In Stiri

Patrick Matiș - Vrem Pace și Neutralitate, nu să luptăm în războiul inutil al altora!

Având în vedere situația actuală la nivel mondial, mai exact conflictul armat din Ucraina, dramele și tragediile de acolo, Revista România Culturală prin reprezentanții săi vă comunică tuturor românilor pe această cale că vrem Pace și Neutralitate, nu să luptăm în războiul inutil al altora, care are cauze în secolele trecute prin implicarea serviciile secrete țariste și germane care au complotat împotriva Europei ca și continent și uniune de state naționale, prin anexarea teritoriilor vechi românești, poloneze și ungurești, și impunerea deznaționalizărilor după propriul cherem a populațiilor rezidente în acele teritorii străvechi!

Nu dorim război, nu vrem să luptăm pentru alții în teatrul beligerant extern și nu avem ce căuta în treburile interne ale altora! Astfel că, declarăm dorința de neutralitate și pace, de neimplicare în orice război actual sau potențial, în viitor de această factură! Rămânem români, rămânem neutri și pașnici, și ne vom vedea de treburile noastre interne care sunt într-o stare foarte gravă de criză, și necesită urgenta noastră atenție.

Tot ce putem face pentru cei care ne sunt vecini și sunt victimele acestui conflict este să ajutăm la nivel umanitar, ceea ce facem deja și este lăudabil. Cu aceasta ne confirmăm pacea și neutralitatea. Mai mult de atât, să punem gaz pe foc nu putem face. Nu putem, deși avem un stat globalist prin servilismul și lacheismul baronilor în funcții publice de aici, să ajutăm cu armament, muniție de război și efective militare un alt stat vecin, care tot de globalism este guvernat. Românii nu vrem așa ceva. Noi ne apărăm sărăcia, nevoile și neamul, și suntem ferice întru Dumnezeu, nu avem nevoie de prostiile lor. Suntem mult mai inteligenți decât cei care vor cu tot dinadinsul să ne atragă în acest război.

Dat fiind faptul, vom declara și noi, în loc de starea de criză, STAREA DE VEGHE, împreună cu toți compatrioții noștri din posturile de televiziune independente și libere, și din toate publicațiile jurnalistice care nu se supun politicii corecte a oligarhilor globaliști!

Ne cunoaștem foarte bine valorile, cele pe care prin intermediul acestei platforme le promovăm cu ardoare. Însă ne cunoaștem și defectele asupra cărora vrem să insistăm acum, ca să ne lămurim de ce am ajuns aici.

România colcăie de corupție în toate instituțiile statului. S-a ajuns la un nivel extrem de infracționalitate instituțională și corupție. În alte state se trăiește printr-un capitalism de cumetrie, însă la noi se trăiește printr-un soi de socialism de cumetrie, la nivel politic, sau mai bine spus politruc.

Infracțiunile comise în plandemie depășesc orice imaginație, de la trădări la nivel înalt, la încălcarea drepturilor și libertăților fundamentale, la achiziții ilicite, deturnări de fonduri, delapidări, până la abuzuri și depășiri de atribuții de serviciu, și lista poate să continue. Într-un cuvânt, DICTATURĂ!

Dar ca să înțelegem cumetria, trebuie să vedem cine numește în funcții pe cine și de ce, dar și la ordinul cui. Muncă grea și migăloasă, pentru că este o caracatiță puternic controlată de către oligarhii din alte țări care acționează în moduri supra-naționale. Cu toate acestea, bucla numită România, în care se perpetuează incompetența, rea-voința de stat și, desigur că nu uităm, corupția, are totuși un sfârșit: poporul!

Noi, cei care formăm poporul vom spune STOP tuturor acestor sacrificări și vom prelua frâiele destinelor noastre. Țara suntem noi! Statul vom fi în curând tot noi! Se cere peste tot în lume o coaliție de demnitate națională, iar noi vom răspunde afirmativ la această chemare.

Mâine, 8 martie, de Ziua Femeii, de Ziua Feminității și a Maternității, în care curenții păcii vor guverna, vom declara și noi Neutralitatea în cadrul mitting-ului la care vom participa, din care vom face parte!

Ne vom întâlni în Piața Victoriei, mâine 8 martie, pentru a ne declara Neutralitatea ca popor, și vom fi auziți!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Am consemnat

Al vostru devotat, Patrick Matiș.

Recent Posts
Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
muzeul antipa, creaturi ascunsemnar, theodor pallady