In Articole

Patrick Matiș - Pâine și circ

Motto: „În imperiul minciunii, adevărul înseamnă trădare.”

În Roma Clasică, colosseum-urile găzduiau spectacole cu lupte între mercenari/gladiatori și lupte între gladiatori și puternice animale de pradă capturate din diversele ținuturi ale Imperiului, precum lei, urși, lupi etc. Luptătorii aveau să se căsăpească între ei sau să supraviețuiască luptelor cu respectivele animale care ajungeau chiar să-i devoreze. Acele animale erau bine bătute, torturate în așa fel încât să fie suficient de enervate ca să iasă la pradă în arenă. Mulți războinici și-au pierdut viețile într-un mod lamentabil și, desigur, macabru în acele arene.

Publicul arenelor romane, pe atunci, era bine hrănit de către Imperiu și bine distrat (eng. entertained). Hrana lor era fizică (pâine, alimente) și informațională (distracții în arene, spectacole de lupte). De aici și dictonul latinesc panem et circenses, pâine și circ, doar-doar cetățenii imperiului nu se trezeau ca să vadă gradul de degenerare al conducătorilor lor și ce conspirau ei față de ei. Erau ținuți ocupați. Erau ținuți cu burțile și mințile pline.

Putem spune că aceste spectacole sunt precursoarele spectacolelor sportive din ziua de azi cu care ne „hrănește” mass-media lumii. Nici nu aveți idee ce cantități de bani se speculează și se vehiculează în cadrul și în culisele lor. Mai mult, urmăriți cine le organizează și cine deține proprietatea fizică și intelectuală asupra activelor media (firme, spații de spectacole, studiouri, stadioane, circuite de curse, inclusiv bazine de înot, echipamente). Ei, acei oligarhi (gr. oligo – mic, puțin; archos – conducere, conducători) care dețin marile trusturi media sunt deținătorii asupra și cei care decid ce se dă și ce nu, cine câștigă meciurile și cine nu etc. Noi doar AVEM IMPRESIA că echipa x sau y câștigă, sportivul x sau y învinge ș.a.m.d. Cu alte cuvinte, adevărul este în spatele imaginilor pe care le vedem, scenariul fiind scris dinainte. Aduceți-vă aminte de mitul peșterii lui Platon.

Spectacolul poate fi de multe feluri: sportiv, politic, social, medical, economic, militar, geologic, atmosferic, artistic, științific, filozofic, culinar sau juridic și lista poate să continue atâta timp cât există cerere din partea populațiilor (cetățenilor Imperiului) și dacă se cumpără de la ei. Ce credeți că abonamentul TV e gratis? Gândiți-vă, că nu doare!

Până nu de mult am avut un spectacol numit de ei pandemie, nedeclarată în acte (și dovedită epidemiologic) în nici o țară de pe mapamond. Încă din primele zile s-au impus restricții de circulație urbană și rurală, prin țară, restricții de activități, restricții „sanitare”, care s-au dovedit în timp a nu fi bazate pe nici un studiu științific. Ne-au ținut „la coteț”. Mai mult, s-au realizat achiziții de anvergură fără licitații publice prin care s-au obținut vestitele „izolete” văzute doar la TV, milioane și milioane de „măști de protecție” neconforme pentru a ne apăra de vreun agent patogen așa de mic precum un virus (oricât de magic ar fi el..), milioane și milioane de aparate de ventilare total inutile pentru mulți presupuși pacienți cu afecțiunile respective din lista lor, și multe alte lucruri printre care și false-vaccinuri bazate pe tehnologii modificatoare genetic. Totul în cantitate extrem de industrială, dacă putem să-i dăm termen de comparație.

Să ne înțelegem! Pandemia nu a existat niciodată, așa cum o arată nedeclararea în acte publice a epidemiilor din mai multe țări, inclusiv a noastră. A fost (și poate să mai fie, pentru că se vinde bine) un spectacol formidabil de bănos pentru realizatorii ei. Marii magnați ai lumii, printre care Bill Gates, Ray Kurzweil, Jeff Bezos, Elon Musk ș.a., și-au cvadruplat (de patru ori) profiturile în spectacolul lor pandemic. Au avut încasări monstruos de gigantice, nemaiavute până atunci. Între timp, Rezerva Federală a tipărit în acei doi ani (2020-2022) vreo 21 de trilioane (mii de miliarde) de dolari care nu se regăsesc nicăieri în Trezoreria SUA, conform rapoartelor lor. Dar au fost tipăriți și aruncați în circulație. Apoi avem diferitele posturi TV din lume și de la noi care primesc milioane de euro stimulente pentru a face propaganda acestui „virus” și acestei „boli”, cu scopul de a face ca oamenii să conștientizeze pericolul de moarte, ziceau ei. Dar totul a fost planificat din timp, conform Programului Lockstep al Institutului Rockefeller și conform Agenda 2030, simulând o pandemie într-un mare oraș chinezesc înainte să o declanșeze. Așa se fabrică un spectacol și un jaf de proporții mondiale.

La antipozi, au ieșit în public diverși medici atât din țară (Răzvan Constantinescu, Vasile Astărăstoaie, Traian Ionescu, Iulian Șerban, Tudor Ciuhodaru etc.), cât și din afară (Rashid Buttar, Tom Cowan, Robert Young, Judy Mikovits, Carrie Madej, John Reizer, Andrew Kaufman, Vladimir Zelenko, Sherri Tenpenny, Shiva Ayyadurai, Luc Montagnier, Didier Raoult, Sucharit Bhakdi, Wolfgang Wodarg, Knut Wittkowski, John Ioanides etc.) care au dezmințit totul și au numit-o Plandemie, adică „pandemie” planificată.

Restricțiile pe care le-am trăit cu toții, achizițiile și legile, dar și cenzurile din și după pandemie au fost copia fidelă a celor petrecute în SUA. Aș putea spune în termeni criminalistici, citându-l pe medicul psihiatric și criminalist Andrew Kaufman, „copie la indigo” (eng. copycat).

Mai nou, în SUA, țara tuturor posibilităților, chiar și dintre cele mai rele, s-a înființat copilul de suflet al lui Obama, Ministerul Adevărului (eng. Ministry of Truth). Vă sună familiar? Nu-i așa că și la noi are să se instituiască unul ca ăsta? Tot copilul de suflet al unui alogen, căci și Obama s-a născut într-o altă țară decât SUA, că parcă ai lor numai sunt buni de a fi președinți, la fel ca la noi. Totul, copie la indigo. Iar dacă vrem să vedem viitorul nostru apropiat, să urmărim ce se petrece în SUA și vom ști.

Apoi începe vacciniada cu origini peste ocean, desigur. Marile companii (câteva dintre ele startup-uri, ex. Moderna sau Astra Zeneca) s-au grăbit să ne sară în ajutor să nu cumva să murim sufocați de noul virus dându-ne grozavele vaccinuri, care, așa cum mulți știți deja, nu au intrat în categoria vaccinuri și nici în cea a medicamentelor, conform institutelor de reglementare europene și americane, ci la terapii genice cu aprobare temporară doar în situații de urgență. Acestea din urmă nejustificate legal pentru că s-a dovedit un circ prea mare pentru o problemă prea mică și nimic nou sub soare.

Între timp, pe la noi noaptea, prin orașe, mai circulau diverse utilitare care pulverizau în aer niște lichide ba albe, ba negre, văzute de unii dintre noi, și câteva avioane de zbor jos care făceau la fel. Alții au mai raportat și reacții nefaste la radiațiile diverselor dispozitive electro-magnetice din capitală (arsuri pe piele, strănut în exces, curg ochii și nasul în exces, inclusiv mucus prin expectorație, din gât ș.a.). Cu alte cuvinte, e posibil să fim otrăviți și radiați în scopul de a da și amplifica planificatele lor simptome atribuite bietului virus magic. Criminalul perfect avea să se transforme apoi într-o injecție (dublată de rapel și triplată de booster, sau cvadruplată… octoduplată etc.) pe care nu știi dacă te-a omorât sau nu. A propos… s-au interzis autopsiile în tot timpul acestui show. Nici măcar nu a fost izolat, purificat și făcut studii clinice pe virusul magic. Totul a fost din pix și va fi din pix.

Apoi a urmat amenințarea războiului, atacurilor cibernetice (printre care și avertizmentele unor armate din Europa față de blackout-urile pe care sigur le vom trăi cât de curând), atacurilor extraterestre.

S-a și făcut o listă neagră cu toți cei care sunt pro-Putin, spre exemplu, aidoma listei negre americane cu cei care erau (și sunt) antivacciniști.

Știți, nu există nici un pericol dintre cele expuse de ei. Acestea sunt create băgând bățul prin gard ba în Rusia, spre exemplu, ba în diversele echipe de hackeri (deși nu s-a dat public nimic, nici în media alternativă, existând doar un site de programe defensive împotriva lor), ba amenințând cu teraformarea planetei Marte, doar-doar cineva ne va ataca, iar ei ne vor salva. Ei nu ne mai pot ataca pentru că-i vedem deja, nu se mai pot ascunde, de altfel nici nu mai vor să o facă.

Totul este manipulare prin frică, exact cum a explicat pe scurt Hermann Goering la Nurnberg, iar dacă nu ne supunem, ne înspăimântă și mai tare. Nu pot risca să piardă întreaga umanitate, acești vampiri, suntem prea scumpi pentru ei, cu toate că ne consideră consumatori inutili (de fapt ei sunt așa). Dar vor face tot ce este posibil să ne îngenuncheze și să ne supunem lor ca niște mizerabile prostituate ce cad în păcat de fiecare dată când li se prezintă tentația în fața ochilor. Însă…

Totul a fost coordonat la fel peste tot în lume și avea, are și va avea ca scop încarcerarea și reducerea la tăcere a ființei umane din toate cotloanele lumii. Mii și mii de trâmbițători (nu jurnaliști, atenție!) peste tot în lume, din toate posturile TV (de propagandă) cântau la unison același șlagăr în care îi acuzau pe cei care spun adevărul ca fiind trădători (fake-news-isti) ai marii lor cauze pentru binele comun. Adevărul, desigur, devine un trădător în Imperiul Minciunii, însă Imperiul Minciunii e un gigant cu picioarele de lut care mai devreme sau mai târziu va cădea sub propria sa greutate, precum vârful dens și greu al piramidei după ce și-a vampirizat baza… va redeveni ceea ce este: o adunătură de neica-nimeni de rând născuți la fel de în-fundul-gol ca și noi ceilalți.

Am consemnat,

Patrick Matiș

PandeMia, capitolul IV, „Pâine și circ”.

Recent Posts
Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
gheorghe pipereaetica in aer liber, fii atent cu ceilalti