mankurti, romania, romania pe cale de disparitie

Alegerile locale și europarlamentare din România au avut loc pe 9 iunie anul acesta și s-au încununat cu câteva mici succese ale suveraniștilor și multe insuccese, dar reușite ale prostituatelor globaliștilor înșurubați bine în coloana vertebrală și coastele acestei minunate țărișoare a noastră de peste treizeci de ani. Au fost fraudate iar alegerile, s-a furat masiv, exitpoll-urile analizate de-al de Pieleanu și Palada (PieleaNU, PalaDA, cum spunea un clasic, fost dublu bursier soroș, în viață) au arătat în mod fals că suveraniștii reprezentați doar de SOS România au avut peste 5%, iar numărătoarea încă nu s-a încheiat.

Mai mult de atât, unele (de fapt multe) voturi furate din București au fost transportate și depozitate într-o locație obscură de pe str. Liviu Rebreanu nr. 29 (fostul restaurant Alba), ca mai apoi să fie arse în cuptoarele de acolo. S-au sesizat mai mulți reprezentați ai suveraniștilor printre care și candidatul la sectorul 3, Paul Gheorghe, Diana Șoșoacă, președinta partidului SOS România și mulți alții adunați acolo, inclusiv mai apoi candidatul la europarlamentare Luis Lazarus din partea SOS România. Jandarmii apărau acea incintă, îi apărau pe cei care comiteau, descoperiți în flagrant, infracțiuni electorale, furând voturile și mai apoi arzându-le, conform spuselor unui martor ocular, ba chiar mai mult, au bruscat-o și agresat-o, au lovit-o pe Diana Șoșoacă în cap și pe corp în timp ce aceasta încerca să dea la o parte gardurile pe care le-au instalat aceste „forțe de ordine”. Ceva inimaginabil, inadmisibil, ca aceștia să comită așa ceva față de 1. un senator al României aflat în exercițiul funcțiunii; 2. o femeie; 3. o mamă! Senatoarea a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca fiind diagnosticată cu diverse traumatisme, urmând să meargă la IML după aceasta ca să scoată certificat medico-legal în vederea acționării lor în justiție.

Se pare că jandarmeria nu se afla la prima astfel de abatere. Încă din 10 august tot comit grave infracțiuni și agresiuni față de poporul român devenită o „instituție” teroristă care merită desființată și membrii săi infractori duși direct la pușcărie și muncă silnică pe viață. Și acestea nu sunt vorbe prea dure.

Mai mult de atât, pe 10 iunie MApN-ul propune pentru dezbatere un proiect de OUG cu privire la finanțarea de către România a instruirii personalului ucrainean în cadrul facilității de instruire pentru personalul care operează aeronave F-16 din Baza 86 Aeriană – Feteși. S-a luat în considerare declarația comună a președinților României și Ucrainei privind înființarea unei coaliții pentru pregătirea Forțelor Aeriene Ucrainene în operarea aeronavelor de luptă F-16, semnată în marja summit-ului NATO de la Vilnius, de către miniștrii apărării din România, Regatul Belgiei, Canada, Regatul Danemarcei, Marele Ducat al Luxemburgului, Regatul Norvegiei, Regatul Țărilor de Jos, Republica Polonă, Republica Portugheză, Regatul Suediei și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cu prilejul vizitei oficialului ucrainean la București în octombrie 2023, când nu a reușit să-și țină discursul în Parlamentul României fiind împiedicat de întrebările și afirmațiile pertinente ale senatoarei Diana Șoșoacă. Cu alte cuvinte, Jelinski, pardon, Zelensky, s-a jelit la Plăvanul din Deal că vrea de la noi energie gratis și sprijin militar, iar Plăvanul, prostituată supusă și lobotomizată așa cum este, a zis DA la toate.

Cu acestea vreau să începem mica noastră analiză și putem spune că alegerile de la noi din această perioadă, cu toate că au avut o prezență record de vreo 54%, au înregistrat cea mai mare fraudă din 1946 încoace. Dacă acum patru ani la sectorul 1 s-a furat mai rău decât în codru, filmați fiind de toate camerele de acolo, aflați de la noi că acum mankurții de serviciu și-au dat arama pe față mult mai grav decât au făcut-o vreodată, referindu-ne direct la incidentul din Liviu Rebreanu 29. Ce s-a întâmplat acolo? Voturile au fost duse într-o clădire din spate ce aparținea cândva fostului restaurant Alba, o clădire cu cărămidă roșie și plină de grafitti, fără panou oficial, nici măcar recunoscută ulterior telefonic de către AEP ca fiind o clădire a lor autorizată, iar indivizii care manevrau sacii cu voturi nu purtau haine care să ateste că erau angajați oficiali BEC sau AEP, fără ecusoane și legitimații, neavând nici procese verbale de predare-primire, și au fost prinși în flagrant. Ceea ce a urmat a denotat faptul că suntem conduși de mankurți, de indivizi care aparent sunt vorbitori de limbă română dar care sunt total întorși împotriva noastră ca popor, total împotriva alegerilor corecte și democratice, și sunt păziți de o pseudo-instituție militarizată care are ca și angajați mulți infractori care comit acte de terorism de mulți ani încoace. Total că suntem într-un soi de dictatură de tip militar.

Mankurții sunt indivizi întorși împotriva fraților lor, fără trecut, fără amintirea trecutului, fără să cunoască istorie, fără respect față de neam și patrie, fără respect față de oameni, gata oricând să execute ordinele stăpânilor lor, de această dată aflați pe filieră UE și a statului profund al SUA. Sunt teribil de iritați de corectitudinea senatoarei Diana Șoșoacă și a partidului ei. Sunt iritați la culme de actele de patriotism ale oricăror români, care aveau cândva să fie frați de-ai lor, și sunt gata oricând să execute ordinele stăpânilor lor care dețin o bună parte din ciolan, a se citi majoritatea activelor statului (ilegal retrocedate-cumpărate-concesionate etc.). Într-un cuvânt, frați întorși împotriva fraților pentru morcovelul ținut în fața lor agățat de undița cu ață. Destinația? Abisul Pierzaniei, cel mai sigur!

Românii ne-am trezit nu suficient, doar în mică măsură, majoritatea dintre noi fiind cu mintea și dorințele acaparate de consumismul occidental, de tendințele și modele (și modelele) importate din subculturile de consum din afară. Încă suntem în mare măsură spălați pe creier pierzând multe ocazii să răzbim împotriva caracatiței globaliste care ne sufocă încă din plandemie. Încă nu suntem în masivă măsură realizatori de fapte patriotice și de revoluții sociale corecte și pașnice. Nici măcar nu ne revoltăm împotriva vătafilor locali care ne țin în lesă pe noi și frații și surorile noastre. Suntem foarte mult hipnotizați și amortizați în așa fel încât globaliștii încă mai înregistrează victorii, în măsura în care în multe țări din Europa suveraniștii-naționaliști deja au câștigat alegeri importante. Ne referim la Franța, Germania, Olanda și Austria. Evident, după cum vedeți în linkuri, toți naționaliștii sunt considerați de către cei politic-corecți ca fiind extremiști, sau de extremă-dreapta. Vă rugăm să ignorați aceste etichete! Singurul extremism la nivel politic în Europa este cel al globaliștilor.

UE, puțin câte puțin, ori se prăbușește, destrămare preconizată încă din 2016 de către Wall Street Journal, înainte să fie cumpărat de Jeff Bezos, ori redevine ceea ce trebuia să fie încă de la înființarea ei. Iar odată cu câștigarea alegerilor europarlamentare de către AfD, este posibil ca Germania să iasă din UE dacă aceștia se țin de cuvânt.

Green Deal pică, iar întețirea conflictului ruso-ucrainean arată clar incapacitatea și rușinea celor de la NATO de a gestiona orice. Există un cuvânt în sanskrită care se numește karma. Americanii au o vorbă pentru asta: karma is a bitch. Le-o repetăm și noi lor că prea mult au făcut din România noastră un hub (sau cuib, mai pă românește) al deep state-ului lor. Dar din păcate bagă bățul prin gardul unde se află marele URS (fără doi de S de această dată…) de la noi din țară. Cumva le stă în gât România, iar dacă văd că pierd hățurile din Europa, încearcă all or nothing, pă americănește, cu noi. Problema este că încearcă să antreneze piloți F-16 ucraineni pe teritoriul nostru pentru a ataca Federația Rusă. Atât de mult ne iubesc nu numai americanoizii, dar și ucrainenii (la mărgineni), încât ne-ar pune direct o țintă pe frunce pentru ca marele țar Putin să tragă la liber, cum s-ar spune. Deci, tot noi cădem de fraieri și victime ale mișculațiilor lor ca să încerce să scape bazma curată după atâta terorism global și warmongering, tot pă americănește… Dar chestiunea e simplă, deși am putea fi atacați, starea de asediu și de război instaurată, iar Plăvanul din Deal indefinit rămas în funcție, tinerii noștri trimiși carne de tun pentru confortul îmbuibaților din fonduri și bani publici, distrugerea României ar fi foarte rapidă, iar a alianței nord-atlantice la scurt timp după ce aceste meleaguri carpato-danubiano-pontice ar fi îmbăiate cu sânge românesc.

Într-o analiză pertinentă, Dan Diaconu afirmă că SOS România ar profita puternic după eșecul celor de la AUR și USR, aceasta concomitent cu condamnarea lui Florian Coldea și posibila restructurare din temelii a SRI-ului. Se pare că suveraniștii chiar au un cuvânt puternic de spus prin faptele lor patriotice. Miron Manega, unul dintre marii jurnaliști patrioți de la noi, a scris foarte clar într-un articol de ce a votat-o pe Diana Șoșoacă. Acesta merită citit și reflectat asupra lui. Iar cele întâmplate vin pe fondul schimbărilor de macaz al multor oficiali ai deep state-ului american către tabăra suveranistă.

Partidele parlamentare de la noi, în speță PSD și PNL, au cheltuit enorm în aceste alegeri, mai ales la europarlamentare, mai mult decât în 34 de ani de impostură în care ne-au supus și îndoctrinat. În comparație cu SOS România, se pare că AUR ar fi câștigat în Franța, Germania sau Spania, în timp ce partidul lui Șoșoacă ar fi câștigat în Italia și Marea Britanie, potrivit euronews.ro. Acestea au venit pe fondul unor diferențe mari de campanie dintre cele două formațiuni, SOS România fiind cea care a cheltuit cel mai puțin.

Dar UE se pare că se va prăbuși economic în timp ce stăpâna sa, SUA, rămâne cu dolarul în aer după ce Arabia Saudită a decis pe 8 iunie să nu mai reînnoiască acordul cu aceasta și a declinat participarea la G7. În Franța, într-un gest disperat, Macron dizolvă Adunarea Națională (camera inferioară a Parlamentului) și declanșează organizarea de noi alegeri legislative după victoria naționaliștilor francezi la alegerile pentru Parlamentul European. Totuși, schimbarea de sistem în Europa se întâmplă destul de repejor, așa cum a fost preconizată de dr. Călin Georgescu. Efectiv, Macron se confruntă deja cu diverse rebeliuni din partea unor centri de forță ai țării și îi este teamă să nu cumva să fie executat în piața publică. Dar totuși acesta nu cedează nici locul său călduț de așa-numit președinte al Franței, după ce facțiunea lui Marine Le Pen este gata să exercite puterea.

Peste toate acestea se pare că Europa va intra în război cu Rusia în 3-4 luni, potrivit spuselor președintelui Serbiei, Aleksandr Vučić. Am putea spune noi că ar putea începe chiar din România, având în vedere cele plănuite de către ministerul apărării de la noi și având în vedere ultimele mișcări de trupe în acest sens în Europa. Dar oare Rusia, deja câștigătoare în acel teren în Rimland, va putea câștiga în fața unor trupe NATO și SUA secătuite? Oare marii baroni ai MIC (Military Industrial Complex) vor avea suficienți dolari tipăriți cât să plătească toată logistica de război pentru ceea ce urmează, sau ne paște o iarnă atomică îndelungată? Se mai poate da înapoi cu negocieri, mai ales că în ultima întrevedere cu actualul ambasador al Rusiei, Vladimir Lipaev, la care a participat și senatoarea Diana Șoșoacă, ambasadorul a dat vina pe Europa și pe NATO pentru războiul din Ucraina și a anunțat deschiderea Moscovei de a „a relansa legăturile rupte” cu România, dacă țara noastră are „disponibilitatea de a-și abandona cursul neprietenos față de Rusia”. Poate fi un semn pentru că Vladimir Lipaev a mai adăugat și că Rusia este dispusă să reia „legăturile rupte” cu România, pentru că cele două țări au istorie, cultură și tradiții comune, dar depinde de România, care are o atitudine „neprietenoasă”, potrivit sursei citate.

Dar cum ne afectează pe noi toate toate aceste schimbări și permutări pe această tablă de șah mondială? Pare a fi foarte simplu de explicat. În timp ce suntem geografic plasați cumva la o răscruce de drumuri dintre Orient și Occident, așa cum bine știți din istorie, suntem și la răscruce de drumuri politico-economice. Lumea pare să prefere multipolaritatea suveranist-naționalistă în care se respectă identitatea națională a statelor și integritatea lor socio-politico-economică, în pofida politicilor criminale ale asasinilor democidari globaliști, cu alte cuvinte în detrimentul colonizatorilor noștri care s-au îmbogățit după urma statelor subjugate sub politicile lor. A sosit, iată, deci, timpul suveranității lumilor și popoarelor și s-a sfârșit timpul vasalităților și coloniilor marilor imperii, actualmente marilor corporații care în mod fascist au acaparat statele și vor să controleze întreaga lume. Plandemia prin care am trecut a arătat graba și disperarea lor de a controla întreaga lume și de a o reduce democidar (adică ucigând în masă populații întregi prin metode fals-medicale din câte se pare), ca să o poată exploata în continuu până la epuizare.

Dar noi ca și popor, ca și națiune, în timp ce nu ne-am trezit suficient, după cum spuneam, și am pierdut câteva ocazii bune în plandemie și după, avem încă șansa uriașă de a ne alinia corect la cerințele lumii întregi. La urma urmei, trăim în această lume, o lume de relații, iar ca și popor, care nu am avut tendințe cotropitoare și am fost cei mai îngăduitori, dar am și suferit cel mai mult dintre toate popoarele lumii, cu o astfel de istorie martirică imensă pe tapetul lumii întregi, avem iar ocazia să dăm un exemplu de corectitudine și inteligență. S-a terminat cu timpul mankurților care ne mănâncă din interior! A venit timpul curățeniei și înăuntrul țării și în afară.

Ceea ce ne afectează acum este încă alinierea la globalismul perdant și muribund care încă mușcă tare știindu-și aproape sfârșitul, doar-doar mai apucă o bucată cu care să poată să prindă controlul total cândva în viitor, sau ne aliniează pe toți la peisajul distopic pe care vor să ne picteze. Așa nu mai merge! Vremurile politicilor sclavagiste au apus, iar suveranist-naționaliștii câștigă tot mai mult teren. Ba chiar se vorbește despre refacerea fostelor vechi imperii europene de acum sute de ani, deci se dă înapoi ceasul cu mult înainte poate de primul episod al Revoluției Industriale. Marile corporații globaliste unipolare se pare că pierd teren, iar profitul nelimitat no matter what se pare că își găsește obștescul sfârșit. A venit rândul și nouă de a fi prezenți la masa negocierilor globale deoarece poziția noastră geografică, istorică, resursele pe care le avem și prestigiul pozitiv în lume ne recomandă pentru a avea un viitor printre statele lumii. Știm, sună frumos într-o țară cu o populație redusă la mediocritatea de a-și trăi existența, dar încă suntem aici și încă ne mai facem o imagine în lume.

A venit vremea trezirii din somnul națiunii care naște monștrii! Șansele noastre sunt să mergem din nou la vot, dacă se vor relua alegerile deja mârșav furate și să alegem corect!

Acum serios, trezirea frați români… ăștia care mai sunteți (că vedem că v-ați activat) patrioți! Că ni se pregătește ceva… adică plecarea!

P.S.: Avem și noi niște teritorii pe acolo furate de marile imperii, pe acolo prin Ucraina. Acelea au aparținut Țării Moldovei și anexate de imperiul țarist și de marele urSS pe nedrept și fără să ridicăm armele să ne apărăm… Până și Federația Rusă a spus că ne putem relua teritoriile. Dar cu cine să ceri, când încă nu avem patrioți la putere?…

Atât am avut de spus și semnalat

Cu acestea fiind spuse am consemnat

Al vostru devotat Patrick Matiș

semnatura, semnatura patrick, semnatura patrick matis