In Stiri

COMUNICAT PROTEST AL PARTIDULUI S.O.S. ROMÂNIA: Față de discursul antiromânesc, iredentist, insultător și secesionist al U.D.M.R. cu ocazia Ședinței Solemne a Camerelor Reunite ale Parlamentului pentru Aniversarea Zilei Naționale a României ținută la data de 28.11.2022

Partidul S.O.S. ROMÂNIA își exprimă profunda indignare și dezaprobare față de discursul reprezentantului U.D.M.R. din Camera Deputaților care a adus o gravă ofensă Zilei Unității Românilor – 1 Decembrie, Ziua formării României Mari, prin afirmațiile iredentiste și antiromânesți care au jignit o națiune întreagă și au fost de natură a aduce atingere integrității teritoriale și suveranității României și a poporului român.

Solicităm ca U.D.M.R. să ia poziție față de această atitudine inacceptabilă a reprezentantului lor și să își ceară scuze publice față de poporul român care i-a acceptat cu dragoste frățească, precum și față de România, Țara-Mamă care le-a oferit inclusiv posibilitatea accederii în Parlamentul României, precum le-a respectat toate drepturile aferente minorităților, și chiar mai mult decât atât, implicându-i în procesul de guvernare continuu după momentul 1989.

În cazul în care U.D.M.R. nu înțelege să își revizuiască atitudinea și să își retragă cu scuzele de rigoare, discursul antiromânesc menționat, solicităm scoaterea acestuia de la guvernare, precum și scoaterea acestuia în afara legii, pentru infracțiunea de Înaltă Trădare, ca urmare a nenumăratelor derapaje de la ordinea de drept și constituțională a României, culminând cu discursul insultător menționat.

PREȘEDINTE DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ,

28.11.2022

Recent Posts
Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia, palatul mogosoaianato