In Stiri

Nu Trump...

Nu Trump a fost cel care a destabilizat Orientul Mijlociu si America Latina! Nu el a inceput razboiul din Afganistan.   

Danny Glover.

Au trecut deja mai mult de doi ani de cand, in primele luni ale lui 2017, in Statele Unite se desfasurau manifestatii de amploare impotriva celui care tocmai fusese ales presedinte al tarii, Donald Trump. La acele demonstratii – care aveau printre altele ca slogan „Not my president” (Nu e presedintele meu) – s-au alaturat majoritatea vedetelor din lumea muzicala si a cinematografiei din SUA. Acest fapt nu ne surprinde daca ne gandim ca Hollywood-ul, si in general industria de divertisment americana, reprezinta unul dintre instrumentele de baza folosite de cercurile oculte de putere globaliste pentru a dresa populatia nu doar din America, ci din lumea intreaga. Cele mai multe dintre vedetele din amagitoarele filme ale fabricii de iluzii marca Hollywood sunt aproape total controlate prin santaj si dependenta lor de celebritate. Prin urmare, detinatorii industriei fake reality a lumii politice si mediatice folosesc aceste „star”-uri pe post de formatori de opinie tocmai datorita prizei la public pe care o au.

Si totusi, un mic numar dintre aceste VIP-uri au curajul sa isi spuna parerea personala, mai ales atunci cand ea contravine curentului de opinie impus de mafia globalista. Iata o scurta explicatie despre ce inseamna cu adevarat Hollywood venita din partea unuia dintre cei mai faimosi actori, Brad Pitt. Intr-un interviurelativ recent, el a avut indrazneala sa spuna lucrurilor pe nume: „Credeti ca Hollywood are legatura cu filmele? Acesta este doar un produs secundar. Este vorba despre bani si, mai important, despre putere si control. Oamenii care conduc Hollywood conduc de fapt America si cea mai mare parte a lumii. Lor nu le pasa de filme. Ati auzit de Illuminati? Societatile secrete, politicienii, bancherii si mass-media – acestia sunt cei care conduc lumea.”

Tinand cont de aceasta declaratie bomba, intelegem mai bine de ce Donald Trump a aparut ca o imensa amenintare pentru acest stabiliment al intereselor financiare si militare globale. Pentru ca prin discursurile sale din campania electorala anunta ca se va razboi cu Deep-State si ca va reda libertatea si demnitatea poporului american.

Asa cum aratam mai sus, in pofida liniei foarte stricta de cenzura ce este impusa de mogulii de la Hollywood, exista actori cunoscuti care s-au pozitionat public in apararea presedintelui Trump. Va prezentam cateva exemple interesante mai ales prin punctele de vedere exprimate.

Clint Eastwood, castigator a cinci premii Oscar ca regizor, actor si producator, a declarat ca apreciaza tendinta lui Trump de „a spune ceea ce are in minte” intr-o perioada in care „toata lumea se cramponeaza de corectitudinea politica”.

Actorul Jon Voight, tatal Angelinei Jolie, care a fost si el rasplatit cu premiul Oscar, a iesit de asemenea in sprijinul lui Donald Trump. Intr-o scrisoare postata pe site-ul de stiri Breitbart, el a scris: „Eu, Jon Voight, pot spune fara ezitare ca Donald este amuzant, jucaus si colorat, dar mai presus de toate este cinstit”. Voight a continuat: „Cand a decis sa candideze la functia de presedinte stiu ca a facut-o cu o convingere adevarata pentru a readuce aceasta tara la prosperitate. El este singurul (dintre candidatii inscrisi, n.n.) care o poate face”.

Roseanne Barr a postat mai multe tweet-uri in care a afirmat deschis ca l-a votat pe Trump. De exemplu acesta: „L-am votat pe Trump pentru a zgaltai status-quo-ul & stabilimentul”. Ea a explicat ulterior intr-un video filmat in propriul sau studio (pentru a nu fi cenzurata de media centrala), ca deoarece a recunoscut ca l-a votat pe Donald Trump a fost etichetata ca „rasista” si i-a fost anulat show-ul de televiziune Roseanne – cu alte cuvinte, a fost concediata. Ea a afirmat raspicat ca a-l vota pe Trump „nu este permis la Hollywood”.

Un alt exemplu este cel al actorului Danny Glover. Intr-un interviu pentru RT, el a evidentiat ca „Nu Trump a fost cel care a inceput razboiul in Afganistan, care a impus embargo-uri si sanctiuni Irakului dupa prima invazie americana”. El a continuat formuland o intrebare: „Cine a destabilizat Libia, Orientul Mijlociu si America Latina?”. Si tot el a explicat ca „Destabilizarea a lovit diverse parti ale lumii si nu a fost Donald Trump cel care a creat aceasta situatie”.

Dincolo de aceste cuvinte frumoase si onorabile, este totusi cazul sa observam ca dupa inceperea mandatului sau prezidential Donald Trump si-a temperat foarte mult discursurile si avantul de luptator impotriva Sistemului (Deep-State). Ba chiar a ajuns sa faca exact ceea ce critica la predecesorii sai la Casa Alba. Astfel, a continuat cu sanctiunile nejustificat de dure impotriva unor state ca Venezuela, Iran, China sau Federatia Rusa. Sprijina neconditionat agenda Israelului de ocupare a Palestinei, prin sfidarea rezolutiilor ONU. Participa la o rusinoasa alianta cu Arabia Saudita in atacarea militara si economica a unui stat extrem de sarac, dar care are o pozitie strategica esentiala, Yemen, unde a provocat – conform rapoartelor ONU pe care insa media centrala le ignora – „cea mai grava criza umanitara din lume”.

Ramane sa deducem daca Trump este un inteligent strateg ce cauta sa limiteze in moduri surprinzatoare planurile globalistilor sau a ajuns (si el) un pion al acestora.

Sursa: yogaesoteric.net, 4 iulie 2019.

Recent Posts

Lăsați un comentariu

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
klaus iohannis, gheorghe dinca
%d bloggers like this: