In Articole

Tudor Urse - Presa tace!

În ultimele zile, am tot văzut atacuri prin presă asupra doamnei Șoșoacă, domnului Francisc Tobă, domnului Mihai Lasca și a fostului deputat PSD Dumitru Coarnă privind încercarea dumnealor de a media o înțelegere de neutralitate cu ambasadorul Rusiei privind situația războiului la granița României. Război care ne afectează direct!

Astfel că, salutăm încercarea acestora (care l-a costat pe domnul Dumitru Coarnă excluderea sa din PSD) de a reprezenta interesul României privind menținerea sferei de neutralitate legată de acest conflict sângeros.

Cu ce au greșit făcând această mișcare? Cum poți spune (precum a debitat Cristian Tudor Popescu) că se face propagandă pro-Rusia prin această mișcare pe care orice stat potențial afectat de acest conflict ar trebui să își asigure PACEA IMEDIAT!?

Chiar așa de neinformați să fie ziariștii noștri? Pai simplu… asta înseamnă necunoașterea legilor internaționale. Chiar dacă faci parte dintr-o alianță militară precum NATO, nu scrie nicăieri că esti obligat să intervii dacă șefia coaliției decide asta. Toate statele membre NATO, își pot negocia poziția în caz de război oferind doar ajutor umanitar, sau logistic dacă nu doresc intervenția într-un conflict! Și nu e doar valabil în cadrul NATO! Asta asigură suveranitatea unei țări și continuitatea relațiilor economice cu aceasta. Indiferent cât de obscure ar fi corporațiile interesate de cutare resurse dintr-o țară. Mai întâi trebuie să treacă prin cabinetul serviciilor!

E atat de simplu!! Totuși vă întrebați poate, care să fie poziția serviciilor noastre de informații cu privire la acest subiect, din păcate exagerat și neințeles în conceptul său, de presa aservită intereselor obscure! Să vedeti totuși că nu se doarme chiar de tot pe la butoanele de apărare a țării!! Astfel, vă publicăm informația venită din partea SIE cu privire la aceasta întâlnire și importanța promptă a acestui răspuns denotă de fapt interesul de apărare al țării din partea patrioților încă rămași în punctele cheie.

Aceasta informație nu este publicată de nici un ziar din România!

Ar trebui distribuită cât mai mult!

Noi ne facem datoria să dezvăluim Adevărul oriunde, oricând și cu orice preț!

NU SUNTEȚI SINGURI ÎN ACEST DEMERS!

Informația cu „pricina”, o avem mulțumită domnului profesor și istoric Corvin Lupu și doamnei Șoșoacă!

Al vostru,

Urse Morega Tudor Alexandru

raspuns sie
raspuns sie
Recent Posts
Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
adrian paunescuistoria incomoda