,

UNDERCLOUD: Cei mici sunt asteptati in gradina, la Antipa!

undercloud, antipa, muzeul antipa

UNDERCLOUD: Cei mici sunt asteptati in gradina, la Antipa!

Spectacole și surprize pentru cei mici în curte la Antipa, cu ocazia festivalului UNDERCLOUD!

Îi invităm pe cei mici în curtea Muzeului Antipa la MINICLOUD, secțiunea dedicată copiilor în cadrul Festivalului UNDERCLOUD!

Între 11 și 18 august, începând cu ora 11:00, actorul Marian Râlea (magicianul de la Abracadabra) și invitații săi au pregătit pentru secțiunea #MINICLOUD spectacolele „Cetatea Poveștilor”, adresate copiilor între 3 și 14 ani, dar sunt acceptați și bunicii, părinții sau frații/surorile mai mari. Timp de 7 zile, actorii împreună cu spectatorii construiesc o cetate a poveștilor. În fiecare zi, o nouă poveste dă viață cetății în așa fel încât la final, în cea de-a 8-a zi, cetatea va ține un carnaval.

Spectacolele au loc păstrând distanțarea socială între spectatori și respectând toate măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 (spălatul pe mâini înainte de intrarea în spațiul de joc, dezinfectarea cu alcool, purtarea măștii de către adulții însoțitori). Toate aceste reguli vor fi incluse ca parte din spectacol în așa fel încât cei mici să aibă parte și de un moment educativ ce va fi premiat de către organizatori la finalul reprezentației.

Cost bilet: 50 lei/reprezentație.

Abonament: 350 lei (8 zile).

Mai multe detalii despre spectacole, achiziționarea biletelor și programul festivalului se găsesc pe www.undercloud.ro, pe facebook.com/undercloudfestival și instagram.com/undercloudfestival.

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu