,

Calin Georgescu – Pandemia fricii restarteaza Romania

modele, agricultura, calin georgescu, dezvoltare sustenabila, noua ordine mondiala, noul nationalism, distributismul, călin georgescu

Calin Georgescu - Pandemia fricii restarteaza Romania

„Omenirea este tinuta sub frica ca sa poata sa fie controlata si observata.”

Calin Georgescu.

„Aceasta pandemie este o pandemie a fricii si a prostiei, si are menirea sa controleze si sa tina sub observatie omenirea”, ne spune domnul doctor Calin Georgescu, expert in dezvoltare durabila si autosustenabilitate la nivel international, un mare patriot, o mare constiinta romaneasca, ce merita a fi pus in panteonul marilor romani care au contribuit la schimbarea Romaniei de-a lungul veacurilor.

„Atata timp cat esti patriot, nu conteaza pozitia si nivelul dusmanului. Patriotismul este o forta extraordinara, care consta, in primul rand, in iubirea de tara si asta nu poate sa aiba egal.” Sunt lideri ai lumii care astazi se lupta din rasputeri cu statul subteran, imperiul globalist si cu marile concernuri globaliste care au o agenda bine determinata in lume pentru a instaura un guvern mondial, totalitar si prin care sa tina sub control intreaga omenire. Dar intrebam si noi, oare vor putea sa supravietuiasca fara baza piramidei lor? Oare acest sistem falimentar, care a distrus resursele naturale ale lumii si continua sa o faca, pot sa mai existe fara resurse, chiar si cea umana?

„Daca oamenii vor intelege cine sunt si ce inseamna viata ca atare, care este un dar Divin – ea nu poate sa fie transformata intr-o marfa si supusa vanzarii, pentru ca viata nu poate sa fie supusa unui troc, adica ‘iti predau eu viata contra Fiintei mele, contra adevarului fundamental al Fiintei mele’, pentru ca viata este o capodopera data de Dumnezeu – vor intelege ca tot acest sistem a fost fundamental gresit si facut in asa fel incat o minoritate sa conduca aceasta lume, iar telul este coordonarea si observarea permanenta a omenirii.” Este evident ca in momentul in care ne predam vietile si libertatile, cei care se cred la putere vor uita de ele, vor uita cine este stapanul si pe cine ar trebui sa serveasca. De aceea toate impunerile totalitariste, toate ordonantele peste ordonante si restrictii peste restrictii. Atata timp cat nu intelege ce este viata, nu intelegem nici omul, nici natura, nici pe Dumnezeu, nu intelegem nici macar ca suntem construiti de aceeasi forta creatoare si nu avem nici un drept asupra vietilor altor persoane, nici macar asupra vietii noastre. Tocmai aceasta smerenie ar trebui sa ne faca sa respectam si sa iubim viata.

„Ce urmeaza? Urmeaza o trezire, adica pe acest val conflictual care este in acest moment in lume, el (sistemul – n. red.) nu poate sa fie schimbat decat prin trezire.” Cand omul se trezeste exista si unitate, pentru ca unitatea este din Constiinta, iar dezbinarea este din egoism. „Sa moara capra vecinului!” si „in primul rand eu, in al doilea rand eu, iar in al treilea rand, daca se poate, tot eu” sunt vechi dictoane la care aderam si noi romanii, inca, astazi.

Cat despre proiectul de tara, „Apa, Hrana si Energie”: „Daca Romania nu tinteste suveranitatea este o tara care dispare. Romania are nevoie sa devina un stat suveran si nu este. Pentru ca toate parghiile economice sunt in mana strainilor. Tot sistemul bancar este in mana strainilor. Toate deciziile care se iau, se iau de catre straini. Si nu de unul.. sunt mai multi. […] Eu va spun ce inseamna un proiect de tara in cinci puncte: 1. sa dai legi simple, usoare pe intelesul tuturor; 2. sa ai functionari devotati care sa respecte aceste legi; 3. sa ai taxe si impozite mici ca sa se poata misca tara; 4. sa ai o moneda sigura si stabila si 5. sa ai o tara curata si ingrijita.”

Sa vedem:

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu