In Articole

Iulia Roșca - Bill Gates sau Dumnezeu?

Păcatul specialiștilor este acela că nu mai văd omul, văd organul; iar în cazul de față nu mai văd populația, văd virusul şi tratează populaţia de parcă ar fi apărut anul trecut pe pământ.

Specialiştii de organe şi de virus nu ştiu sau au uitat că în spatele omului stă o coabitare cu tot felul de bacterii şi virusuri parazite de câteva zeci de mii de ani. Coabitarea ajută sistemul imunitar al fiecărui individ să producă anticorpii de care individul are nevoie, contribuind (la scara populaţiei ca întreg) la instalarea imunităţii de turmă.

Specialiştii noştri uituci, sub bagheta unor afacerişti filantropi, vor acum să intervină în această coabitare, preluând rolul paraziţilor. În felul acesta, ne spun ei, vor fi mai puţine victime. Cum numără ei victimele şi care dintre victime contează în acest demers al lor este însă alt subiect. Ideea este că, luând locul paraziţilor, ei intervin în mecanismul imunizării naturale de turmă, care este în acelaşi timp şi un mecanism natural de autoreglare a densităţii populaţiei. Prin demersul lor, interferă nu doar cu mecanismele individuale de imunizare, ci şi cu mecanismele naturale de autoreglare a densităţii populaţiei şi asta în contextul în care afaceriştii filantropi se dau de ceasul morţii că planeta este suprapopulată şi trebuie depopulată.

Întrebarea care se pune este următoarea: continuăm să ne sustragem mecanismelor naturale de autoreglare a densităţii populaţiei sau ne bazăm pe abilităţile şi metodele afaceriştilor filantropi de a reduce populaţia prin mecanisme imaginate de ei?

Cum este mai etic pentru noi: să recunoaştem naturii şi lui Dumnezeu acest drept sau lui Bill Gates?

A consemnat pentru dumneavoastră Iulia Roșca via mewe.com.

Recent Posts
Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
daniel roxin, scrisoareflorian colceag, romania, criza, curatenie, istorie, civilizatie