Adevărul privind țara de la margine (U-craina) – interviu cu istoricul Corvin Lupu (partea a treia)

ucraina, rusia, romania, u-craina, tara de la margine, la margine, corvin lupu, razboiul din ucraina

Adevărul privind țara de la margine (U-craina) - interviu cu istoricul Corvin Lupu (partea a treia)

„Speranța Occidentului este să distrugă Rusia și să intre în posesia uriașelor bogății ale acestei țări”, declară profesorul Corvin Lupu

Tudor Urse: Practic, dacă Putin distruge averea personală a familiei Rothschild din Ucraina, înseamnă că Rusia luptă contra khazaro-evreilor de pe Wall Street!

Corvin Lupu: Da, domnule Urse. Este pentru prima oară când proprietăți personale din Ucraina ale familiei Rothschild, cea mai bogată și mai puternică familie de pe glob, respectiv activele statului ucrainean sunt atacate și bombardate, bucată cu bucată. Este un război cu totul deosebit, din acest punct de vedere. Într-adevăr este și un război al Rusiei cu khazaro-evreii din SUA și cu întregul NATO, cel care a dotat, înarmat și alimentat Ucraina cu mercenari și armament modern și mult.

Pentru mine, în acest moment, este încă neclară poziția Israelului, stat care nu a impus sancțiuni împotriva Rusiei și nu-l face criminal pe Putin, așa cum l-a făcut Biden. Din contră, liderii Israelului se află în dialog cu Rusia. Nu știu încă să explic cauza acestei poziționări importante. Cert este că în Israel sunt mari nemulțumiri populare și la nivelul clasei politice față de faptul că, acum doi ani, de pe Wall Street s-a cerut la Tel Aviv să fie vaccinată populația Israelului. S-au vaccinat aproape toți evreii, iar astăzi rata de îmbolnăviri și mortalitate la cei vaccinați este cea mai mare de pe glob! Este cert că unii evrei nu prea sunt de acord cu politica promovată de elitele khazaro-evreiești din SUA și Marea Britanie, care doresc să creeze un imperiu mondial sub conducerea lor. Asta este de fapt globalizarea și pentru asta se încearcă globaliștii promovarea Marii Resetări. În frământările acestea mari, din spatele cortinei din Israel, în aprilie 2021, a fost înlocuit la conducerea guvernului evreu Benjamin Netanyahu, una din cele mai importante personalități în viață ale evreilor, cel care a impus în Israel linia medicală a khazarilor care conduc Big Pharma. Khazarii nu sunt evrei. Ei sunt o populație turcică, originară din Asia Centrală, seminomadă, stabilită la nordul Mării Negre, în Ucraina de astăzi, cea cumpărată de Rothschild și al cărei drapel național poartă culorile familiei Rothschild, galben-albastru. Kazarii au adoptat religia mozaică, fără să aibă nimic în comun cu evreii, asimilându-se singuri evreilor. Ei sunt rude de sânge cu turcii. Ulterior, ei au fost integrați în comunitatea evreiască internațională, chiar dacă mulți evrei autentici încearcă să se delimiteze de ei, în mod firesc, pentru că acești khazari, repet, nu sunt evrei. Dar fiindcă am menționat culorile familiei Rothschild, galben albastru, mă întreb de ce, cu vreo doi ani în urmă, din senin, mașinile Poliției Române au fost vopsite în galben-albastru, renunțându-se la tricolorul românesc? De ce? Nu era bun tricolorul?(!)

Războiul va continua și evoluția lui este încărcată de multe necunoscute. Pentru mine, un lucru este cel mai probabil, chiar cert. După acest război, lumea va fi una bipolară, așa cum a fost ea construită de comun acord de învingătorii în al doilea război mondial. Această lume bipolară va avea un pol euro-asiatic, în frunte cu Rusia și China, bazat din punct de vedere militar pe Organizația de Cooperare de la Shanghai și din punct de vedere economic pe BRICS și aliatele acestora și un alt pol, în frunte cu SUA, pol bazat în principal pe alianța SUA cu Marea Britanie, Canada și Australia și, în al doilea rând, bazat pe alianța SUA cu NATO și cu UE. Polul euro-asiatic nu va mai folosi ca monede principale dolarul și euro. Acesta va fi modul de desfășurare a competiției mondiale viitoare, care nu este mult diferit de cel din perioada Războiului rece. Fiecare tabără își va baza motivația politicilor interne din fiecare stat pe necesitatea implementării unor măsuri de prevenire a pericolului pe care îl reprezintă celălalt pol de putere. Întreaga propagandă se va baza pe obositoarea retorică mincinoasă despre ticăloșia celuilalt. În numele acestui pericol „al celuilalt”, în ambele zone de influență, se va practica supravegherea strictă a populației și poliția politică represivă. Așa văd eu, în acest moment, viitorul relațiilor internaționale, pe termen mediu.

Tudor Urse: Știm că sunt folosite tehnici de manipulare în teren asupra cetățenilor. Recent, cunosc un caz cu o manipulare CNN în Ucraina în zona unui hotel de lângă Mariupol, unde se aranja un scenariu de război folosind un tanc ucrainean vopsit în unul rus. Când cel care a filmat tot montajul de la una din camerele de hotel cu vedere spre operațiune a mers peste grupul CNN să le pună întrebări, au fugit mâncând pământul. Ce puteți să ne spuneți despre aceste scenarii?

Corvin Lupu: CNN fiind „tutorele” Antenei-3 din România… Văd și eu diverse secvențe prezentate de televiziunile sistemului euro-atlantic. Bineînțeles, nu ai cum să ai încredere în imaginile care ni se proiectează și în textele care le însoțesc. De exemplu, când au vorbit despre „masacrele” făcută de armata rusă, au prezentat clădiri distruse complet, cratere de la proiectilele căzute, câțiva saci negri care aveau în ei ceva ce semăna pe dinafară cu cadavre și, printre ele, se aflau 4-5 cărucioare de copii, intacte, fără copii în ele, încercând să se sugereze că proiectilele ar fi surprins pe acolo și copii mici în cărucior. Este evident că acele cărucioare au fost puse intenționat, în scop de inducere în eroare a telespectatorilor și pentru a crea stări emoționale artificiale. Nu este nevoie de așa ceva. Oricum, toate războaiele, inclusiv acesta, sunt lucruri oribile. Toate războaiele produc morți. În Ucraina, tactica conducerii țării a fost una care a condus la multe victime printre civili.

Și acest exemplu mărunt de manipulare, pe care l-am menționat mai sus, ca și multe altele de același fel, este o dovadă a faptului că suntem mințiți, cu un scop bine definit. Se urmărește promovarea comentariilor/analizelor cu impact emoțional cât mai accentuat, pentru a crea climatul internațional de acceptare a eforturilor de ajutorare a Ucrainei în acest război și de a elimina posibile opoziții populare față de masivele livrări de armament, inclusiv ofensiv și alte produse, pe care le fac statele NATO, sub impuls american/rothschildian. Rothschild nu vrea să renunțe la Ucraina, nu atât pentru suta de miliarde de euro pe care a investit-o prin fondul său de investiții financiare Franklin Templeton, cât pentru miile de miliarde de euro pe care le valorau activele statului ucrainean. Chiar dacă rușii li le distrug în cursul acestui război, Rothschild știe că are puterea să-i pună pe ucraineni să i le refacă și să dispună și altor state supuse să se implice în reconstrucția Ucrainei, ca să-i ajute pe ucraineni să le refacă averea. Decât să ajungă Ucraina sub influență rusească și el să-și piardă averile de acolo, mai bine sacrifică Ucraina și poporul ei, chiar fără milă. Cu atât mai mult cu cât vă mai spun ceva foarte important. Când, la începutul lunii aprilie, locotenentul lui Rothschild, președintele khazaro-evreu al Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a fost în Israel să ceară ajutor, el a promis că va transforma Ucraina într-un Israel Mare. „Ucraina va deveni Marele Israel”, a spus Zelenski în Cneset. Zelensky a mai promis că noul Israel-Ucraina, cu siguranță, nu va fi un stat de model liberal european, regim politic care nu este promovat în Israel. Pentru cei interesați de detaliile afirmațiilor lui Volodymyr Zelensky, le recomand cotidianul israelit „Haaretz”, din 05.04.2022. Acest proiect, al unui leagăn est-european al kazaro-evreilor este vechi. Totuși, vizita lui Zelensky la Tel-Aviv nu știu dacă a convins foarte mult pe liderii evrei. Mai degrabă nu i-a convins să îl susțină. În fața parlamentului de la Tel Aviv, Zelensky a fost și admonestat. Am mai spus că Israelul a pus Federației Ruse doar două sancțiuni minore, inofensive, care, practic, nu produc efecte, refuzând să adere la sancțiunile impuse de SUA „partenerilor”/supușilor lor.

Sunt de acord cu afirmațiile dumneavoastră din preambulul acestei întrebări. Punctul forte al khazaro-evreimii internaționale a fost totdeauna manipularea și propaganda, dublată permanent cu acuzații de propagandă și manipulare formulate împotriva celor asupra cărora s-au prăvălit. La acest capitol, al controlului asupra mass-mediei internaționale, din sfera de influență occidentală, ei nu au avut și nu au rival. Este arma lor cea mai puternică, fără de care, puterea lor s-ar prăbuși.

Tudor Urse: Lumea și-a pierdut foarte mult capacitatea de analiză și investigație. Când am citit despre invitația făcută actorului Sean Penn de a crea un documentar despre invazia rusă din Ucraina, aceasta având loc chiar la începutul operațiunii, am observat că nimeni nu și-a pus întrebarea ce caută un actor de Hollywood vizitând alt actor devenit președinte de stat, pe timp de război? Cum de a fost timp pentru așa ceva? Are Hollywood-ul oameni bine infiltrați pentru aceste regizări în teren? Mai cunoașteți și alte cazuri asemănătoare?

Corvin Lupu: Aservirea studiourilor de la Hollywood intereselor politice ale puterii americane a început doar după al doilea război mondial. Atunci, guvernul american a început să finanțeze studiourile pentru ca acestea să susțină politica americană și să promoveze imaginile care să inducă liniile politice și culturale pe care dorea să le promoveze în scop de dominație internațională puterea americană, atât cea ocultă, a bancherilor de pe Wall Street, cât și cea de fațadă, de la Casa Albă. Concomitent au început mari epurări politice la Hollywood. Cu timpul, filmele Hollywood-ului au devenit o armă de cucerire prin imagini și proiecte culturale, în mare parte false, a popoarelor-țintă a politicii Casei Albe. Hollywood-ul a devenit gazeta de perete a lumii americane, cea care a consolidat „visul american” și a reușit să submineze cu multă măiestrie regimurile politice adverse, mai ales pe cele din zona de influență adversă, promovând necesitatea și importanța drepturilor individului, care au fost absolutizate, în dauna drepturilor colective, cele care consolidau statele, culturile și civilizațiile tradiționale, economiile naționale și care erau garanții ale dezvoltării suverane a statelor. Hollywood-ul este una din principalele arme ale globalismului, întreținut cu finanțări colosale, iar angajații de acolo sunt recompensați la cel mai înalt nivel.

După al doilea război mondial, Hollywood-ul făcea filme cu războiul mondial de un subiectivism și o stupizenie rară. Filmele cu războiul mondial au captat piața câteva decenii. Toți ofițerii și soldații germani și japonezi erau prezentați ca oameni fără suflet, ticăloși, criminali, torționari etc., iar americani erau frumoși și la înfățișare și la suflet, corecți, umani etc. Acest model a fost împrumutat imediat și de sovietici. În filmele sovietice, soldații sovietici erau prezentați ca fiind instruiți perfect și ca întruchipări ale eroismului. Alioșa, cu țigara aprinsă în colțul gurii, trecea Volga înot, cu arma ținută într-o mână, deasupra apei, ca să nu se ude. Românii au început și ei să facă filme stupide, cu nemți criminali și ticăloși și români extraordinari, bineînțeles, comuniști. Copil fiind, am învățat într-o școală generală mixtă, română și germană. După fiecare film sovietic sau românesc cu război, a doua zi, la școală, în pauze izbucneau bătăi între români și sași. Sașii erau frustrați de modul în care era etnia germană batjocorită de aceste filme. Toată lumea se uita la televizor. De multe ori, începeau românii bătaia, dar de alte ori începeau sașii. Când a venit Ceaușescu la conducere, aceste filme stupide s-au împuținat și nuanțat, iar germanii nu mai erau prezentați ca proști și ticăloși. Ceaușescu a înțeles că bunele relații cu Germania nu se puteau promova în paralel cu aceste mesaje transmise marelui public.

Apoi, după ce lumea s-a plictisit de filmele cu războiul cu nemții, Hollywood-ul a început să facă filme cu războiul din Vietnam, concepute pe același calapod. Mai ales după înfrângerea și retragerea americanilor din Vietnam, filmele aveau misiunea să salveze onoarea armatei americane și a guvernului american. Toate aceste filme sunt propagandă în stare pură.

Referindu-mă la ceea ce spuneți dumneavoastră, este posibil ca în perioada următoare să se vândă bine filmele referitoare la războiul din Ucraina, care să elogieze conducerea „eroică” khazaro-evreiască a Ucrainei, în frunte cu președintele „erou” Zelensky și vitejia apărătorilor în fața „bandiților” ruși, mai ales a „nebunului”/„criminalului”/„bolnavului de cancer”/„șocatului din copilărie” etc., Vladimir Putin.

Din acest punct de vedere, însă, al manipulării prin filme și prin „analize politice”/comentarii făcute pe bază de informații manipulatoare venite de la o singură parte aflată în conflict, nu cred că vor mai putea prosti multă lume. Opinia publică se trezește tot mai mult. Ați văzut și în Ungaria și în Serbia, unde Occidentul a finanțat insistent campaniile mediatice împotriva lui Viktor Orban și a lui Aleksandr Vučić, aceștia au câștigat cu scoruri mai mari decât când nu au fost sabotați din Occident. Lupta între globalism și național-suveranism continuă. După acest război, indiferent de ce se întâmplă în Ukraina, o mare parte a Lumii se va deglobaliza aproape complet, iar în zona de influență euro-atlantică, mai multe state vor pune propriile interese peste interesele comunitare sau ale organizației militare. În zona euro-atlantică, deglobalizarea a fost accelerată de brexit și de guvernarea americană a lui Donald Trump, cel care ne-a spus că globalizarea este „gogorița băgată forțat pe gâtul popoarelor”. Indiferent de voința bancherilor de pe Wall Street, în frunte cu Rothschild și locotenenții săi, deglobalizarea merge înainte. Tipărirea de bani fără acoperire în aur și în muncă și datoriile statelor față de marii cămătari ai lumii nu cred că vor opri deglobalizarea și modificarea radicală a modului în care va evolua omenirea. Cred, cel puțin pentru o vreme, că schimbările care vor veni, în ciuda crizei mari a sistemului „ticăloșit” în care ne găsim sunt spre bine. Pentru noi, pentru români, mai ales pentru etnia română, mult mai mult decât pentru minoritățile naționale, regimul globalist euro-atlantic a dat faliment și, cum am mai spus, este doar o chestiune de timp ca această realitate să fie recunoscută public, inclusiv oficial.

Tudor Urse: A fost foarte interesant. Vă mulțumesc mult.

(Va urma!)

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
1 reply

Trackbacks & Pingbacks

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu