,

SECRETELE CREIERULUI – Drumul spre superinteligență, armonie și putere – METODE PRACTICE – Sala Dalles București – 20 Martie 2024

secretele creierului, daniel roxin, eugen birgauanu

Potențialul nostru cerebral este imens. Orice om inteligent care înțelege mecanismele de fucționare ale creierului poate să opereze o transformare importantă a propriei ființe și să atingă obiective de neimaginat. Dar pentru asta trebuie să înțeleagă cum!

Alături de inginerul Eugen Bîrgăuanu, inventator premiat atât în țară cât și peste hotare, specializat în electronică medicală și în tehnologii de stimulare cerebrală, vă invit să descoperiți secretele creierului uman, cum puteți accesa stări modificate de conștiință și cum, cu ajutorul acestora, puteți genera o transformare importantă a ființei dumneavoastră.

Conferința are și o parte practică, iar la sfârșit vi se va oferi un suport de curs pentru a putea exersa pe cont propriu aplicațiile prezentate în timpul evenimentului.

Așadar, vă așteptăm miercuri, 20 martie 2024, de la ora 19:00, la Sala Dalles din București, pe Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18.

Biletele pot fi achiziționate:

  • direct de la Anticariatul sălii Dalles, pe Bd. Nicolae Bălcescu nr 18 sau
  • online, pe siteul Ticketstore.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu