In Prezentări

Vopus Romania - Studiul Psihic al Omului

Exista o didactica pentru cunoasterea si eliminarea valorilor pozitive si negative pe care le purtam in interior si aceasta se numeste Psihanaliza Intima.

Este necesar sa apelam la psihanaliza intima. Atunci cand o persoana apeleaza la psihanaliza intima pentru a cunoaste defectele de tip psihologic, apare o mare dificultate si vreau sa scot in evidenta forta contratransferului.

Cineva se poate autoinvestiga, se poate analiza, dar atunci cand face aceasta, apare dificultatea contratransferului. Insa solutia consta in transferarea atentiei noastre catre interior cu scopul de a ne autoexplora, pentru a ne autocunoaste si a elimina valorile negative care aduc prejudicii psihologice, sociale, economice, politice si inclusiv spirituale.

Din pacate, repet, atunci cand o persoana incearca introspectia pentru a se autoexplora si a se cunoaste, imediat apare contratransferul. Contratransferul este forta care face dificila introspectia. Daca nu ar exista contratransferul, introversiunea ar fi mai usoara.

Avem nevoie de psihanaliza intima, avem nevoie de autoinvestigatia intima pentru a ne cunoaste in mod real. „Homo Nosce Te Ipsum”. Omule, cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste Universul si Zeii…

LOCUL: Hotel Capitol, Calea Victoriei, nr 29, Salonul „Luvru”.

DATA: miercuri, 24 iulie 2019.

ORA: 19:00.

INTRARE: donatie voluntara.

CONTACT: Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne scrieti la:

adresa de mail: bucuresti@vopus.org.

telefon/whatsapp: 0740258823.

http://www.vopus.org/ro/

Conferinta publica va fi urmata de cursuri saptamanale de autocunoastere si psihologie introspectiva.

Se vor studia teme legate de stiinta, arta, filozofie, antropologie si cultura marilor civilizatii.

Recent Posts

Lăsați un comentariu

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
%d bloggers like this: