,

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian inaugurează Opereta Lounge cu spectacolul Tango Passion pe 11 Aprilie

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian, opereta lounge, tango passion

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian inaugurează Opereta Lounge, cel mai nou spaţiu pe care instituţia îl integrează în circuitul cultural al capitalei.

Radu Petrovici, Manager al Teatrului Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian explică noul concept: „Cu bucurie anunţăm că redefinim identitatea foaierului nostru, prin transformarea sa în Opereta Lounge. Deschidem astfel un nou hub cultural şi de socializare, un loc în care nu va mai exista distanţa dintre artişti şi public impusă de configuraţia sălii de spectacol. Aici, în Opereta Lounge, totul va fi fluid, circular şi apropiat. Vom cultiva momentele interactive, socializarea şi interacţiunea între toţi cei ce vor trece pragul acestui spaţiu şi pornim pe acest drum cu misiunea de a face din această zonă inima unei comunităţi vibrante, dedicate artei, culturii și socializării într-un cadru distins și relaxant.

Evenimentul ce va aduce Opereta Lounge în atenţia şi inima publicului va avea loc pe 11 Aprilie sub titulatura Tango Passion.

Dragoş Samoil, fondator TangoPasion detaliază: „Propunem publicului bucureștean un spectacol cu tango, despre tango, cu muzică de tango live și dansatori. Recreăm atmosfera de tango, de comunitate și eveniment de tango, de milonga. Propunem un spațiu deschis – în care vor evolua dansatori profesioniști, dansatori amatori și chiar publicul care este invitat să participe în spațiul de dans. Tangoul este în primul rând un dans social, se trăiește la milonga – un spațiu magic  în care dansatorii sunt deopotrivă perfomeri dar și spectatori. Vom recrea acest spațiu, în care se întâmplă tangoul.”

Radu Petrovici – manager interimar al Teatrului de Operetă şi Musical Ion Dacian completează: „Vă invităm să fiți parte dintr-o experiență unică, unde fiecare notă muzicală și pas de dans vă vor transporta într-o lume unde pasiunea devine limbaj universal al inimilor noastre.

Biletele pentru spectacolul Tango Passion găzduit de Opereta Lounge se găsesc pe: Ticketstore.ro sau la casa de bilete din blvd. Octavian Goga Nr.1

Cu programe variate de evenimente culturale, de la concerte live și recitaluri de muzică clasică la expoziții de artă și seri de dans, lectură sau poezie, se dorește ca Opereta Lounge să devină una dintre destinațiile preferate ale iubitorilor de cultură şi artă din Bucureşti.

Despre  TangoPasion

Şcoala şi comunitatea TangoPasion este fondată de Dragoş Samoil, profesor de dans, performer şi coregraf, promotor al dansului şi 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥, 𝐜𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐍𝐨𝐚𝐩𝐭𝐞𝐚 𝐃𝐚𝐧𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑 împreună cu Dana Samoil Istrate (cel mai mare eveniment de dans urban din Romania).

Cu o istorie de +11 ani şi +1000 de elevi instruiţi TangoPasion este un spaţiu de socializare si dezvoltare personala prin dans cu peste 100 de elevi activi.

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu