Adrian Iscru – Dacia si proiectele de refacere a Daciei (prezentare carte)

dacia, tracia, daci, traci, geti, geto-daci

[vc_section][vc_row][vc_column][mk_image src=”https://culturaromana.ro/wp-content/uploads/2019/02/dacia_i_proiectele_de_refacere_a_daciei.jpg” image_size=”medium” lightbox=”true” custom_lightbox=”https://culturaromana.ro/wp-content/uploads/2019/02/dacia_i_proiectele_de_refacere_a_daciei.jpg” frame_style=”border_shadow” align=”center” animation=”flip-x”][mk_padding_divider size=”20″][vc_custom_heading text=”Adrian Iscru – Dacia si proiectele de refacere a Daciei (prezentare carte)” font_container=”tag:h3|font_size:24px|text_align:center|line_height:1.8em” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeInUpBig”][mk_padding_divider size=”20″][vc_column_text css=”.vc_custom_1550341440787{margin-bottom: 0px !important;}”]Cartea DACIA SI PROIECTELE DE REFACERE A DACIEI este o contributie remarcabila la cunoasterea istoriei noastre adevarate, eliberata de valul asa-zisei corectitudini politice, in virtutea careia stramosii nostri sunt marginalizati de prea multi ani.

In contradictie cu eseurile pretins istorice ale unor autori de factura demitizatoare, a caror notorietate este umflata cu pompa, argumentele lucrarii de fata, toate fundamentate stiintific, pun in evidenta un fir rosu al continuitatii constiintei dacice, din Antichitate si pana in prezent.

Mai mult decat atat, documentele istorice citate de autor demonstreaza ca nu doar autohtonii, urmasi ai geto-dacilor, erau munciti de ideea unei refaceri a Daciei, ci si cancelariile straine si-au dorit acest lucru la un moment dat; desigur, din cu totul alte interese!

Cartea, publicata de Editura Burebista, poate fi comandata pe site-ul Dacia Art sau in magazinul DACIA ART din Bucuresti, pe Bv. Carol I, nr. 40-42 (peste drum de Biserica Armeneasca). Program magazin: Luni – Vineri intre orele 11:00 – 19:00 (Sambata si Duminica – Inchis).

Surse: cunoastelumea.ro, dacia-art.ro.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu