In Prezentări

Vopus Romania - Exista destin.. si existente trecute?

Vopus Romania va prezinta conferinta publica: Exista destin… si existente trecute? Este un subiect destul de mult discutat, mai ales in zilele noastre, cel al destinului, dar si chestiunea existentelor trecute, chiar daca, o mare parte dintre noi inca mai credem ca omul are doar o viata. De ce unii se nasc in puf, iar altii in mizerie? De ce unii sunt mai bogati de-a lungul vietii, neducand lipsa de nimic, ba chiar traind in prosperitate, pe cand altii nu au nici ce haine pune pe ei, nici hrana, poate nici adapost, ca sa nu mai spunem de castigarea existentei. Deci, care este destinul nostru? Haideti sa vedem.

Este o dilema existentiala dar si parte dintr-o nazuinta spirituala de a ne auto-cunoaste, am putea spune, iar prin aceasta conferinta, Vopus Romania isi propune sa elucideze misterul.. un mister atat existential cat si metafizic, unul dintre Marile Mistere ale Cunoasterii.

Cand vorbim despre destin, vorbim si despre Cartea Vietii, despre trecut, prezent si viitor, mai ales pentru omul in sine, pentru individ, dar si pentru societate. Putem atinge, un picut, si subiectul mult-controversat al karmei, cum este prezentat el in culturile orientale, dar si al legii universale a eternei reintoarceri, cum functioneaza ele si cum putem transcende, cum putem sa ne elevam spiritual ca sa putem sa ne schimbam viata. Poate ca este cazul sa ascultam de Vocea Interioara, sa ne practicam vocatia, oricare ar fi aceasta, in slujba omenirii si in slujba omeniei. Poate ca este cazul sa cunoastem si aspectul a ceea ce in Orient se numeste dharma, a faptelor bune, cum spunem noi, crestinii. Toate acestea au rolul de a eleva omul si de-al duce pe o octava superioara, spre un alt nivel al Fiintei, vorbind in termeni pitagoreici.

Marile religii au vorbit despre toate acestea in trecut, iar astazi avem rolul si privilegiul de a intalni Cunoasterea Universala si sa o ascultam vorbindu-ne, dandu-ne cheile practice pentru a viata superioara.

Conferinta va avea loc pe data de 3 iulie, 2019, la Hotel Capitol din Bucuresti, la salonul „Luvru”, de la orele 19:00.

Pentru mai multe detalii si informatii puteti vizita site-ul http://www.vopus.org/ro/ sau puteti scrie pe adresa de mail bucuresti@vopus.org.

Recommended Posts

Lăsați un comentariu

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
smart city, smart city in romaniascoala dupa solomon marcus, solomon marcus
%d bloggers like this: