In Articole

Patrick Matiș - AUR-ul patriotic și politic al României, o atitudine și acțiune salutară pe care o sprijinim

„Nu critica niciodată, nici măcar prieteneşte, pe românul care se străduieşte să apere sau să promoveze cauza naţională. Fă tu mai bine decât el.”

Ion Rațiu.

„Alianța pentru Unirea Românilor e o stare de spirit, nu e încă partid!”

Ion Cristoiu.

Trăim vremuri foarte interesante, dragi români, dragi frați, prieteni, compatrioți, conaționali, concetățeni. Anul 2020 a debutat cu o criză sanitară de proporții planetare la care nu ne-am așteptat nici unul dintre noi. La scăderea curbei infectărilor, ca să le spunem așa, oricât de controversate ar fi cifrele lor, a luat amploare o mișcare a patrioților români care au înțeles că mai au puțin și dispar ca neam, ca țară, ca popor.

Românii am conștientizat pericolul distructiv în care ne aflăm, ne-am coagulat cât de cât, deși în prima jumătate a anului nu dădeam nici un semn. Prin aparițiile televizate și în mediul online al unor patrioți de seamă precum Dan Puric, Călin Georgescu, Florian Colceag, Ovidiu Hurduzeu, Dan Tănasă, inclusiv George Simion, Răzvan Constantinescu, Tudor Ciuhodaru, mai apoi Diana Iovanovici-Șoșoacă și alții, mesajele lor au fost transmise către români: trezirea sau dispărem!

Am fost atacați pe toate părțile, în aproape toate domeniile, inclusiv, dar mai ales, medical și religios, spiritual. Ni s-au impus restricții, ni s-au încălcat drepturile și libertățile într-un mod abuziv, am fost discriminați și suntem în continuare, chiar în această perioadă de vid legislativ de după alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, atunci când românii au lovit puternic, și pe neașteptate, în actualii funcționari politici care iau deciziile pentru noi în această țară.

Partidul AUR a reușit să intre în Parlament cu un procent de peste 9%. Acest lucru a stârnit și stârnește, probabil și că va stârni în continuare valuri. Aceste valuri sunt de opinie publică. Momentan nu pot fi atacați prin lege de nici un fel deoarece nu au încălcat legea, așa cum am văzut în cazul nenumăratelor fraude electorale ale celorlalte partide pe care le considerăm clandestine în această țară și care nu servesc cetățenilor români. Au fost numiți în fel și chip, de la partid de extremă dreapta, la legionari (lucru care nu are nici o legătură), la extremiști periculoși, falși patrioți, au fost ignorați de diverși „jurnaliști titrați” care fac o muncă de manipulare a maselor și a opiniilor publice în folosul, mai mult sau mai puțin, întereselor globaliste anti-patriotice și anti-naționale din această lume.

Dar, dintre toate acestea se uită, sau se ignoră faptul că trăim într-o țară asasinată socio-politico-economic care, mai nou, este atacată și sufletește dar pe față, fără să se mai ascundă cei care o fac. Din 1990 încoace a fost atacată mai mult pe ascuns. Dar de când cu așa-zisa pandemie (de frică și prostie), atacul asupra sufletului românesc este pe față, prin toate mijloacele, inclusiv prin autorități și forțe de ordine.

Dintre toate acestea se uită, sau se ignoră că, de treizeci de ani încoace, românii am permis ca toate acestea să se întâmple, inclusiv: distrugerea industriei și aruncarea ei la fiare vechi sau în mormanele de gunoaie, după ce toate activele ei au fost vândute pe mai nimic, privatizarea ilegală și retrocedările ilicite de terenuri străinilor de neam și de țară, devalizarea activelor statului și a instituțiilor financiare naționale, acapararea economiei de către transnaționalele oligarhice care au decidenți printre funcționarii statului, modificarea legilor, printre care și a constituției țării, de către lacheii de serviciu care le-au conturat în așa fel încât să permită furtul la nivel național, traficul de marfă ilegală, de droguri, carne vie, de influență care s-a permis la scară largă pe teritoriul României, îndobitocirea populației autohtone cu ceea ce putem numi „pâine și circ”, și multe altele. Am permis toate aceste lucruri, iar acum încă mai facem cumpărături în hypermarket-uri, supermarket-uri și mall-uri străine care fac comerț la noi, ignorând aproape total micul producător care muncește din greu să mai cultive pământul patriei, încă mai alimentăm la pompe străine, încă le mai plătim taxe și impozite. Cu toții suntem complici la acest mare asasinat! Acesta este adevărul!

Pe fondul acestei ignoranțe, s-au pronunțat mulți jurnaliști (de o probitate intelectual-profesională pusă la îndoială de cei care căutăm adevărul) criticându-i pe cei de la AUR pentru acțiunile lor și încercând, mulți dintre ei, din răsputeri să îi discrediteze, să-i distrugă într-un fel. Dar știți cum e vorba aceea, atunci când vrei să faci un bine neamului tău pe fondul creștin în care ai fost crescut, „până la Dumnezeu te mănâncă sfinții”. Sfinți care sunt mulți dintre ei pseudo-sfinți. Doar auto-considerați sfinți. N-au mâncat usturoi, nici gura nu le miroase.

De aceea la începutul acestui articol am scris acel citat celebru al lui Ion Rațiu care ne îndeamnă la normalitate. Nu critica, române, pe cei care se străduiesc să salveze ce se mai poate salva din această țară și să apere acest neam, fă tu mai bine!

Unde au fost toți acești jurnaliști în toți acești treizeci de ani de impostură non-românească ce ne transformă treptat în cetățeni globali fără identitate națională?! Au pupat pe ici și pe colo, punându-și la adăpost carierele de jurnaliști și s-au „descurcat”. Adevărul nu a fost de partea lor și nici nu va fi vreodată. Doar minciuna. Și iată că acum minciuna iese la iveală, căci minciuna are picioare scurte și nu merge prea departe. Dar dacă am trăit treizeci de ani cu ea înseamnă că am mințit aproape toți și ne-am complăcut.

Astfel că, trăim într-o mare minciună culminată cu această plandemie, adică pandemie planificată. Și doar puțini au curajul să o confrunte, să o înfrunte, să spună adevărul!

Așa au făcut și fac cei de la Alianța pentru Unirea Românilor. Nu este un partid perfect. Cum nu există partide perfecte nicăieri în lume. Dar se străduiesc și până acum, celor care au avut îndrăzneala să fie pe cât se poate de obiectivi cu ei, au arătat că sunt onești, sinceri și nu corupți ca aproape toți ceilalți. 

Dar să nu uităm că și în celelalte partide, printre care și parlamentare, există o mică mână de membri care sunt încă patrioți, aceia care nu sunt lăsați să contribuie la dezvoltarea țării, nu sunt lăsați nici măcar să salveze țara în vreun fel de cei care o căpușează, o fură de resurse naturale și umane, o parazitează. Li se pun piedici în toate felurile posibile, sunt intimidați, amenințați cu moartea unii dintre ei. Sunt ținuți în frică și ignoranță. Dar până când!?

Am spus-o de câteva ori. Avem nevoie să acționăm cu milioanele. Nu cu o mie de oameni, nu cu cinci mii, nu cu o sută de mii, cu milioanele! Avem nevoie să ne luăm țara înapoi! AUR a înțeles asta și a început deja lungul drum al recuperării ce se mai poate recupera. Politica „prin noi înșine” și faptul de a fi uniți și de a acționa ca unul este ceea ce-i mână pe ei, indiferent în ce fel sunt criticați. Și să nu uităm că politica este arta de a guverna popoarele, dar mai întâi să ne guvernăm pe noi înșine.

Sunt proaspăt intrați în Parlament. Drumul lor plin de pericole și pe dinafară, și pe dinăuntru abia a început. Așteptați, că abia de acum încolo vom începe să vedem schimbări, dacă nu am văzut până acum, și dacă nu ne-am dat seama încă de faptul că mai avem libertăți și nu suntem vârâți în lagărele medicale.

Dar cum românul are impresia că le știe pe toate, normal că li se spune că așa e bine, că așa nu e bine, cum să facă, faptul că au mari probleme de organizare și de identitate. Eu cred că sunt interpretați oarecum greșit, dar nu ignor faptul că nu sunt perfecți. Însă, ce fac aceștia care astăzi încă se mai numesc jurnaliști de marcă? Cu ce au contribuit ei la dezvoltarea națională a țării și a poporului român?! Cu nimic! Trist, dar adevărat. Nu ne credeți pe cuvânt, luați și investigați-i!

Astfel că le sugerăm și noi, lor, să facă mai bine, dacă știu mai bine, în loc să critice sau să dea sfaturi, căci la sfaturi și diagnostice suntem cu toții buni însă, când vine vorba să facem, nu facem nimic. Păi atunci, să începem să facem, cei care nu facem! Să lăsăm criticile și sfaturile la o parte și să ne implicăm!

Nu în ultimul rând, redacția Revistei România Culturală salută și sprijină toate acțiunile patriotice pe care le intreprinde AUR și le urăm, pe lângă mult succes, mult curaj și credință în continuare, și să meargă înainte cu tot ce și-au propus indiferent de obstacolele care apar, mari și mici! Așa să-i ajute Dumnezeu!

A consemnat al vostru devotat, Patrick Matiș.

Recent Posts

Lăsați un comentariu

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
AUR, george simion, claudiu tarziumircea dogaru, poporul de imparati, tara nimanui, romani
%d bloggers like this: