In Prezentări

Smart Cities of Romania - 23 octombrie 2019

SMART CITIES of ROMANIA – cea mai importanta si de amploare expo-conferinta din Romania, dedicata solutiilor pentru orase inteligente are deosebita onoare de va invita sa participati la cea de-a V-a editie, cu focus pe „Digitalizare si Inteligenta Artificiala in domeniul Smart City. Industrializare 4.0”.

In anul primei Presedintii a Romaniei la Consiliul UE, va invitam sa va alaturati unui dialog intre experti care va contura serviciile, tehnologia si mentalitatea comunitatilor din Romania in urmatorii ani.

Realizarile din realitatea mixta si inteligenta artificiala ne inconjoara si au impact asupra peisajului socio-economic.

Cea de-a V-a a editie a expo-conferintei Smart Cities of Romania propune o dezbatere deschisa intre administratorii oraselor, furnizorii de solutii, cetateni si alte parti interesate despre modul in care digitalizarea si inteligenta artificiala asigura implementarea strategiilor privind orasele inteligente, eficient si sustenabil.

Locatie: CROWNE PLAZA Bucuresti, Crowne Ballroom, saloane ABCD.

Formatul propus include o combinatie prezentare-expunere in cadrul careia aducem in discutie proiecte si exemplificam prin elemente tehnologice.

Nu ratati o editie a ultimelor INOVATII cu ajutorul Inteligentei Artificiale si impactul acestor tehnologii asupra domeniilor precum: Securitate (sisteme video si de analiza a imaginii), Sisteme de transport inteligent, Energie, Administratie inteligenta si participativa, Educatie, Auto.

Tinem pasul cu actualitatea pietei locale, prin cele 4 sesiuni ale Agendei Smart Cities of Romania 2019:

  • Digitalizarea Comunitatilor - Prioritate strategica nationala si europeana 2019;
  • Servicii de monitorizare – securitate - rezilienta. Optimizarea sistemelor de utilitate publica;
  • Vehicule si Mobilitate;
  • Dezvoltare energetica. Cladiri inteligente.

Sursa: romaniasmartcities.ro.

Recommended Posts

Leave a Comment

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
sibiu jazz festival, jazzvopus, destin, existente trecute
%d bloggers like this: