Români, ni se joacă o farsă!

hora, farsa, fals, falsitate, deznationalizare, imbecilizare, mancurtizare, porturi nationale, national, natie, nationalist, nationalism

[vc_section][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”30″][vc_custom_heading text=”Români, ni se joacă o farsă!” font_container=”tag:h2|font_size:30px|text_align:center|line_height:2.5em” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”bounceInUp”][mk_padding_divider size=”30″][mk_image src=”https://culturaromana.ro/wp-content/uploads/2018/04/hora_din_rusca.jpg” image_size=”full” lightbox=”true” custom_lightbox=”https://culturaromana.ro/wp-content/uploads/2018/04/hora_din_rusca.jpg” frame_style=”border_shadow” align=”center” animation=”fade-in”][vc_column_text css=”.vc_custom_1523100484956{margin-bottom: 0px !important;}”]Am întâlnit o persoană care ne-a spus într-o conversație că noi, românii, suntem de vreo 100 de ani pe aici. Cu alte cuvinte, avem o istorie, un trecut chiar mai scurt ca durată decât statul antropo-fabricat al S. U. A., creat pe baza crimelor realizate împotriva popoarelor native ale continentului american de nord și pe revoluția industrială a monoteismului de piață, cu alte cuvinte un stat artificial creat. Dar în fine, câtă idioțenie să ai ca să spui o asemenea prostie despre proprii tăi frați, despre tine, ca român, chiar? Pe ce se bazează aceste persoane care vorbesc astfel? Pe ce dovezi, pe ce documente, pe ce fapte istorice? Însuși Eminescu a trăit acum o sută și câțiva zeci de ani. El nu era român? De fapt s-a referit la centenarul Marii Uniri după urma căruia figurăm în lume cu denumirea de România. Fals. România s-a numit și la 1859, când Măria sa Vodă Cuza ne-a spus: „Alesul vostru vă dă astăzi o singură Românie!”. România s-a numit chiar de pe vremea lui Carol cel Mare, acum mai bine de 1000 de ani, prin secolul IX sau X. Însuși marele rege al francilor a numit aceste ținuturi cu numele de România sau Rumunia. Sunt documente. Căutați-le!

Vreau să vă spun ceva. Acest articol îl scriu pentru a ne atrage o mare atenție.

Există o tendință ce ni se impune de câteva sute de ani de a ne convinge că suntem un popor fără istorie, fără trecut, fără valori, care posedă în geneticul său aspecte inferioare ca ale acelor sălbatici din triburi îndepărtate ale lumii, că suntem țigani (romales, romani, rromi, romi etc. – doar un joc de cuvinte care nu are de-a face cu nici una dintre aceste două etnii), că suntem delăsători și în stare de nimic etc. Însă toate acestea, de câteva zeci de ani, au prins rădăcini, le-am crezut și ne comportăm ca atare. Ne-am setat astfel. Ne-am complăcut în această mocirlă a falsităților. Ne-am sincer înșelat! Dar nu acestea ne-au cauzat decăderea ci propriile noastre păcate (a se citi defecte psihice).

Motivul real este pentru a ne elimina, nu pentru a ne spune un adevăr despre noi. De altfel, nimic din toate acestea nu sunt reale despre noi. Ori, de secole, de milenii am fost noi aceia care am intervenit întotdeauna atunci când Europa murea, decădea, la fel ca și acum, dar nu mai putem. Suntem prea obosiți după atâtea lovituri mutilante, cauzatoare de moarte. Ceilalți așteaptă de la noi să ne îmbarcăm în trenul revoluțiilor lor crude și sângeroase, când noi suntem un popor profund pașnic, primitor, îngăduitor și care nu am colonializat pe nimeni, nu am cucerit teritorii și nici popoare cu sabia și forța. Îmi aduc aminte că Napoleon al III-lea spunea: „Poporul român nu poate fi guvernat!”, dar de ce am avea nevoie să fim guvernați. Profund încăpățânați? Nu, doar normali, naturali.

O altă afirmație despre noi a fost și este aceea în care ni se induce ideea că suntem o nație de asistați sociali. Imbecilizarea, îndobitocirea prin această afirmație intenționată este pentru a ne inferioriza în așa fel încât să ne facă a accepta orice ni se dă, a fi docili, a asculta de tătuca stăpân, oricare ar fi acela etc. Vă place această idee? V-ar plăcea să vi se impună să fiți imbecili prin lege? Acolo se vrea a se ajunge. Inclusiv așa-zisa islamizare a Europei este din cauza unor nerozii impuse și induse asupra oamenilor din țările europene, care nu rezistă la o analiză logică. Nu există stăpân peste lume, peste oameni, de printre aceia ca și noi, supuși acelorași legi naturale. Să ne aducem aminte că David Rockefeller a murit. Credeți că toți aceștia sunt nemuritori precum ar vrea să pozeze, precum ar vrea să fie? Ce înseamnă nemurirea pentru ei? Mai multe transplanturi de rinichi, ficat sau inimă? Mai mulți hormoni injectați la vârste înaintate ca după 100 de ani să le cedeze inima? Cine le face inima să bată sau să se oprească?

Dar să știți că suntem cei mai normali dintr-o lume anormală. Când toată lumea își varsă cruzimea pe fața Pământului, noi încă refuzăm să o facem. Normalitatea profundă din noi ne face să ne crucim atunci când îi vedem pe alții (celelalte popoare, națiuni) decăzând în așa hal, de un asemenea grad. Ni se par lucruri ciudate. Ni se pare că au luat-o razna și așa este. Încă nu ne-am mankurtizat total. Noi suntem printre puținele cuie, și cel mai puternic, ale normalității înfipt adânc în spatele sincer înșelaților sociopați și psihopați ai globalizării. Cei care se cred universali nu-și suportă proprii părinți și ar vrea să nu-i mai vadă. Nu se suportă pe ei înșiși, vrând cu repeziciune și frenezie să schimbe lumea numai să n-o mai vadă cum se văd pe ei înșiși. Pe lumea aceasta au loc atât oameni care sunt normali și nu au nici o problemă cu ei înșiși dar și cu ceilalți, cât și invers. De ce suntem aici împreună? Luați-o ca pe un exercițiu de îngăduință față de cei bolnavi.

Dar am să vă spun încă un paradox, în legătură cu, de exemplu, atacul împotriva familiei normale, tradiționale. Arhitecții homosexualismului, ai căsătoriilor între persoanele de același sex, și alte deviații grave (cum ar fi căsătoriile dintre oameni și animale, între oameni și obiecte, din câte am mai auzit mai nou căsătoriile dintre oameni în viață și defuncți etc.) sunt și ei oameni de familie, și încă numeroasă, cu mulți descendenți (copii, nepoți etc.) – Rockefeller, Rothschild, Warburg, Morgan etc. Însă vor să schimbe familia în societate, să nu mai existe. Ce îi mână pe ei să facă așa ceva dacă au familie? Asupra căror oameni vor să aplice aceste metode? Asupra noastră, a prostimii de rând. Cât fariseism, nu-i așa? Sau mai bine spus farseism! Și Marx a fost un rabin evreu foarte bogat. Darwin, absolvent la teologie. Despre ce vorbim..?

Așadar, români, să nu mai credeți directivele care vin din afara spațiului Carpato-Danubiano-Pontic, pentru că sunt niște farse crezute de mulți sincer înșelați. Au menirea să își bată joc de noi. Să nu mai punem botul!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Pace vouă![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu