Corvin Lupu – Documentele de la Vatican despre trădarea României în decembrie 1989 (partea II)

documente de la vatican, decembrie 1989, corvin lupu

Continuăm difuzarea textului referitor la trădarea României din documentarul „Grotele Vaticanului”, un serial în 16 episoade despre istoria interzisă a României.

„[…] Etapele revoluției bolșevice din Românie din 1989 sunt tipice: provocarea de neliniște internă, infiltrarea de agenți care să cauzeze violențe și să forțeze represalii din partea guvernului, folosirea presei pentru manipularea poporului și răspândirea «revoluției» în restul țării, ajutarea populației să alunge conducătorii, pregătirea de oameni proprii care să preia puterea la momentul potrivit și, în final, guvernarea țării și folosirea populației și a resurselor după bunul plac.

Grupul care a luat puterea în 1989 complota de câțiva ani. Ei erau români trădători și evrei bolșevici din generația de după 1944, sau descendenți ai lor, care lucrau cu agenți din est și din vest, în principal sovietici și unguri, cu scopul de a ciopârți România și de a-l înlătura pe Ceaușescu, de a întoarce țara în sclavie financiară și de a transforma România într-o piață pentru produsele vestice și jaful resurselor naturale.

karl marx, ion iliescu, 1989, capitalism, comunism, revolutie, privatizare, privatizarea comunismului

Manipularea a mers atât de ușor pentru că, după al doilea război mondial, iudeo-bolșevicii care au preluat puterea în 1944 au eliminat întreaga elită românească și au început un program masiv de îndobitocire a populației ceea ce a distrus efectiv națiunea română și a transformat românii în oi fără educație și ușor de manipulat, care nu înțelegeau munca lui Ceaușescu și situația internațională a României. Dar chiar dacă au fost manipulați, românii chiar au crezut că luptă împotriva tiraniei și au luptat cu mâna goală împotriva tancurilor. Ceaușescu a căzut în capcana întinsă de conspiratori și a răspuns cu violență, crezând că e unica soluție pentru atacul internațional organizat asupra României. Asta i-a pecetluit soarta și a făcut mai ușor ca conspiratorii bolșevici să preia controlul țării… Marea majoritate a populației a crezut manipularea și a sprijinit conspiratorii care au preluat puterea… Principalul câștigător al revoluției bolșevice de la 1989 a fost comunitatea evreiască din România, ai cărei membri au ajuns la putere în toate sectoarele economiei, în presă, politică și finanțe.”

În continuare, argumentând, redactorii documentarului redau cuvântarea președintelui Israelului, Shimon Peres, în care se arată:

„…De la o țară atât de mică ca a noastră, este aproape uluitor. Cumpărăm Manhattan, cumpărăm Ungaria, cumpărăm România și cumpărăm Polonia…”

„…Ca peste tot în lume acești evrei și-au schimbat numele în nume românești și în unele cazuri chiar se prefac a fi creștini-ortodocși, cum e prim-ministrul de după revoluție, Petre Roman. Potrivit logicii evreiești, dacă ai un bunic sau un străbunic evrei, atunci ești evreu. Așa obțin evreii cetățenia statului Israel astăzi…”

revolutie 1989, decembrie 1989, gheorghe ursu, revolutie

„…De asemenea, presa, aproape în întregime în mâini evreiești, este doar o unealtă pentru îndoctrinare, control al opiniei publice, îndobitocirea populației și coruperea valorilor morale ale societății. Ca în toate țările cu situașie similară, pornografia, scandalurile, crimele, furturile etc. sunt o regulă în presa de azi în România. Așa că, da, e greșit… După revoluția bolșevică de la 1989 a început distrugerea sistematică a economiei românești, sub conducerea primului prim-ministru «capitalist», Petre Roman. Principala metodă prin care se făcea asta era ‘privatizarea’ companiilor de stat. Cele mai valoroase din aceste companii au fost acaparate de foști comuniști care au devenit milionari, în timp ce restul au fost pur și simplu abandonate și așa sute de fabrici au fost ruinate și distruse. De exemplu, întreaga flotă comercială a României a fost distrusă dintr-un foc.

Agricultura a fost și ea abandonată și dintr-unul din cei mai mari exportatori ai Europei, România a devenit o țară care nu-și poate hrăni nici propria populație. Iudeo-bolșevicii care au acaparat puterea la 1989 s-au înconjurat de tot felul de români corupți și trădători care nu aveau nici un interes decât să se îmbogățească rapid.

Aceste grupuri de interese erau împărțite în diverse partide politice și toate lucrau împreună ca să-și pună în aplicare planurile și să se îmbogățească rapid. Cu toții știau despre crimele celorlalți și deci nimeni nu mergea la închisoare niciodată, deși în public se comportau de parcă erau inamici. În realitate, candidații la alegeri provin din același grup și votanților doar li se creează iluzia unei alegeri libere. Acești primi ani după lovitura de stat bolșevică din 1989 au văzut și începutul răspândirii generalizate a corupției, de la vârf în jos. Liderii erau cu toții corupți și se înconjurau numai de alți corupți care puteau fi manipulați și așa mai departe, până la nivelul cel mai de jos al administrației publice. Oamenii simpli vedeau că liderii sunt corupți, dar nimeni nu mergea la închisoare și astfel deveneau corupți și ei, pentru a se îmbogăți rapid. Colegii lor cinstiți vedeau că cei corupți se îmbogățeau rapid fără să fie pedepsiți și astfel cădeau și ei pradă tentației și deveneau corupți. Astfel, încet dar sigur, România a devenit una din cele mai corupte țări din Europa în următoarele două decenii…

Celălalt grup care a avut un rol important în distrugerea României după 1989 este cartelul financiar internațional, prin FMI și Banca Mondială. România era fără datorii sub Ceaușescu, așa că, pentru a o manipula, era necesară crearea unei datorii naționale. Sub comanda bancherului central Mugur Isărescu, România a început să adune datorii masive și chiar dacă avea zero datorii în 1989, azi are una din cele mai mari datorii publice din Europa. Aceste datorii au fost folosite de FMI împreună cu Mugur Isărescu și alți trădători români și evrei, pentru a fura tot felul de bunuri de stat și pentru a forța cedarea resurselor naționale «investitorilor străini». Asta a mers pentru că, la fel ca în toate țările care au căzut pradă mafiei financiare internaționale, România nu își poate tipări propria monedă. Banca centrală este un stat în stat, controlată de bancheri internaționali și nimeni din România, nici măcar președintele, nu poate să dea ordine bancherilor centrali, și numai banca centrală poate tipări moneda.

Pentru a pune mâna pe companiile de stat, mafia financiară a creat tot felul de crize financiare și astfel a forțat România să se împrumute de la FMI. FMI-ul dădea României dolari numai dacă conducătorii treceau diverse legi care să facă mai ușor străinilor să acapareze bunuri românești și să distrugă economia locală și să transforme România într-un stat bananier. De exemplu, FMI împrumuta România în schimbul ‘privatizării’ câmpurilor petrolifere românești și cedării lor către străini. Bancherul central român lua dolarii și îi folosea pentru a cumăra propria monedă a României. Deci, în loc să-și tipărească propria monedă și să țină resursele naturale sub control românesc, România trebuia să cedeze tot, în schimbul folosirii dolarilor de la FMI pentru a-și cumpăra propria monedă. Deci în același timp România intra în datorii tot mai mari, în timp ce ceda toate bunurile valoroase către străini și oficiali corupți, fără nici un beneficiu. Această escrocherie e atât de simplă încât e dificil de înțeles de la început. E ca și cum cineva ți-ar fura cheile mașinii și te-ar forța să-ți cumperi propria mașină.

Nu numai că capacitatea (sic!) productivă a României a fost distrusă, agricultura și industria, dar țara a fost lovită pe termen lung prin neglijarea totală a sistemului de sănătate și a educației, care azi sunt la aproape același nivel la care le-a lăsat Ceaușescu. În tot acest timp, autorii acestor crime și ai loviturii de stat bolșevice de la 1989 s-au apărat și s-au protejat reciproc. Mai mult, o «albire» oficială a crimelor iudeo-bolșevicilor și o falsificare a istoriei României a avut loc sub conducerea evreului bolșevic Vladimir Tismăneanu, începând cu trădarea regelui Mihai și până azi. Sub conducerea acelorași iudeo-bolșevici, pentru prima dată în istoria sa, România a luat parte la atacul și invazia altor popoare, în Irak și Afganistan.”

A consemnat pentru dumneavoastră Prof. Univ. Dr. Corvin Lupu.

(Va urma)

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu