In Articole

Traian Horia - „Noi am trăit comunismul, acum intrăm în repetiție. Asta trebuie să înțeleagă națiunea română: urmează reluarea unui film.” (interviu Călin Georgescu)

„De-aici pleacă violența în această lume, de aici pleacă cenzura: e brutalitatea în comunicare, violența a fost făcută cu oameni plini de ego”

Reporter: Presa în America a devenit haioasă. Twitter scrie că nu-s dovezi de implicare a provocatorilor Antifa (organizație de extrema stângă, n.n.) în forțarea de la Capitoliu. Pentru ei, „activiștii” ar trebui să poarte cămăși pe care să scrie „Antifa”? Păi, Antifa a fost și-n București, în 10 august, la mitingul Diasporei.

Călin Georgescu: Facebook și Twitter s-au descalificat: s-au născut pentru ca lumea să comunice mai ușor, mai repede și mai bine, și-au ajuns acu să devină exact elementele cele mai perturbatoare: acționează pentru anihilarea oricărei poziții care contravine deciziilor globaliștilor sau ale marilor corporații. În care ele sunt înglobate. Prin urmare, cred că ar trebui să realizăm că aici avem un „Hoțul strigă ‘Hoții!’”.

Reporter: Mass-media mainstream din SUA insistă că nu există dovezi asupra furtului electoral dar, pe un istoric recent, judecătorii nu i-au permis lui Trump să își prezinte dovezile. E globalismul care distruge ideea de Justiție în contradicția asta?

Călin Georgescu: În acest moment, cel puțin legat de Donald Trump, s-a încercat compromiterea lui printr-o campanie media uriașă, cu investiții care puteau să rezolve sărăcia din această lume. Instaurarea comunismului este deja, ca și realizată și se dovedește foarte clar că Media este, de fapt, prima putere în lume. Orice jurnalist decent, care are onoare și a îmbrățișat această meserie nobilă de a informa imparțial, nu face altceva decât să transmită și să facă o analiză onestă în situația dată. Ori, noi am ajuns astăzi, nu doar la o dictatură medicală, dar și la una mediatică.

Reporter: Donald Trump a desființat organizații teroriste islamiste, a readus acasă trupele americane, a retras SUA din structuri amorfe, care cheltuiau inutil banul contribuabilului american. E cazul OMS (Organizația Mondială a Sănătății, n.n.). Unde credeți că a greșit el încât americanii au votat împotriva lui?

Călin Georgescu: Dar ce american a votat împotriva lui? Peste 80 % dintre cetățenii Statelor Unite au votat pentru Donald Trump. Ceea ce nu spune media, o spun eu acum: în toate statele americane, oamenii sunt acum în stradă, cu steaguri și cu șerifii în frunte. Aceasta este realitatea.

Trump a deschis ușa demnității și acum începe totul, cu multe lucruri care vor fi demascate. În ciuda opoziției mass-media globaliste și a corporațiilor, Trump a arătat marea problemă a omenirii care este corupția, ajunsă la un nivel de neimaginat. Nici măcar noi, cei care știm unde sunt punctele de extrem ale fenomenului – și vorbesc în primul rând de mine, care am văzut ce înseamnă corupție în instituțiile internaționale –, nici măcar noi nu putem spune că știm totul. Va fi foarte curând devoalat acest marasm care a cuprins majoritatea statelor lumii. Din nefericire, este o singură lege care a dictat și dictează în continuare: banul!

Reporter: Spunea careva că istoria României este un lanț de trădări, dar putem spune același lucru de istoria recentă a relațiilor Trump – lideri Republicani. Credeți că va crea președintele american un alt partid?

Călin Georgescu: Nu. Donald Trump a deschis un drum către demnitate și lumea întreagă, nu doar poporul american, a înțeles acest lucru. Nu poate fi ocolită nevoia de adevăr, nu poate fi oprit adevărul: ei pot opri orice, dar gândirea ne rămâne liberă.

Reporter: Mulți îl blamează pe Trump că n-a avut curaj până la capăt. De exemplu, să părăsească platformele Facebook și Twitter pentru altele, unde exprimarea este liberă.

Călin Georgescu: Donald Trump a dovedit un curaj fabulos. S-a exprimat liber și nu dorește decât binele poporului american și al omenirii întregi. Cursul evenimentelor din America depinde acum de un context de factori care nu sunt foarte bine definiți, iar situația întregii lumi este influențată de cea din America.

Reporter: În noul context, Donald Trump este amenințat de Democrați cu trimiterea în judecată și eu mă gândesc acum că Statele Unite este o țară plină de procurori finanțați, sau care au fost finanțați, prin cluburi globaliste.

Călin Georgescu: Este absolut corect ce-mi spuneți acum. Celor din Deep State (Statul Profund, lb. engl. în orig., n.n.) le este frică de Trump. El mai are câteva zile până la depunerea mandatului dar se grăbesc cu demiterea sa fiindcă nu se știe ce se poate întâmpla în aceste zile.

Reporter: Este o teorie larg răspândită: Donald Trump este ultimul obstacol în calea neomarxismului lui Joe Biden.

Călin Georgescu: Joe Biden este un biet pion, iar Donad Trump, da, a fost și va rămâne cel mai mare obstacol pentru expansiunea neomarxismului. Cu el, cu acest om, se va scrie Istoria. Să nu ne grăbim să nominalizăm cui predă, e bine să așteptăm.

Reporter: Înțeleg că Republicanii au pierdut în ianuarie 2021 majoritatea la Senat.

Călin Georgescu: Toată omenirea a văzut frauda imensă de la alegerile americane. Să ne înțelegem asupra unui lucru: când nu-ți este frică de ceea ce faci, îl lași și pe celălalt să spună ce are de spus. Progresul democrației intervine când sunt ascultate ambele părți, e ca în sistemul juridic: audiatur et altera pars. Se vede clar, însă, că nu sunt binevenite alte păreri decât ale lor, în contextul în care aveau de ascuns actele de crimă organizată din toată această perioadă.

Reporter: Ce urmează acum în Statele Unite? O acalmie sau dimpotrivă, va fi inflamată situația prin noile desfășurări?

Călin Georgescu: Consider că zarurile nu sunt aruncate, Dreptatea este doar în mâna lui Dumnezeu. Americanii formează o națiune care plătește tribut unui lung șir de acțiuni necugetate din trecut, iar din acest punct de vedere, misiunea lui Donald Trump de limpezire și reașezare a societății pe temelii de dreptate socială a fost dificilă. Dumnezeu nu a făcut această lume ca să o distrugă, ci pentru iubire și înțelegere. Am încredere în acest lucru, așa cum am încredere în Dumnezeu. Testul pe care îl dăm azi cu toții nu este testul pentru COVID-19, ci este testul Credinței.

Reporter: Va fi pus sub acuzare Trump, așa cum cer adversarii lui politici?

Călin Georgescu: Orice este posibil, dar nu orice poate fi realizat.

Reporter: Vor fi influențate în vreun fel relațiile României cu Statele Unite de recentele desfășurări din Washington D.C.?

Călin Georgescu: Nu se poate vorbi de așa ceva fiindcă România, de 30 de ani, nu a avut decât un statut de vasal. Când România își va regăsi demnitatea, se poate discuta despre cooperare, despre o viziune a relațiilor: până acum, însă, a fost doar o banală atitudine de vasalitate.

Reporter: M-am uitat pe Internet, aș fi jurat că avem Minister de Externe. Pentru ce-l plătim?

Călin Georgescu (râde): Da, e greu de spus. Revenind, însă, prin ceea ce va face Donald Trump și echipa lui, vor fi foarte multe lucruri devoalate. Luați în calcul că multe țări din Europa, dar și instituții religioase, au susținut acțiuni ostile împotriva președintelui american, un om care a urmărit doar pacea și distrugerea corupției.

Reporter: Cum vedeți dv. națiunea română în acest moment: este pro sau anti-Trump?

Călin Georgescu: Națiunea română în acest moment este anti-națiunea română. Este ea împotriva ei însăși. Își va cunoaște țelul și destinul când va fi pro-națiunea română.

Reporter: Ceva despre presă? Auto-cenzura e moda de toamnă-iarnă în unele locuri din media dâmbovițeană, dar toate astea sunt împrumutate instinctiv de la alții.

Călin Georgescu: Da, din ce-am văzut și eu, cred că unii jurnaliști din România au mânecile la surtuc dincolo de degete. Când cenzurezi, înseamnă că ți-e frică de ceva: dacă nu cenzurezi, nu ai nimic de ascuns, ești un om liber. Fapta de a cenzura ține de propriul ego, vrei lucrurile să fie așa cum le vrei tu.

E ca și cum eu le închid copiilor mei gura când îmi spun „Tata, ești îmbrăcat comic!”. Ei au dreptate, dar eu impun asta fiindcă vreau să arăt cum vreau eu, asta înseamnă ego. De-aici pleacă violența în aceast lume, de aici pleacă cenzura: e brutalitatea în comunicare, violența a fost făcută de oameni plini de ego.

Cenzura este fapta de a ascunde, iar România are din plin parte de asta. Noi am trăit comunismul, acum intrăm în repetiție. În reluare. Asta trebuie să înțeleagă națiunea română: urmează reluarea unui film.

Recent Posts

Lăsați un comentariu

Redacția noastră vă ascultă. Contactați-ne!

Suntem bucuroși să stăm de vorbă. Așteptăm mesajele voastre.

Not readable? Change text. captcha txt
nicolae steinhardt, rautatea umanahoria agarici, erou martir, vanatorul de bolsevici, aviator
%d bloggers like this: