectual onest, oricarui taran care nu vrea sa-si cedeze pamantul, oricarei mame care nu vrea sa-si vaccineze copilul, oricarui nationalist care incearca sa-si protejeze tara… Orice om care nu sta in patru labe in fata tiraniei jidovesti este un antisemit.

Astazi, orice pozitie, atitudine, impotrivire sau contestare a doctrinei iudaice (de fapt, talmudice!) antreneaza moartea sociala, care, in fapt, este echivalenta cu moartea fizica; fara serviciu, venituri, contacte umane, sociale, libertate morala, intelectuala sau chiar fizica, viata se stinge usor.

Usurinta cu care suntem manipulati, pe langa represiunea impusa prin „legile” de alienare, aliniere, impuse de regimul de ocupatie, este data de faptul ca oamenii nu mai cred in ei insisi, in ceea ce vad, in ceea ce simt. Realitatea s-a mutat pe ecrane, in ecrane, in supermarket, in mall-uri, la OMV, la ProTV; pentru rezistenti, nealiniati, realitatea s-a mutat in tribunale, in puscarie, in izolare, ori in exil… oriunde aiurea, dar departe de adevar, de realitate, de viata.

Antisemitismul, asa cum a subliniat marele profesor Roger Dommergue Polacco de Menasce, „Este un cuvant impropriu din moment ce majoritatea semitilor nu au cunoscut nici o data antisemitismul «antijidan», acesta manifestandu-se in toate epocile si pe toate continentele unde jidanii au fost prezenti. Datorita acestui fapt, asa cum subliniaza Bernard Lazare, in lucrarea sa despre istoria antisemitismului – L’antisemitisme: Son histoire et ses causes –, acesta se afla in gestatie permanenta in jidan si nu in antisemit. Cum am putea concepe ca, de-a lungul mileniilor, pe toate meridianele lumii, oameni straini de limba si de teritoriu si-au transmis, totusi, cuvantul pentru a persecuta jidanii… Punerea in garda a Bisericii Catolice impotriva perversitatii jidanesti ramane o fractiune infima, fata de toate popoarele, in toate locurile si in toate timpurile care nu au avut nevoie de Roma, pentru a practica un antisemitism sangeros, chiar si atunci cand jidanii au fost in pozitie dominanta din punct de vedere politic si financiar”.

Democratia la care suntem supusi se tradeaza prin dinamica ei a fi un organism de sinteza subordonat capitalismului, stiind ca acesta se afla in mana evreilor, iar acestia ne urasc pentru tot ceea ce inseamna fiinta noastra, banuiesc ca nu duce la complot daca intelegem ca forma de guvernare la care suntem constransi o sa ne poarte inevitabil spre cimitirul civilizatiilor… la gunoiul istoriei!

Si, totusi, ce putem face, ce anume ne mentine in starea de anomie, cum se face ca, desi simtim declinul nostru, constientizam ca „revolutia” din ’89 a servit la colonizarea economiei romanesti, la amanetarea poporului, la delapidarea bogatiilor, la anihilarea viitorului… cum se face ca nu mai avem capacitatea de „trezire”, cum se face ca nu ripostam?!… Daca o natiune, un neam, nu-si cunoaste dusmanii, atunci nu va fi niciodata in masura sa stabileasca o strategie; fara strategie, un neam nu poate rezista, nu poate lupta si nici nu va putea vreodata sa-si constientizeze destinul si menirea.

Plecand de la aceasta sinteza, am ajuns la urmatoarea concluzie:

Cauza principala care ne impiedica sa intelegem realitatea si pericolul situatiei in care ne aflam este lipsa capacitatii de-a privi realitatea prin ochii nostri. Aceasta este principala unealta de control social, intregul sistem de opresiune se bazeaza pe aceasta „incapacitate”. Prin urmare, tinta numarul unu a oricarui activist nationalist – si aici vorbesc de orice individ care se simte lezat de situatia actuala – sunt trupele de ocupatie mentala, adica mass media.

Or, cand spunem mass media, nu am spune mare lucru, pana la urma niste hartii, alimentarea conturilor bancare, tehnica, metode subliminale si unde hertziene…, dar acest monstru volatil si strain de tara are un punct sensibil, calcaiul lui Ahile. Mass media sunt fragile tocmai acolo unde acestea stabilesc punctul de legatura cu realitatea; or, punctul de legatura cu realitatea sunt jurnalistii (sau asa ar trebui sa fie, n. r.).

Atata timp cat jurnalistii, care nu sunt nimic altceva decat niste trupe de ocupatie mentala, vor continua sa se plimbe linistiti prin tara noastra, vor fi lasati sa produca „materie” antinationala, anticrestina, anti-traditionala, antiromaneasca; deformand si defaimand, impotriva interesului national, orice suflare romaneasca, orice actiune de aparare a valorilor fundamentale, orice incercare de a iesi din robie… ne vom afla la ani-lumina distanta de orice initiativa populara romaneasca, politica, nationalista, antiimperialista.

Prin urmare, cauza care mentine poporul in coma, in acceptarea conditiei de sclavie, sub influenta criminala a colonialismul cultural, social, politic si economic, in starea de indobitocire profunda, de deculturalizare brutala a maselor si mentinere a creierelor in consensul generalizat… sunt jurnalistii care, precum niste prostituate diabolice, si-au pus corpul si mintea la dispozitia unei masinarii de opresiune vinovata de suferinta, amaraciunea, drama, neputinta si dezradacinarea milioanelor de romani. Pentru ca am pierdut capacitatea de a spune noi insine lucrurilor pe nume, pentru ca am cedat controlul asupra propriilor cuvinte, asupra dreptului de a ne povesti propria istorie, am devenit sclavi. Realitatea ne arata ca romanii nu mai sunt „actorii” propriei vieti, ai propriului destin.

Prin urmare, orice om care are capacitatea intelectuala sa impiedice, sa scurtcircuiteze, sa ocoleasca, sa intrerupa si, in definitiv, sa inlature opresiunea pe care o exercita fortele de ocupatie mentala, o sa mearga in directia potrivita… spre iesirea din temnita. Stingeti, naibii, televizoarele, aruncati ziarele la gunoi, lepadati-va de mall, de supermarket, de manele, de partide, de calai, de straini, de „afara”, de robie… auziti strigatul pamantului, urmati calea imparatiei – faceti din Rares Bogdan, C.T.P., Mihai Gadea, Radu Banciu, Moise Guran, Lucian Mindruta, Oreste, Malin Bot, Andreea Esca, Andi Moisescu, Sabin Orcan, Gabriel Liiceanu, Horia-R. Patapievici s.a., niste boschetari, prostituate de centura, umbre, haituiti, sinucigasi, exilati… Eliberati-va, naibii, odata, sfidati „evidentele” si poate ca cei sase milioane de pribegi ai indiferentei si prostiei voastre fenomenala, isi vor regasi drumul spre ACASA.

Sursa: ioncoja.ro.

Recent Posts

Leave a Comment

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
ioan dragalina, generalul ioan dragalinawilhelm filderman, testamentul lui filderman
%d bloggers like this: