In Stiri

Summitul UE in Romania, fara Romania

Asist, zilele acestea, cu stupoare la un spectacol al mass-mediei romanesti foarte sugestiv. Summitul UE de la Sibiu, Summitul UE din Romania, nu este si al Romaniei, ci al Europei unite. Asista acolo numai „lideri” europeni dar nici unul nu este roman, decat actualul presedinte al Romaniei care este doar cu cetatenia.

Ati observat ca presedinta consiliului rotativ al UE nu a fost invitata? De ce oare? Pentru ca este p.s.d.-ista? Nu, pentru ca este romanca, asa cum este dansa. Aceasta „Veorica”, sau cum o numesc rau-voitorii, acest „pavian cu mantie”, asa cum a fost insultata de catre C.T.P., marele „jurnalist” abject din tagma pata-plesu-ilor, este romanca.

Aceasta memetica, aceasta manipulare.. avem nevoie sa fim foarte atenti la acest spectacol al stirilor politichiilor de ultima ora de la noi, caci ne sugereaza un stabiliment nou, dar vechi. Este vorba de europenizarea Romaniei, in masura in care Uniunea Europeana nu este o institutie a natiunilor, ci o institutie a unui viitor fara identitate nationala, europeana. Avem nevoie sa fim foarte atenti la cuvintele cheie, mai ales cand vine vorba de plecarea capului in fata „Europei”.

Ori, Europa inseamna in primul rand Romania. De ce? Priviti in trecut, in istorie. Veti vedea acolo un neam stramosesc al tracilor care a contribuit in mod direct sau indirect la etnogeneza aproape a tuturor popoarelor europene. Apoi, acestia s-au transformat in valahi, ulterior in romani. Sigur ca involutia etnica ne-a atins si pe noi, dar, de cand „micul gigant” Engels si controversatul, mult-hulitul (in vremurile sale) Marx au preconizat disparitia din istorie a romanilor, iata ca intreaga Europa neo-marxist-liberalista (deci, de stanga) s-a declarat in mod indirect (de fapt mai direct decat indirect) impotriva Romaniei si a romanilor. 9 mai 1877, o zi de independenta romaneasca dobandita si cu ajutorul pricipelui german Carol I. V-ati prins?

Este o alta insulta aruncata in ochii romanilor! Europa fara Romania, oricat ar vrea s-o desfiinteze ei transformand-o in altceva, dar inca existand, nu se poate! Europa a insemnat si inseamna Romania in primul rand. Nu suntem buricul Pamantului si nici al Europei, dar atunci cand ei o duceau bine si se dezvoltau in occident in cultura si civilizatie, noi, stateam ca pavaza la poarta rascrucii de drumuri pentru a le apara lor pacea si prosperitatea de hoardele barbare (mai ales turcesti si tatare). Au lansat vreodata vreun multumesc?! Niciodata! Aceasta datorita ingratitudinii lor. Sa se stie si faptul ca multe din filarmonicile lor au fost in secret finantate atat cand s-au construit cat si dupa, de catre marii baci valahi din Carpati. Istoria o consemneaza!

Dar ce sa mai spunem de faptul ca noi am fost mereu preocupati cu apararea crestinatatii cu crestinatatea, in masura in care religia, Dumnezeu astazi sunt interzise in Europa globalista, in Europa UE-ista? Aceasta pentru ca stafia lui Marx le-a infestat mintile acestor nerecunoscatori. Este o plaga asiatica de origine, plecand in istorie din hoardele izgonite de marile triburi familii ale lui Khan. Sigur ca multi veti spune ca numai barbari erau, insa Mongolia o stie ca fara Gengis Khan, Mongolia de azi nu ar fi existat. Si au o cultura milenara, ca si a noastra.

Sibiul, dupa cum stim, a fost acaparat in istorie de catre anumite comunitati germanice, iar istoria o stie ca romanii de acolo au fost oprimati, nepermitandu-le sa intre in cetate, traind numai la periferie, si multe altele. Au fost luati in robie multi dintre ei, inclusiv. Minoritatea suprima majoritatea. Si de ce? Pentru ca am fost blajini si ingaduitori?

Summitul UE ne-a exclus pe noi neinvitand-o pe insasi presedinta consiliului rotativ, chestiune fara precedent. Intrebati-va de ce s-a intamplat acest lucru. Si inca o intrebare sa ne punem: cati dintre diplomatii straini veniti acolo au intrebat unde este presedinta consiliului? De ce nu a fost dansa invitata? Este oare pentru ca unii dintre noi o consideram o persoana mediocra sau mai jos de atat? O persoana fara valoare intelectuala, dara-mi-te politica? Nicidecum. Aceasta idee ni s-a inoculat din afara si am crezut-o, insa, nevrand sa fim partinitori, nu se cuvine sa facem separare fata de presedinta consiliului. Mai ales ca este romanca, indiferent ce parere am avea despre dansa.

Este un atac sugestiv pe care-l depisteaza numai cei atenti dintre noi.

Recent Posts
Showing 2 comments
 • vasile bicilistu
  Reply

  Sa explicat foarte clar dece nu a fost invitata.Ce a facut PSD in ultimii ani si aceasta doamna. Au sfidat periodic sugestiile uniunii europene, s-au certat cu ei periodic,… etc.Acum au pretentia sa fie invitati la acest summit unde sa spus clar ca Romania e reprezentata de presedinte.Au primit ce au semanat.Presedintele e roman asa cum si Kelemen Hunor e roman.Asa ca nu are rost sa instigati si sa faceti insinuari.Tara asta a ajuns de rapa tocmai din cauza celor care ii sustin pe acesti oameni si din cauza risipei clientelare, am ajuns noi cei din mediul porivat sa luam de la gura copiilor nostrii ca sa sustinem cohortele de bugetari si pensiile si salariile nesimtite.

  • Patrick Matis
   Reply

   Stiu, dar nici una dintre parti, fie PSD, fie PNL (de unde provine politic si presedintele) nu au fost din partea romanilor pentru romani, ci dimpotriva. Dar ce a facut actualul presedinte pentru tara, incepand cu tunurile imobiliare si celelalte infractiuni comise si dovedite, si terminand cu insultele la adresa romanilor, a Romaniei, si ignorarea comunitatilor de romani din diaspora pe oriunde se duce, in strainatate, fie cu treburi diplomatice sau altceva? Stiu, este roman asa cum si alti minoritari sunt romani dar ambele parti sunt si fac parte din asasinatul economic (si nu numai) al Romaniei. Cu totii suntem victime…

   Nu facem instigari si nici insinuari, nefiind colorati politic. Suntem independenti, ramanem independenti, liberi de contract si prin acest articol, dar si prin celelalte, invitam la dezbateri. Oricine vine cu un comentariu constructiv sigur ca e binevenit. Sa nu se interpreteze gresit ceea ce am vrut sa spunem, insa aceasta chestiune este sugestiva. Toti, sau aproape toti, cei prezenti acolo, in frunte cu actualul presedinte pe care-l avem, mai ales Merkel si Macron, sunt globalisti si provin din spatiul companiilor transnationale. Insasi UE este o corporatie care, din pacate, ne si capuseaza. Ce a facut UE pentru noi de cand ii suntem membri? Intrebati-va aceasta.

   Se stie din surse foarte clare ca se vrea excluderea Romaniei din spatiul european. Cum? Iata cum! Prin transformarea ei. Intai avand un presedinte aliniat globalistilor si strain de Romania, apoi prin celelalte actiuni din interior dar si din exterior. Sa nu uitam ca se deculturalizeaza Romania si nu se vrea a se dezvolta pe acest plan. Uitati-va si la sistemul de invatamant care este un dezastru bine organizat… Asadar, invitam la dezbateri. 🙂 Va multumim pentru interventie.

Leave a Comment

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
moringa oleifera, arborele lui dumnezeuantisemitism, legea antisemitismului
%d bloggers like this: