In Articole

Gheorghe Piperea - Transhumanismul: Trecerea de la omul actual (Homo sapiens, omul 1.0), la omul „îmbunătățit” genetic, omul reeditat (Homo deus, omul 2.0)

Am urmărit acum câteva ore un material video de vreo 22 de minute pe care l-am primit pe un grup whatsapp de discuții. Cele susținute în clip, dincolo de detaliile tehnice șocante, sunt despre fapte și scenarii strategice urmate în proporție de 100% de demersuri birocratice și acțiuni politico-economice vizibile din avion.

Îmi asum riscul ca pagina de facebook să fie blocată publicând materialul aici, împreună cu unele comentarii ale mele.

Rezumativ, clipul vorbește despre transhumanism, adică despre trecerea de la omul actual (Homo sapiensomul 1.0), la omul „îmbunătățit” genetic sau prin biotehnologie, la omul reeditat (Homo deusomul 2.0). În clip se vorbește despre vaccinul celor de la Moderna, o companie de biotehnologie care lucrează la primul său vaccin, bazat pe ARN modificat genetic, odată cu care în corpul omului nou-normal se vor introduce o enzimă cu nume ciudat – luciferază, cu rol de marker identitar, și niște nanoroboți – hydrogel, cu rol de conexiune permanentă la centrul de control și supraveghere operat de proprietar. În clip se vorbește, de asemenea, de implicarea armatei americane în proiect (prin DARPA) și de obligativitatea vaccinării sub pretextul neutralizării Covid-19.

Note personale:

Transhumanismul: Trecerea de la omul actual (Homo sapiens, omul 1.0), la omul „îmbunătățit” genetic omul reeditat (Homo deus, omul 2.0)! Am scris despre nenorocirea asta nazistă și satanică încă din 2015 (Parakletos se numește cartea; discuția relativă la acest curent se găsește în cap. III – Ultra). Puținii oameni care au avut chef să frunzărească această carte s-au împărțit în două categorii: unii au fost încântați de conceptul creștin de Parakletos („aliatul”, „mângâietorul”), dar s-au limitat la cele câteva zeci de pagini de exegeză biblică pe care am încercat-o; alții au făcut ironii la adresa conceptului și au renunțat să mai citească după două pagini; pe Facebook, evident, inteligenții și vitejii anonimi ai tastaturii au zis că autorul este doar un „avocățel” care a fost apucat de fervoare creștină, trecând mai departe, la alți indivizi pe care să îi strivească sub imensa lor înțelepciune și erudiție. Ba unii, și mai buni cunoscători ai lumii, au băgat rapid clișeul cu „ce fumezi, că vreau și eu” – și culmea este că musiu Elon Musk, susținător pe față al transhumanismului, este fumător inveterat de „iarbă” (a.k.a. marijuana) și alte chestii „recreative”.

Adevărul este că, așa cum spune și tipa din clip, în 2015 credeam că această diabolică ideologie nazistă va deveni realitate doar prin 2030 și, de fapt, sperăm că ea va dispărea între timp de la sine, ca orice ideologie care tinde la crearea „omului nou, de tip comunist” sau a „supraomului”.

Iată însă că trecerea la „omul 2.0” se întămplă acum!

Acest om „îmbunătățit” va fi (cel puțin în teorie) un om sănătos tun, apt să trăiască sute de ani, cu capacități fizice și intelectuale similare roboților și inteligențelor artificiale, va fi un „ales” prin rating social ridicat, cu bani și cu tot norocul din lume de a se fi născut în societatea și familia potrivite. Noi, ceilalți, vom rămâne la stadiul 1.0., cu toate părțile negative ale condiției umane, inclusiv cu starea de captivi și iobagi pe moșia noilor feudali care vor putea trăi sute de ani (dar și cu ceea ce este frumos și înălțător în noi – iubirea, compasiunea, altruismul, solidaritatea, cooperarea și mortalitatea necesară înlocuirii noastre cu noua generație).

Culmea spaimelor apocaliptice din noi este că vaccinul celor de la Moderna ne va marca cu semnul fiarei – enzima „luminoasă” utilizată pentru a putea fi identificați cei cu vaccin și pentru a putea fi separați de cei fără vaccin se numește LUCIFERAZĂ! Cu „ajutorul” acestei enzime, cei vaccinați vor ajunge niște simple obiecte, identificabile, așa cum sunt identificate mărfurile cu coduri de bare, ca la magazinul virtual amazon.com al lui Jeff Bezos! Și, în plus, vaccinații, nou-normalii, vor fi permanent conectați, deci controlabili și ușor de supravegheat de oriunde, din cloud, de pe tabletă sau de pe telefonul mobil, prin acei nanoroboți fabricați de armata SUA (??!!), numiți hydrogel! China, cu al său sistem de identificare facială, care presupune efortul de a instală și întreține miliarde de camere de supraveghere și cu al său sistem de „scor social”, devine mic copil față de ceea ce pregătește „democrata” America și sistemul public-privat militaro-tehnologic impus la nivel global de armata SUA (cea mai costisitoare din istorie) și instituțiile globaliste.

Pentru toate aceste vaccinuri și componente ale vaccinurilor, vor fi acordate patente, adică drept de proprietate (industrială) exclusivă. Cui? Patronilor Moderna. Lui Bill Gates. Lui Elon Musk. Tipii ăștia care nu mai pot de grija noastră. De vreme ce aceste substanțe și acești nano-roboți o să facă parte din trupul nou-normalilor, nu este exclus ca proprietarii patentelor să pretindă, ca și în cazul semințelor modificate genetic, drepturi de proprietate asupra unor părți din trupul nou-normalilor.

Sunt uluit și furios față de lipsa de reacție a politicienilor conservatori americani și a lui Trump, personal. Afișându-se permanent cu Fauci (omul OMS și, deci, omul lui Gates) și sugerând că vaccinarea anti-Covid-19 va fi obligatorie în SUA, Trump nu face decât să încurajeze acest curent nazist. Sunt, de asemenea, șocat de lipsa de reacție a majorității populației, care se declară, de altfel, credincioasă în Dumnezeu, după chipul și asemarea căruia a fost făcut omul. Nu înțeleg: ce tip de creștini, credincioși iudei sau musulmani sunt acești oameni care îi lasă pe acești naziști satanici să accelereze în această cursă de reeditare a omului, ba chiar să o facă bazându-se pe ajutorul armatei americane și pe banii contribuabililor? (Notă : Space X există doar pentru că are contracte de zeci de miliarde cu statul; Moderna nu a făcut niciun vaccin până acum, ci numai bani din proiecte de cercetare finanțate de stat). Unde sunt toți acei profeți de televiziune și stadion cu care ne-au obișnuit americanii și pe care i-au exportat mai peste tot, că nu îi văd luând atitudine contra acestui curent satanic? Cum de li se permite acestor diabolici să rescrie proiectul uman, să remodeleze omul ca și când ar fi o figurină de plastilină?

Omul obișnuit ce zice: ar fi de acord ca ei și descendenții lor să nu mai fie făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, ci după codurile genetice ale lui Musk, Bezos, Gates sau Zuckerberg?

Consemnează pentru dumneavoastră, Gheorghe Piperea.

P.S.: În speranța că Facebook nu mă va cenzură, adaug în „apărarea” mea faptul că pe Netflix este un serial în limbă germană, denumit Biohackers, care „trateaza” exact tehnologia cu care omul este modificat genetic – în film, tehnologia chiar se numește „Homo deus”. Vă invit să urmăriți acest serial. Merită. Este nu doar premonitoriu – este despre ceea ce ni se întâmplă acum, azi, când vorbim.

Recent Posts
Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
modele, agricultura, calin georgescu, dezvoltare sustenabila, noua ordine mondiala, noul nationalism, distributismul, călin georgescumircia chelaru, teoria natiunilor