Andrei Dincă – Consilierul diabolic al Marii Resetări a intrat și în Sihăstria Putnei și a promovat-o la „team-building-ul” Asociației SuperTeach

yuval noah harari, satanism, globalism, superteach, manastirea putna, sihastria putnei

Andrei Dincă - Consilierul diabolic al Marii Resetări a intrat și în Sihăstria Putnei și a promovat-o la „team-building-ul” Asociației SuperTeach

ABSOLUT ȘOCANT! Un satanist psihopat, ideolog al reducerii populației și al Marii Resetări este promovat public de un grup de „reformatori” ai educației (SuperTeach), prezenți recent într-o manifestare desfășurată in cadrul Manastirii Sihastria Putnei!

„Comunitatea facilitatorilor SuperTeach alături de membri ai echipei executive, antreprenori și fondatori ai Asociației SuperTeach s-au reunit în perioada 16-21 august în cadrul team-building-ului anual de la Sihăstria Putnei. Timp de 5 zile, participanții au avut parte de activități de conectare, de ateliere privind strategiile de aplicare a instrumentelor de Mentalitate Deschisă în școli și comunități.”

yuval noah harari, satanism, globalism, superteach, manastirea putna, sihastria putnei

Iată cine sunt cei din Asociatia SuperTeach: „SuperTeach este proiectul care promovează centrarea pe nevoile elevilor și formarea cadrelor didactice după principiile mentalității deschise. SuperTeach este inițiat de Fundația Romanian Business Leaders, EDUCATIVA și Institutul Dezvoltării Personale.”

Orice asemănare între promovarea „metalității deschise” în educația românească și „Fundația pentru o societate deschisă” a lui George Soros este absolut întâmplătoare, desigur…

Iată cam ce fel de idei promovează specialiștii în educație și antreprenorii care visează să le deschidă mintea profesorilor și elevilor din România – citez dintr-o postare recentă de pe pagina SuperTeach:

Zecheru Florina, facilitator Mentalitate Deschisă în Educație, ne propune o carte cu care a simțit că rezonează de la primul până la ultimul capitol, „Predarea bazată pe atașament – Cum să creezi o clasă TRIBALĂ”, de Louis Cazalino.

yuval noah harari, satanism, globalism, superteach, manastirea putna, sihastria putnei

Iată câteva dintre ideile cu care profesoara din Constanța a rămas „în minte și în suflet”:

„Gândindu-mă că schimbarea este singura constantă (Yuval Noah Harari), am reținut un proverb vechi chinezesc din carte: ‘Singura modalitate de a controla schimbarea este să o acceptăm‘. Astfel, în fiecare zi am ales să exersez acceptarea a ceea ce se schimbă și apoi răbdarea de a mă adapta schimbărilor”.

„O altă idee cu care rezonez este aceea de transformare a elevilor în staruri. Cum ar fi dacă fiecare profesor ar avea ca scop să facă un star din fiecare dintre elevii săi? Este un exercițiu de imaginație care pe mine mă entuziasmează și îmi dă speranță”.

Vă întreb acum pe voi, în calitate de părinți: oare credeți că este benefic să vă fie convins copilul că trebuie să devina „un star”? Și că ar fi bine să facă parte dintr-o „clasa tribală”?

yuval noah harari, satanism, globalism, superteach, manastirea putna, sihastria putnei

(Nota redacției: Clasa întotdeauna a fost preocuparea ateilor materialiși de la Bachofen, Feuerbach, Marx, Lenin, Gramsci, Lukacs, Horkheimer sau Adorno citire pentru a o distruge. Să nu uităm că dușmanul de clasă nu doarme niciodată. Și ei vor un loc sub soare folosind inclusiv termenii pe care îi deranjează foarte mult pe ei. Iar chestiunea tribală este centralizarea sub semnul legii junglei [atașamentul se referă la ceea ce e alt tău, este al tău, adică fiecare pentru el] sau a supraviețuirii celui mai puternic, de tip darwinist.)

DAR, ceea ce este ESENȚIAL de realizat, este CINE este acest individ – YUVAL NOAH HARARI, care este citat și promovat de cei din „marele proiect educativ” SuperTeach.

Să începem cu un citat relevant din Harari: „Acum, suntem pe repede-înainte la început de secol XXI, când pur și simplu nu mai avem nevoie de majoritatea a populației, pentru că viitorul este despre dezvoltarea tehnologiei din ce în ce mai sofisticate, cum ar fi Inteligența Artificială și bioingineria”.

Pe scurt: Yuval Noah Harari este un ideolog extremist al Marii Resetări, al transumanismului, al globalismului, al reducerii masive a populației lumii și al controlului total. Este considerat mâna dreaptă a lui Klaus Schwab, liderul Forumului Economic Mondial de la Davos, al cărui scop declarat este Marea Resetare, care presupune toate „beneficiile” enumerate anterior, precum și: supravegherea extinsă a oamenilor, reducerea drastică a numărului de locuitori ai planetei, predominanța inteligenței artificiale în toate aspectele vieții publice și private, măsuri drastice menite să „protejeze mediul înconjurător” în detrimentul oamenilor etc.

Harari este născut in Israel în 1976, este homosexual declarat, și este autorul cărților de succes internațional „Sapiens – Scurtă istorie a omenirii (2011)” și „Homo Deus – Scurtă istorie a viitorului (2015)”.

Harari este un dușman declarat al credinței creștine, promotor fanatic al ideologiei transumaniste, prin care se promovează fuziunea fizică dintre om și tehnologie, care este de natură a modifica identitatea și chiar substanța „omului nou” (omul transuman sau postuman) pe care Yuval Noah Harari, îl numește Homo deus (Omul Dumnezeu). Totodată, Harari a declarat public în mod repetat că „Biblia este o colecție de minciuni” și „cel mai mare fake-news din istoria umanității”.

ÎN ACESTE CONDIȚII, mă întreb CUM de această comunitate – SuperTeach – preocupată la nivel declarativ de îmbunătățirea nivelului educației din România, poate să promoveze, direct sau indirect, astfel de mesaje, și ale căror interese servesc, de fapt, acțiunile lor?

ȘI MAI ALES: CUM de este posibil ca astfel de mesaje și un personaj satanist, dement și psihotic precum Noah Harari, plin de ură contra Umanității, a Oamenilor, a Creștinismului și a lui Dumnezeu, poate să fie promovat în cadrul unor evenimente desfășurate în cadrul unei MĂNĂSTIRI ORTODOXE, precum Sihăstria Putnei?

P.S. 1: Ar fi de dorit ca stareții și episcopii ortodocși să fie mult mai atenți cu cine/ce se asociează, și căror organizații și evenimente dau binecuvântarea. Nu toți cei care susțin că au intenții bune trebuiesc crezuți pe cuvânt, fără o cercetare temeinică a ideologiei, duhului și intereselor din spatelor lor.

P.S. 2: Partea pozitivă a acestui eveniment negativ și trist este că în sfârșit, cei de la SuperTeach și-au dat arama pe față, ca să nu mai poată să păcălească alte sute și mii de profesori că vor binele educației și al copiilor din România. Măcar atât.

A consemnat pentru dumneavoastră Andrei Dincă.

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu