In Articole

Daniel Roxin - Scrisoare deschisa catre denigratorii Romaniei

Ati crescut ca niste vipere la sanul acestui neam, iar singurul lucru pe care il stiti este sa otraviti si ceea ce mai este bun in acest popor, si ceea ce mai este frumos in aceasta tara…

In timp ce voi vedeti doar lenesii si betivii nostri, taranul roman munceste cinstit ca sa culeaga rodul acestui pamant si sa dea de mancare si altora; in timp ce voi vorbiti despre nimicnicia romanilor, tinerii nostri castiga olimpiadele internationale si marile premii pentru inventica din mai toata lumea; in timp ce voi ne denigrati inaintasii, marile personalitati ale istoriei le dau putere celor care vor sa transforme in bine aceasta tara…

Voi priviti mereu in jos, cu placere, la gropile de gunoi, incercand sa ne trageti pe toti in ele, dar va deranjeaza sa va uitati si in sus, la muntii falnici care sunt coloana vertebrala a romanilor.

Ranjiti satisfacuti la orice nereusita a noastra si ne blestemati orice succes. Alogeni pana si in suflet, va doare frumusetea acestor locuri, puritatea romanului adevarat, faptul ca inca suntem aici.

Nu va faceti iluzii prea mari. Vom fi aici si atunci cand voi nu veti mai fi decat oale si ulcele. Poporul acesta nu a fost dovedit nici de romani, nici de migratori, nici de turci, nici de habsburgi, nici de unguri, nici de rusi si nici voi, cei fara suflet, naimiti unor interese straine, nu o sa puteti ucide sufletul acestui neam.

Va scriu acestea cu superioritatea celui care stie ca nu sunteti decat niste naparci. Nu pentru ca ati putea intelege ceva, ci pentru a sti ca suntem aici si ca suntem cu ochii pe voi. Va veni si ceasul in care veti da socoteala!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Recommended Posts
Comments
  • Marian
    Reply

    Nu ai scris rau Daniel Roxin scrisoarea ta deschisa imi place mult daca este adresata celor care au defaimat si injosit milioane de romani si au distrus economic tara noastra si au facut legile dupa bunul plac in folosul lor netinand cont de omul de rand .
    Fiti siguri ca noi Astia santem cu ochii pe voi cei de la butoane .

Lăsați un comentariu

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
fals, opinia publica
%d bloggers like this: