In Stiri

Revista România Culturală își retrage tot sprijinul și nu va mai promova niciodată Alianța pentru Unirea Românilor. Iată de ce!

Dragi români, dragi culturali, dragi cititori ai Revistei România Culturală, avem o veste proastă să vă dăm în acest început de an 2021. Se pare că Alianța pentru Unirea Românilor tocmai a demonstrat că face contrar titlului său de partid. Doamna Diana Iovanovici Șoșoacă a fost exclusă din A.U.R. pe motive false precum faptul că nu respectă regulile de conduită ale partidului, are un temperament coleric-vulcanic, sau este prea populară, totul începând cu acel live pe care l-a făcut de ziua soțului său Silvestru și apoi culminând cu declarația politică din Plenul Parlamentului în care a rostit mari adevăruri usturătoare și dureroase la adresa Statului Paralel de la noi și la adresa anumitor funcționari de partid și din afara partidelor, dar de rang înalt. Declarație pe care noi o considerăm istorică și în curând o vom publica și noi.

I-a fost închis microfonul fiind forțată să vorbească mai tare ca să se audă până la capăt declarația dânsei, apoi colegul său Sorin Lavric, fiind personal deranjat de ceea ce spunea, a intervenit pentru a o face să termine declarația pe motiv că și-a depășit timpul de discurs. Personal, considerăm că Sorin Lavric nu are ce căuta într-un asemenea partid care se vrea a fi anti-sistem, el însuși fiind un colaborator al Sistemului și făcând jocurile diverșilor agenți de influență anti-români. Pe deasupra, a dat dovadă de invidie pe popularitatea doamnei Șoșoacă, adresându-i foarte multe invective și considerații false sau exagerate, precum au fost cele la adresa temperamentului ei așa-zis vulcanic, coleric. Cu ce l-a deranjat acest temperament? Era mai populară decât dânsul? Cu siguranță! Chiar și Mihnea Codrescu de la incorectpolitic.com a adresat un ultim avertizment la adresa A.U.R. prin care a expus foarte clar ce anume deranja la declarația politică a doamnei senator Șoșoacă.

După cum declară pe diferite platforme de media, doamna Șoșoacă a fost convocată în biroul A.U.R. unde avea să se confrunte cu Sorin Lavric, Claudiu Târziu și ceilalți care i-au spus că o exclud din A.U.R. pe motiv că nu respectă regulile de conduită ale partidului și ei vor ca partidul lor să fie la fel ca celelalte partide. Iată cum se dă arama pe față! Parcă se declarau un partid anti-sistem, nu-i așa? Conform spuselor dânsei, au început să ridice tonul la ea, să-i adreseze injurii, s-au purtat grobian, lipsiți de respect. Personal am putut vedea modul arogant în care se exprimă Sorin Lavric față de dânsa la Victor Ciutacu de la Realitatea TV și confirmăm că ceea ce se spune despre acest Lavric este adevărat. Dă dovadă de lipsă de respect față de femei, nu mai spunem față de doamna Șoșoacă.

Nu considerăm că a încălcat Diana Iovanovici grav conduita de partid și cea de demnitar, ci considerăm că a deranjat prin faptul că a demascat politic toate derapajele corupte ale Statului Paralel, care și-a pus marea încredere în acest partid anti-sistem. Dintre acestea sunt: serul Pfizer-Bio-nTech a făcut mii de victime, sute de morți și alte sute de avorturi spontane, știind că se află în faza 3 a unui test clinic sălbatic care se încheie abia în 2023, așa-zisa pandemie este cea mai mare mascaradă a tuturor timpurilor, instituită la nivel internațional și adoptată de noi fără crâcnire, lipsa de cunoștințe juridice în domeniul medical (unde sunt ONG-urile care militează pentru drepturile omului, puzderie când e vorba să introducă Penisul și Vaginul fără gen dar cu subiect și predicat la copiii din clasele 1-4, îndemnând intensiv la masturbare?), în special cu privire la drepturile pacienților, vorbind despre serul experimental și despre oculta mondială care dorește să șteargă România de pe fața pământului până în 2024, cu complicitatea Autorităților Ticăloase ale Guvernului de Ocupație din România (ATGOR), mafia adopțiilor care, în fapt, este mafia pedo-criminală cuplată la mafia organelor, România fiind cea mai „mare exportatoare” de carne vie din Europa, amintind doar afacerea Michel Sounalet din Iași, inclusiv demiterea lui Raed Arafat și stoparea tuturor restricțiilor plandemice care ne închid gurile tuturor și ne fac să nu mai acționăm. O declarație cu adevărat anti-NWO!

Desigur că într-un conflict trebuie să fie cel puțin doi, iar pentru a se realiza noua ordine mondială, chiar și sistemul anterior trebuie să piară, iar pentru aceasta e nevoie de intervenția unor organizații anti-sistem. Dacă nu este așa, atunci să se dovedească contrariul!

Să vedem și un dialog între Claudiu Târziu și Diana Șoșoacă:

C.T.: CUM AI PUTUT SĂ SPUI CĂ IL VOM SUSPENDA PE JOHANNIS? ASTA VREI TU, NU NOI!

D.Ș.: PAI NU ASTA SPUN DE 1 AN DE ZILE? NU ASTA AM PROMIS ÎN CAMPANIE?

C.T.: ACUM EȘTI MEMBRU DE PARTID, FACI CE ÎȚI SPUNEM NOI!

D.Ș.: S-O CREZI TU! EU FAC CE ESTE CORECT PT. POPORUL ROMÂN! NU EXECUT COMENZI!

Cum ar putea să facă un om, membru în partid, ce spun conducătorii acelui partid? Unde este libertatea de conștiință și demnitatea umană?! Și de când alții (chiar dacă au funcții de conducere) care s-au născut la fel de în fundul gol ca noi, ne comandă, ne dau ordine?! Treaba partidului este a partidului! Nu are legătură cu politica și cu guvernarea unui popor. Aceasta este treabă de leadership, nu de partid, de conștiință umană, nu de reguli de conduită în partid. În politică nu acționezi în numele partidului, căci nu partidul este șeful tău, ci în numele tău ca și conștiință umană și ființă umană suverană născută vie ca oricare dintre noi.

Dar ce spune George Simion despre aceasta?! Într-un live pe facebook acesta spune că „Unirea face puterea! Nu voi ceda niciun metru în lupta împotriva sistemului care dă în noi din toate pozițiile. Și Diana Șosoacă va rămâne senator, independent. Lupta abia acum începe, nu vă luptați român cu român!”, însă o susțin în continuare pe dânsa. Conform spuselor Dianei, „adio, dar rămân cu tine”, un adevărat Iuda. Dacă ar fi avut demnitate, și-ar fi dat demisia de la copreședinția acestui partid și ar fi continuat pe cont propriu cu sau fără Diana Iovanovici.

Dar cine a inlocuit-o pe Diana Șoșoacă din Comisia pentru Abuzuri a Senatului României? Căci și de acolo a fost exclusă, post care a fost destinat membrilor A.U.R. Am înțeles că este o doamnă profesoară care nu are deloc studii juridice. Cum se va descurca dânsa? Nu știm, vom afla.

Cât despre Claudiu Târziu și alți membri A.U.R. precum actualul președinte al A.U.R. București, Dragoș Geamăna, sau Antonio Andrusceac, inclusiv Sorin Lavric vedeți în imaginile de mai jos câteva informații interesante.

claudiu tarziu

dragos geamana

antonio andrusceac

sorin lavric, andrei cornea

Acestea fiind spuse, dragilor, Revista România Culturală își retrage tot sprijinul și nu va mai promova niciodată Alianța pentru Unirea Românilor. Din păcate, nici nu am putut promova ceva în mod real, deoarece ne-am uitat la ceas uitându-ne la partidul A.U.R. Era doar o chestiune de timp până când aceștia își arătau adevărata față și decădeau din credibilitate în fața noastră și a tuturor românilor. Într-un articol anterior am spus că salutăm și sprijinim toate acțiunile patriotice pe care le intreprinde A.U.R. și le urăm, pe lângă mult succes, mult curaj și credință în continuare, și să meargă înainte cu tot ce și-au propus indiferent de obstacolele care apar, mari și mici. Dar iată că ne-au înșelat așteptările. Nu am avut ce să mai promovăm și nici nu vom mai avea, atâta timp cât au un astfel de comportament și atâta timp cât în spatele lor sunt alte interese decât cele naționale.

Ca să încheiăm spunem că au nevoie să-și facă un examen de conștiință și să înțeleagă ce nu au făcut în tot acest scurt timp de când sunt în Parlament ca și opoziție și cu cine s-au coalizat pe ascuns.

Dacă A.U.R. va mai rămâne în picioare? Vom vedea. Dar numai dacă sunt sprijiniți de servicii ca oricare alte partide așa cum vor și ei să fie, în rândul lumii politice.

Politica în România nu există. Există doar carierism, traseism și oportunism, șulfărie de doi bani, în timp ce România moare pe zi ce trece!

Au consemnat pentru dumneavoastră redacția Revistei România Culturală.

Recent Posts

Lăsați un comentariu

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
sibiu, rodica meiroșu, rodica meirosu, gradinari, seminte, fructe romanesti, legume romanesti, fructe si legume romanestimircea dogaru, poporul de imparati, tara nimanui, romani