In Articole

Patrick Matiș - Convingătorii tainici

Motto: „În regatul orbilor, Omul-Cu-Un-Singur-Ochi este Rege.”

În capitolul Pâine și Circ am vorbit despre cele două tipuri de hrană: fizică și mentală (informațională). Cea din urmă nu este o hrană pentru conștiință pentru că nu e pentru ea, ci doar îmbuibă mentalul cu informații brute și nedigerate care „regurgitează” din când în când precum propagarea unor viruși, de această dată mentali. În lumea modernă se mai numește și memetică. În fine..

Din aceste informații se nasc convingătorii tainici care ne șoptesc în urechile interioare, ne șoptesc în cap că e teoria conspirației, nu se întâmplă nimic, să continuăm cu ceea ce facem, să dormim (în loc să veghem) și să permitem șoarecilor să joace pe masă. Mentalul și conștiința adorm la loc, după hipnoza colectivă.

Problema cea mai mare este când ne identificăm cu acești convingători tainici și dăm mai departe minciuna lor la toate nivelurile ei informaționale. Cu alte cuvinte începem să contaminăm mentalul și inconștientul celorlalți. Oamenii nu se mai uită, apoi, în sus, spre cer, ci le cad ochii în pământ, crezând cu fermitate că nu se mai poate face nimic, iar viața lor devine orizontală. Sau sunt cu nasul în cer și privirea în pământ.. se numește aroganță, infatuare.

Modelul plandemiei a fost și este unul foarte interesant. A „început” în Asia, în cea mai uniformizată și tehnologizată țară din lume: China, care a devenit un „țap ispășitor” pentru escrocheriile de la Chapelhill, Carolina de Nord. În China conformismul, care a distrus democrația umană și drepturile și libertățile, prin auto-implozie, prin auto-colaps psiho-social, a dus la pregătirea pentru Marea Resetare, cum o mai spun unii de pe la un anumit „forum economic mondial” cu același tipar de mentalitate care domnește în China, și anume faptul de a considera ființa umană un consumator fără conștiință care trebuie controlat global. Au un vis erotic cu asta. Acestui consumator i se promite nemurirea prin tehnologie. Se convinge tainic ființa umană că trupul fizic, biologic, poate fi hack-uit și modificat genetic pentru a obține imortalitatea mult râvnită.

Să neînțelegem! Ei ne mint că au bani, ne mint că e pandemie, ne mint că e un virus nevăzut („care circulă cu 7 metri pe secundă”, comforn unui imbecil care a scăpat din ospiciul Capriciilor lui Goya, unde „somnul rațiunii – nu-i așa?! – naște monștrii”), că e criză economică, criză politică, ne mint că suntem în prăpastie, pe când alții, buni sau răi după calapodul psihologic, o duc foarte bine. Mai există clasă de mijloc în lume? ..În România? Sigur că da! Unii sunt combinatori, alții antreprenori pe bune, rezolvatori de probleme și dătători de locuri de muncă. Culmea e că nu-i știe nici vântul, nici pământul că sunt discreți, sau li se permite să fie pe cumetrie. Deci, mai sunt… iar combinatorii îi vedeți cu mașini de extra-lux, SUV-uri formidabil de scumpe și noi, sau bolizi. Ei sunt pensați, au gleznele goale, sunt rotofei de felul lor sau tăiații de atâta sală și tatuați până în dinți, și trăiesc din combinații… unii dintre ei fac și videochat, atât băieți cât și fete (care-s foarte mult plasticizate fizic)…

Acest model va fuziona cu noi cândva în viitor prin complicitatea și complacerea noastră în visul global în care am intrat puțin câte puțin, așa cum se fierbe în mod corect o broască pentru a găti „pui de baltă”. Aceasta este „continuarea modelului plandemic. Și în acest caz va avea un prezent continuu. Se vrea supunerea de bună voie, căci, nu-i așa?, cei care nu-și cunosc drepturile și nu și le exercită, și le pierd.

Problema este că atât în modelul suveranist, cât și în modelul globalist, statul va fi (și se implementează deja în țara celui mai mare criminal genocidar care a existat pe mapamond, mă refer la Mao – în China). Atât în modelul suveranist, cât și în cel globalist, „conducătorii” își vor ține în frâu populațiile. De mult e așa, de când s-au inventat hotarele și „al meu, al tău”. Pentru primul, ei sunt cetățeni mimând „democrația” (care a murit odată cu Pericle în Grecia Clasică), iar pentru al doilea, ei sunt consumatori.

Modelul real al unor oameni treziți nu este nici suveranist, nici globalist, ci unul de omenie. Acolo nu domnește nimic din instituțiile statului, iar oamenii nu sunt funcționari, ci toți au vocațiile lor și fiecare are ceva de făcut. Ah, ca să nu mai spun că nu se „moare de foame”.

De fapt, mai este ceva ce se ignoră și se omite: realitatea dinăuntrul modelului. Aceasta este că totul se degradează în timp pentru a fi redus la elementele din care este fiecare lucru făcut, inclusiv tehnologia. Cu alte cuvinte, vreau să spun că între timp ființa umană degenerează, mai nou devine dementă digital, și se vede. Dar și tehnologia se va degrada. Amintiți-vă că după cinci ani („din cincinal în cincinal, fără de Dumnezeu”, e așa?) toate dispozitivele ies din uz, ies din garanție, multe dintre ele se strică irecuperabil pentru că așa au fost programate de constructor să fie.

Unii, care încă au conștiință trează până la un mic punct, se revoltă pentru că nu mai suportă tensiunea. Este acea fereastră a lui Overton despre care am vorbit în capitolul anterior. Dar manipularea este mare, complexă, cu subtilități imense, doar-doar nu ne dăm seama, fiind „useless people”, adică „oameni inutili”. Erau două cărți scrise de Russ Kick care m-au impactat, „Sunteți mințiți” și „Iar sunteți mințiți” (titluri originale – You Are Being Lied To: The Disinformation Guide to Media Distortion, Historical Whitewashes and Cultural Myths” și You Are STILL Being Lied To: The New Disinformation Guide to Media Distortion, Historical Whitewashes and Cultural Myths [Disinformation Guides]”), vi le recomand să le citiți/studiați. Diseacă manipularea la cele mai importante niveluri cu scopul de a șoca în ce fel suntem mințiți. Aproape totul este minciună și falsitatea se duce la cote paroxistice pe care nici nu vi le puteți imagina, încâlcând și legile lor.

Știrile false sunt acele șoapte răspândite, propagate, pe canalele din „eter”, adică pe internet. Nu ajută pentru că tensiunea a început să crească, crește pentru că s-a dat mai tare focul la oala cu broasca. Oamenii și-au dat seama că fierbătorii noștri se grăbesc și deja nu ne mai mint frumos. Multora nu ne mai place minciuna și este normal. Aceasta este trierea… ne separăm.

Cele două lumi care fuzionează au început să se scindeze, este un fapt. Pâinea se rupe încet în două și acum ne poate arăta ce se află în interior, niște caverne în care mizeria formează pâinea de zi cu zi, și nu mă refer la cea fizică, ci la cea informațională. Minciuna este un gunoi!

Convingătorii tainici apelează la toate metodele pe care le au în arsenal. După plandemie urmează „războiul”, ca apoi, în China, să revină plandemia. Milioanele de chinezi suferă cumplit lockdown-ul teribil instalat de către oamenii lor. Mulți se conformează, dar există și alții care se revoltă, îi resping. Este și normal să existe și astfel de reacții pentru că încă mai au ceva conștiință. Între timp, unde este „război” se manipulează din umbră ceva forțe nevăzute cu ochiul liber pentru a se menține starea de „război”. La suprafață se demonizează prin metoda „hoțul strigă hoțul” pe acel suveranist care a atacat o țară, chipurile, suverană. Este un steag fals, iar media arată cu degetul către altul decât vinovatul real. Unde este sinceritatea? Între timp, mor oameni, se distrug clădiri etc.

Se pare că ființa umană nu se mai suportă pe sine însăși, auto-considerându-se infectă, crezând în contaminarea mondială, care de fapt s-a dovedit a fi un mit, apoi vrea război cu ea însăși. Dumnezeu știe ce mai urmează! Cert este că nu e greu de aflat. Unii spun că ar putea fi foametea, apoi moartea, recunoscând în acest model apocalipsa din scrierile sacre. Aici aș putea fi de acord că seamănă izbitor…

La înaintare au ieșit convingătorii tainici („cei din prima linie”) care ne-au spus că totul este sub control, iar alții, din spatele lor, care ne-au spus că putem fi fericiți nedeținând nimic, modificându-ne genetic cu serurile pregătite de ei, ca și când ar fi un drog al fericirii, și obținând nemurirea după aceea. Culmea este că în aceleași contexte ne explică tot ei că suntem prea mulți pe suprafața acestei planete și poluăm, și că ar putea ei să rezolve această chestiune prin intermediul a ceea ce ei numesc „vaccinuri”. Dar pentru asta au nevoie de un virus magic care nu se vede, dar se găsește prin „teste” la nivel genetic. Codul respectiv este perpetuu generat pe calculator, el nu există în natură, chiar ei recunoscând aceasta. Contradicțiile în termeni ne fac foarte confuzi, mirosindu-ne a conspirație. Deja se deschide fereastra lui Overton. Ne pute a genocid global planificat! Suntem oare prea mulți pe planetă? Sau prea ignoranți și fricoși?

Cum spuneam, nu ne mai mint frumos! În spatele imaginilor-interviu cu acești convingători tainici se află tablouri puse la mare cinste cu de-al de Marx, Lenin, Troțki.. Hitler.. Hopa! Păi cum?! Parcă am mai fost pe acolo, nu-i așa? Deci, băiețașii ăștia nu l-au uitat pe Marx? Nici noi n-am uitat de Experimentul Pitești.

Nu e nimic nou sub soare…

Dar atenție, și cu asta închei acest capitol! Și ei sunt plini de păcate, adică defecte.. și lor le este frică.

Am consemnat,

Patrick Matiș

PandeMia, capitolul V, „Convingătorii tainici”.

Recent Posts
Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
ucraina, rusia, romania, u-craina, tara de la margine, la margine, corvin lupu, razboiul din ucrainagheorghe piperea