In Prezentări

Adrian Iscru - Dacia si proiectele de refacere a Daciei (prezentare carte)

Cartea DACIA SI PROIECTELE DE REFACERE A DACIEI este o contributie remarcabila la cunoasterea istoriei noastre adevarate, eliberata de valul asa-zisei corectitudini politice, in virtutea careia stramosii nostri sunt marginalizati de prea multi ani.

In contradictie cu eseurile pretins istorice ale unor autori de factura demitizatoare, a caror notorietate este umflata cu pompa, argumentele lucrarii de fata, toate fundamentate stiintific, pun in evidenta un fir rosu al continuitatii constiintei dacice, din Antichitate si pana in prezent.

Mai mult decat atat, documentele istorice citate de autor demonstreaza ca nu doar autohtonii, urmasi ai geto-dacilor, erau munciti de ideea unei refaceri a Daciei, ci si cancelariile straine si-au dorit acest lucru la un moment dat; desigur, din cu totul alte interese!

Cartea, publicata de Editura Burebista, poate fi comandata pe site-ul Dacia Art sau in magazinul DACIA ART din Bucuresti, pe Bv. Carol I, nr. 40-42 (peste drum de Biserica Armeneasca). Program magazin: Luni – Vineri intre orele 11:00 – 19:00 (Sambata si Duminica – Inchis).

Surse: cunoastelumea.ro, dacia-art.ro.

 

Recommended Posts
Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
homer, istoria pelasga