In Prezentări, Stiri

Tudor Urse - Lansarea unui Vis

Dragilor, astăzi am urmărit cu multă bucurie lansarea platformei Pământul Strămoșesc.

A fost iniţiată de către domnul doctor Călin Georgescu şi Ovidiu Hurduzeu. Este un proiect de mult timp aflat pe lista acelor iniţiative atât de necesare ţării.

Şi iată că a înflorit la timpul potrivit.

Este o iniţiativă care va relansa tot ce înseamnă meșteșuguri, bresle, producători locali în reţele mici de distribuţie prin care oamenii să poată cumpăra direct de la ei tot ce au nevoie.

„Țelul nostru pe termen mediu și lung este ridicarea României, prin crearea de rețele solide de mici producători și meșteșugari, a unei cooperații moderne ancorate în principiile demnității și cooperării, prin organizarea de activități, inclusiv culturale, care pot ridica poporul din starea de abandon în care se află”, a susținut Călin Georgescu.

Este de asemenea o şansă a noastră să ne unim.

Să ne unim în jurul fermierilor, breslaşilor, meşteşugarilor, proiectelor energiei regenerabile şi a inventatorilor care revoluţionează deja lumea însă nu încă şi România, pentru că nu sunt lăsați.

Prea mult timp au fost călcate în picioare iniţiative necesare economiei ţării.

Prea mult timp deținătorii de putere s-au făcut că plouă în privinţa lor.

Dar totul are un final…

Puteţi participa şi voi activ. Unde ştiţi o mică gospodărie care produce legume sau fructe, o mică firmă care încearcă să îşi vândă dulceţurile, sau un meşteşugar care are nevoie de materiale de lucru sau de un acoperiș de reparat, ajutați-l, promovaţi-l!!

Un exemplu ar fi să scrieţi un mesaj pe site-ul pamantstramosesc.ro în care să le comunicați numele, locaţia, cerinţele şi activitatea persoanei pentru a putea fi ajutată mai bine în promovarea şi lansarea propriului său produs.

Acum e momentul.

E momentul să renaştem!

Să renaştem din propria cenuşă de subjugare economică de până acum!!

Nu. Nu sună doar a vorbe patriotice. Ci pot spune că e ceva mai presus. E o chemare a conştiinţei noastre. E o chemare la faptă.

O conştiinţă adormită până acum…

Haideţi la treaba cu toţii, că e de lucru. Și suntem datori copiilor noștri cu o țară bine rânduită.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!!!

DISTRIBUIŢI!!!

Al vostru,

Urse Morega Tudor Alexandru

Recent Posts

Lăsați un comentariu

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
rrc podcast, rrc podcast episodul 9, catharsis, diana iulia simon, revista romania culturala, podcastrrc, revista romania culturala, rrc podcast, drumurile memoriei, muntii ciucas, ciucas