,

RRC Podcast – Episodul 1 – Cultura română în pandemie, turism, evenimente istorice, noutăți

rrc podcast, romania culturala podcast

RRC Podcast - Episodul 1 - Cultura română în pandemie, turism, evenimente istorice, noutăți

Bună seara sau bună ziua, bună dimineața! Oriunde v-ați afla, în țară sau în străinatate, vă spune Patrick Matiș, antreprenor și autor, fondatorul revistei online România Culturală Acesta este primul episod al podcastului nostru România Culturală.

Suntem o publicație online independentă, prin care ne-am decis să colecționăm, protejăm și promovăm cultura română așa cum a fost, este și să sperăm că va mai fi, în pofida tuturor vicisitudinilor.

În episodul de astăzi vorbim începând despre cultura română în general, cum a fost afectată de pandemie, ce s-a întamplat cu evenimentele culturale, cu teatrele, cinematografele, ghidările turistice. Vorbim și despre turism în general cu colegul și fratele nostru Tudor Urse, co-fondator și redactor al publicației, ghid turistic și antreprenor, despre marii români de valoare din ultimele trei secole (Ana Aslan, Henri Coandă, George Enescu, Mircea Malița, Călin Georgescu și mulți alții), despre economie și relansarea ei, despre distributism, proiectul de țară „Hrană, Apă, Energie” al dr. Călin Georgescu, despre ghidarea turistică online și cum s-au adaptat ghizii turistici pe timp de pandemie.

Vom atinge și subiectele delicate ale marilor evenimente istorice din secolul XX, despre Regina Maria și Marea Unire din 1918, dar vorbim și despre Spy Tour of Bucharest, un mod inedit de ghidare turistică marca Tudor Urse.

Avem și câteva noutăți pe care vi le prezentăm la final, printre care și anunțarea lansării Revistei România Culturală în format pdf.

Vizionare plăcută!

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu