Ion Coja despre mutarea Israelului in Romania: „Nu este exod, e invazie!”

Ion Coja despre mutarea Israelului in Romania: „Nu este exod, e invazie!”

In 2001, la o conferinta tinuta la sala Dalles, profesorul Ion Coja a afirmat ca in Romania au fost incetateniti 500.000 (cinci sute de mii) de evrei, in mare taina, fara sa se publice nimic despre aceasta veritabila invazie. Nici un oficial nu a intervenit sa-l puna la punct, sa dezminta aceasta informatie si sa linisteasca opinia publica! Explicatia data de Ion Coja la aceasta nefireasca mutenie a autoritatilor in drept si a presei a fost urmatorul: „Noi nu mai avem opinie publica, asa ca nu era nimic de linistit… In mod normal trebuia sa reactioneze ziarele! Sa-mi ceara dovezi si amanunte sau sa ma ia la rost ca alarmez lumea. Am asteptat reactia autoritatilor si a ziarelor ca sa aflu ca m-am inselat! As fi fost eu primul care m-as fi bucurat si as fi suportat cu inima usoara orice corectie, chiar si penala, pentru cele afirmate, numai sa se dovedeasca a fi vorba de o alarma falsa!”. Acest raspuns a fost si inceputul unui amplu interviu pe aceasta tema, acordat in 2011 de distinsul profesor publicatiei online Incorectpolitic.ro. Interviu din care publicam si noi cateva fragmente (M.M.)

Domnule profesor ION COJA, de la cine ati primit aceasta informatie?

De la o persoana din guvern, nu toti guvernantii de dupa 1990 sunt tradatori de Tara. Precum si de la un evreu de treaba, foarte bine informat, care mi-a precizat si cifra finala a evreilor care urmeaza sa se stabileasca in Romania: un milion! Dupa venirea la Cotroceni a lui Basescu am luat legatura, indirect, prin colonelul Diomid Perciun, cu un consilier al presedintelui informat asupra subiectului. Mi-a transmis, prin Diomid Perciun, ca in final va fi sa fie un milion de evrei care se vor stabili in Romania si Republica Moldova… Ca o compensatie, se va face unirea cu Basarabia… Acesta a fost raspunsul! Un raspuns aproape oficial.

Ati publicat un Apel al Romanilor pe aceasta tema. Tradus in engleza, depus pe la ambasade, la agentii de presa… Care a fost reactia?

Tacere din partea tuturor oficialilor, a tuturor autoritatilor. A inceput Apelul sa circule pe Internet insa si asta a fost bine. Mi-au raspuns si cativa evrei, mirandu-se cum de am putut imagina asa ceva! Cica evreii din Romania abia mai sunt cateva mii, sunt o comunitate pe cale de disparitie, trebuie sa fii nebun sa scornesti asa poveste!… Ba, unul mai istet, Liviu Ornea, m-a luat si peste picior: numai niste evrei nebuni ar parasi raiul din Israel pentru mizeria din Romania!… Nebun cine l-ar lua in serios pe Coja!

Sunteti in continuare convins ca se pregateste acest veritabil exod evreiesc?

Nu se pregateste, el este in plina desfasurare. Si nu este exod, este invazie, facuta pe sest, ca sa folosesc o expresie de argou din idis! O invazie care se produce dupa o stratagema inedita, inca neexperimentata in istorie!… Mergi la Frumusani sau langa Urziceni, poate si-n alta parte, unde s-au construit deja orasele intregi, veritabile ghettouri de lux pentru evreii mai speciali, sa traiasca izolati de populatia autohtona… Asta pe langa miile de locuinte, apartamente si vile, cumparate de evrei pe cont propriu, in Bucuresti si orasele mai mari. Este evident ca au o strategie anume, nu vin deodata toti cei o mie de mii de evrei! […]…

De fapt, eu v-am invitat la aceasta discutie sub impresia unui material gasit pe Internet, o declaratie a unei inalte oficialitati iraniene, Hassan Firouzabadi, foarte multumit sa constate ca, si citez, zilele statului Israel sunt numarate, ca evreii si-au dat seama ca nu mai pot sa reziste presiunii arabe, musulmane, si sunt preocupati de singura iesire pe care o mai au: sa se intoarca fiecare evreu in tara de unde a venit el sau parintii sai! Sa paraseasca Israelul!

Cred ca acest demnitar iranian stie mai bine decat mine sau dumneata ce se intampla in Israel. Nu avem voie sa ignoram semnalul de alarma pe care ni-l trimite… In Israel evreii cei mai lucizi discuta despre parasirea, macar partiala, a Israelului. A aparut si o denumire, un cuvint nou – „solutia diasporista”, pentru a denumi aceasta miscare, aceasta stramutare a cateva milioane de evrei, aceasta Alia in sens invers. Asa am gasit-o numita in cartile unui evreu important: Philip Roth. Sper sa le fi citit si domnii Dorel Dorian si Liviu Ornea! Ei m-au contestat. Ii astept sa prezinte scuze publice pentru nerusinarea cu care m-au atacat… Sunt convins ca stiau mai bine decat mine cata dreptate aveam!…

Subiectul discutiei la care va invit este acesta: de ce evreii n-ar avea dreptul sa se stabileasca in Romania? Drepturile Omului nu asigura si dreptul la libera circulatie?!

Nu! Drepturile Omului iti asigura posibilitatea de a parasi tara in care te afli, oricare ar fi ea! Dar nimeni nu-ti da dreptul de a alege in ce tara sa traiesti! E absolut logic! Daca ai plecat dintr-o tara, te stabilesti in alta tara doar daca esti acceptat. In plus – si acesta este argumentul probabil cel mai important: nu se admite nicaieri incetatenirea in masa, cu miile si sutele de mii! Tocmai pentru ca totul este (a) ilegal si (b) in contradictie cu vointa poporului roman, autoritatile recurg la secretul operatiunii pentru a aduce in Romania milionul de evrei! E inspaimantator ca s-au gasit printre guvernanti atati romani tradatori, care sa accepte sa participe la asigurarea desfasurarii in secret a acestei vaste invazii! Suntem deja sub ocupatie straina si nici macar nu stim! Ingenioasa mutare! Repet: fara precedent in istorie! Cum toata operatiunea s-a facut in secret, cei care au participat la ea nu aveau cum sa nu-si dea seama ca fac ceva ilegal si teribil de imoral! Act de tradare constienta din partea guvernantilor!

Cine sunt acesti romani tradatori?

In primul rand cei trei presedinti post-decembristi! Dintre ei, in mod deosebit il acuz pe Emil Constantinescu. Faptul ca mama sa este evreica nu poate fi nici scuza, nici explicatie, nici justificare! Va trebui sa raspunda penal! Ca si toti prim-ministri de dupa 1996! Ministrii de Interne mai ales. Si multi altii! Parlamentarii nu cred ca au cunostinta de aceasta invazie, ca au discutat cumva acest subiect! Nici macar in mod neoficial, la o cafea, intre doua sedinte.

Mai sunt si alte motive pentru care va opuneti stramutarii in Romania a unui milion de evrei?

Mai am inca un milion de motive!… Nici nu stiu cu care sa incep! Dar mai inainte de orice da-mi voie sa-ti marturisesc sila si lehamitea mea, a celui care pricepe si stie bine cata minciuna, cata suferinta a produs schizofrenia evreilor sionisti care au planificat si infiintat statul Israel cu un dispret total pentru viata oamenilor, inclusiv a evreilor. Ma intreb ce este acum in mintea evreilor nevoiti din nou sa rataceasca! Au in ei macar atata demnitate incat sa le ceara socoteala celor care i-au plimbat aiurea pana in Israel si retur?!… S-au purtat doua razboaie mondiale pentru a se putea infiinta statul Israel! Cine raspunde pentru esecul proiectului Israel in Palestina? Chiar nimeni?!

Dar este oare cazul sa va preocupe atat de mult suferintele altora, fie ei si evrei?!

Sunt foarte derutat de lipsa de reactie a evreilor de rand, a evreilor normali, as zice. Menajamentele lor fata de sionismul a carui victima sunt! Evident, victimele cele mai reale sunt evreii care au facut Alia, adica au plecat din tara de bastina in Palestina, sa sustina nasterea si consolidarea Israelului. Acei evrei sunt, majoritatea, decedati… De suferinta lor, a dezradacinarii, copiii lor nu stiu mare lucru! Sunt bucurosi acum ca statul le asigura stramutarea in Europa, in Polonia, in Ungaria, in Romania! Numai ca suferinta evreilor, de pe urma infiintarii statului Israel, suferinta reala, este incontestabil mai mica, in toate felurile mai mica, decat suferinta indurata de alte popoare pentru infiintarea statului Israel. Iar printre popoarele care au suferit cel mai mult de pe urma nebuniei sioniste sa stii ca noi, romanii, ocupam un loc in fata de tot! Randul intai! Cu coronita!… Numai rusii or fi suferit mai mult! […].

Ce rol a avut Holocaustul pentru infiintarea Israelului?

Un rol decisiv! Tocmai de aceea se spun atatea minciuni despre Holocaust! Pentru a se ascunde faptul ca a facut parte din strategia sionista! A fost planificat cu mai multe scopuri, in mod deosebit (1) pentru a reface solidaritatea dintre evrei, (2) pentru a anihila curentul de asimilare a evreilor printre goimii crestini, (3) pentru a crea in opinia publica acel curent de simpatie si compasiune care sa determine opinia publica sa accepte infiintarea Israelului ca pe o solutie binecuvintata! In plus, a mai fost si (4) obtinerea de compensatii de la cei vinovati de genocidul pus la cale de sionisti. In fine, se mai vorbeste, cu argumente si cu documente, de inca un mobil, cel mai cinic si mai criminal: (5) au fost supusi deportarilor si exterminarii evreii de calitate proasta, evreii degenerati, care reprezentau un lest pentru evreime!… Acesti evrei de proasta calitate au fost selectati mai ales dupa starea lor economica precara. Pentru sionisti, evreii saraci nu merita sa supravietuiasca… Sunt rebuturi umane […].

In Romania care evrei au murit?

Nu-i treaba noastra acum, in aceasta discutie!… Important pentru noi este sa stabilim ca evreii care au murit in Romania anilor 1940-’44 nu pot fi considerati victime ale Holocaustului! Citeste definitia data holocaustului de expertii de la Yad Vashem. Tine-o minte: In centrul Holocaustului a stat decizia de a ucide fiecare evreu – barbati, femei, copii. Se potriveste aceasta definitie cu faptele? A functionat vreodata in Romania decizia de a ucide fiecare evreu?! Nici macar in Germania!

Din pacate, comisia Elie Wiesel a pornit de la o alta definitie a holocaustului! La fel si Institutul de Cercetare a Holocaustului! O definitie inacceptabila intre oameni seriosi!

Au dat alta definitie, inlocuind uciderea cu persecutia! Daca porneau de la definitia corecta, a doua zi trebuiau sa declare desfiintata si comisia, si institutul acela, in care s-au oplosit niste tradatori, niste gainari! Niste mincinosi! Niste trantori mai rai si mai jalnici decat cei ce au lucrat candva la institutul de istorie a PCR… Dar nici macar definitia pe care au propus-o nu le-ar fi dat dreptul sa vorbeasca de un Holocaust in Romania, de un genocid!

…Partea proasta este ca toata aceasta tevatura cu Holocaustul din Romania este direct legata de proiectul venirii acestui milion de evrei! Cam tot ce s-a intamplat in Romania de dupa 22 decembrie 1989 are legatura cu aceasta invazie insidioasa, nevazuta, neauzita… Daca nu cumva chiar si asa zisa noastra revolutie…

Care ar fi legatura?

Este de asteptat ca lumea romaneasca, atunci cand romanii vor constientiza ce se intampla cu noi, sa aiba o reactie de respingere si de adversitate fata de evreii invadatori, nu pentru ca sunt evrei, ci pentru ca sunt invadatori! Aceasta reactie va fi mai mica, mai estompata, timida chiar, daca ni se baga in cap ca parintii nostri au omorit sute de mii de evrei! Unii dintre noi se vor bucura chiar, spunand ca, in felul acesta, prin venirea evreilor, ni se ofera ocazia de a ne plati de datoria cu care ne-au incarcat fata de evrei asa-zisele crime ale lui Antonescu si ale legionarilor! Romanul accepta cu greu un asemenea pacat fara sa incerce sa obtina iertarea din cer precum si cea de pe pamant!… Haimanalele astea sioniste si holocaustizante vor sa ne creeze un complex de vinovatie fata de evrei. Calcul profund gresit! Tot mai multi romani, indeosebi tinerii, constientizeaza ca de fapt evreii se fac teribil de vinovati, dovedindu-se ca nu sunt capabili sa nutreasca sentimentul de mare noblete si demnitate umana care este recunostinta! In loc sa ne fie recunoscatori, ei isi fac socoteala ca suntem fraieri de buni si-si pot bate joc de noi! Or sa constate curand ca iarasi s-au inselat!

Asta suna a amenintare!

Binenteles! Faptul de a fi in legitima aparare si de a-ti ajunge cutitul la os te face extrem de periculos! Tucidite atragea atentia ca un adversar adus in pragul desfiintarii, al nimicirii totale, gaseste in el resurse nebanuite de nimeni de a riposta devastator. Caci te impaci cu infrangerea, la gandul ca data viitoare vei fi tu victorios! Dar cand adversarul nu vrea sa te invinga, ci sa te distruga, sa te desfiinteze, atunci reactia ta va fi de genul „mor cu el de gat”! Sa nu-si faca iluzii cei care s-au trezit asa de usor, peste noapte, cu cetatenie romana! Tot ce misca-n tara asta le va fi dusman de moarte! Sa se astepte la tot ce poate fi mai rau! La orice! Caci vom fi in legitima aparare! […].

Ziceati ca instaurarea comunismului are legatura cu infiintarea statului Israel!

Da, are! Si putina lume isi da seama! Pentru ca in perioada interbelica, atunci cand evreii au fost invitati sa vina cat mai multi in Palestina, ca sa sustina infiintarea statului patrie, sionistii au constatat ca majoritatea evreilor sunt oameni normali si nu-si parasesc casa si rostul lor pentru a implini un vis poate romantic, dar mai ales nerealist, nesabuit! Concluzia sionista: daca evreii nostri nu vin de buna voie in Palestina, sa-i constrangem sa vina! Acesta a fost, printre altele, si rolul Holocaustului. Dar si asa, de la Auschwitz sau Dachau majoritatea evreilor, cand au fost eliberati, au ales sa plece in alta parte, mai ales in SUA, nu in Palestina! Asa ca mai era nevoie de ceva ca sa-i constranga pe evrei sa-si paraseasca ograda, afacerile, relatiile umane etc., si sa faca Alia in Palestina sau, dupa 1948, in Israel. Acel ceva a fost instaurarea comunismului in Estul Europei, acolo unde traiau cei mai multi evrei, iar comunismul a insemnat desfiintarea proprietatii personale, a initiativei individuale, teroare politica etc. Un adevarat infern, au spus-o toti. Prin ridicarea vestitei cortine de fier, din acest infern nu aveai voie sa pleci. Pentru prima oara in istorie s-a instituit o bariera de netrecut la granita fiecarei tari comuniste. Zeci de mii de oameni si-au pierdut viata incercand sa treaca de aceasta bariera fara pasaport, sa ajunga in Occidentul tot mai atragator!

Singurii care au primit dreptul sa paraseasca legal raiul comunist au fost evreii! Am inteles…

Dar nu au avut dreptul sa-si aleaga tara unde sa emigreze, ci majoritatea evreilor au fost obligati sa se stabileasca in Israel! Unde, e drept, li se ofereau conditii de viata ceva mai bune ca in tara parasita! […]. Pentru ca revenirea evreilor in Romania sa fie posibila, adica sa fie acceptata si tolerata de autoritati, de populatie, era nevoie ca in Romania sa se schimbe regimul nationalist(-socialist) al lui Ceausescu si sa fie inlocuit cu un regim preocupat de valorile false ale globalizarii, ale mondializarii, ale multiculturalismului, ale amestecului rasial etc. Era nevoie de o Romanie cu o populatie saracita, descurajata, speriata de spectrul saraciei, o Romanie din care au plecat cateva milioane de indivizi de calitate, oameni intreprinzatori care si-au luat lumea in cap sa scape de saracia din Romania! Au plecat vreo 2-3 milioane de romani, romani dintre cei mai energici, mai activi, asa ca nu se va simti prea tare milionul de evrei care le iau locul!…

Bine, dar din Romania nu au plecat in Israel un milion de evrei!…

Eh, abia de aici, de la aceasta constatare, incepe tragedia care ni se pregateste! Caci scopul urmarit nu este numai dezamorsarea situatiei din Israel sau chiar abandonarea Israelului si plasarea israelienilor in tarile de origine. Ci scopul este mutarea Israelului in Romania! Nu la anul si nici peste 10 ani. Deocamdata la anul si in urmatorii 10-15 ani se vor ingriji ca numarul evreilor si ponderea lor in viata economica din Romania sa fie tot mai mare! Iar numarul romanilor si ponderea lor in viata social-economica sa fie tot mai mica. Nici nu le trebuie o schimbare de nume a Tarii! Nu forma conteaza, nu ambalajul, ci continutul! Iar continutul va fi tot mai evreiesc pana ce se va atinge masa critica, daca pot spune asa. Masa critica necesara pentru a declara si consfinti caracterul evreiesc al statului numit in acte Romania! In realitate, caracterul romanesc al acestui stat va deveni o amintire […].

Stiu bine ca acest scenariu, pus de mine pe seama intentiilor evreiesti, va suscita proteste. Dar ii rog pe oamenii cu capul pe umeri sa se gandeasca la doua aspecte: au plecat din Romania in Israel 350.000 de evrei, iar de intors nu se intorc mai putini, cum ar fi de asteptat, ci mai multi! Al doilea aspect: sunt oferte in Occident, in America, prin care evreii de acolo, nu cei din Israel, sunt incurajati sa se stabileasca in Romania, iar Comunitatea le ofera tot sprijinul pentru instalare: circa 300.000 de dolari de caciula. Informatia mi-a parvenit din mediul evreiesc canadian… Asadar, venirea in masa a evreilor in Romania nu se limiteaza la a fi o solutie salvatoare pentru evreii din Israel, tot mai amenintati de presiunea araba, musulmana! Ci, conform dictonului romanesc, potrivit caruia pe cine nu-l lasi sa moara, nu te va lasa sa traiesti, marii statregi sionisti ai evreimii se apuca iar de vechiul lor vis: Israelul pe pamant romanesc!.. […].

De ce il acuzati pe Emil Constantinescu mai mult decat pe ceilalti presedinti?

Nu-i mai breaz niciunul, la urma urmelor! Basescu a ajuns presedinte pe voturi furate! Nici Emil Constantinescu nu a avut voturile necesare pentru a deveni presedinte! Oricat am fi noi de prosti sau zevzeci, romanii nu aveau cum sa-si aleaga un asemenea presedinte, un ins atat de sters, fara pic de sare si piper, gol si artificial in tot ce spune!… El a fost impus, cu pretextul ca in felul acesta ne obisnuim cu ideea de alternanta democratica la putere etc., etc. Bla-bla-uri… In realitate, in 1996, Iliescu, sfatuit sau convins de americani, a acceptat sa se declare invins, desi avea cele mai multe voturi, cu conditia ca dupa patru ani sa se intoarca la Cotroceni… Emil Constantinescu si Conventia Democratica a acceptat sa faca ceea ce Iliescu si PDSR, in legislatura 1992-’96, s-au eschivat sa faca, anume sa legifereze vanzarea de terenuri catre asa-zisii investitori straini, catre straini, deci! Pe scurt, evreilor! O data legiferat acest act de tradare nationala, s-a putut incepe si incetatenirea frauduloasa a evreilor. Primii 500.000 (cinci sute de mii) de evrei au fost incetateniti pe vremea lui Emil Constantinescu! Acesta este marele sau „rol” istoric! A acceptat invazia evreiasca in Romania!

In legislatia 1992-’96 s-a discutat in comisia de politica externa a Senatului, din care faceam parte, posibilitatea ca Romania sa ofere gazduire, temporara, pentru 300.000 in caz de forta majora! Am fost toti de acord!… Acum imi dau seama ca a fost un prim test pentru a sonda terenul. Ni s-au dat si explicatii: 300.000 reprezinta capacitatea de cazare a hotelurilor din statiunile turistice…

Cand vor fi luati la intrebari acei evrei incetateniti in mod fraudulos, infractori in fond, ei vor spune ca au plecat din Romania fara voia lor, ca i-au silit autoritatile comuniste din Romania, ca ei nu au renuntat niciodata la cetatenia romana… Acest alibi – daca-l putem numi asa, le este intarit de raportul lui Tismaneanu, care spune numai minciuni despre evreii din Romania acelor ani, minciuni orientate insa de o idee: sa faca din revenirea evreilor in Romania un act de reparatie a unei injustitii! […].

Daca ati avea puterea de a decide, ce ati propune?

Nimic altceva decat transparenta totala! Doar tot Occidentul asta ne cerea, celor din lagarul comunist inainte de 1990: transparenta si iar transparenta, glasnost! […].

Nu am nimic impotriva ca un cetatean roman, de etnie patagoneza, sa ajunga presedintele Romaniei, daca merita si este atat de potrivit pentru aceasta functie. Dar cand trei presedinti la rand, toti vinovati de mari crime impotriva poporului roman, au tangenta cu aceeasi etnie, patagoneza sau martiana, coincidenta aceasta miroase a lucru necurat. E ca si cum cineva ar castiga de trei ori la rand premiul cel mare la Lotto!… Cat ne mai lasam prostiti?! […].

Recunosc dreptul oricarui cetatean roman de a se declara etnic roman! Chiar daca ambii sai parinti au avut alta constiinta etnica! Pe un astfel de concetatean il pretuiesc cu un plus de simpatie si solidaritate civica. Cu conditia de a nu face un secret din apartenenta parintilor sai la alta etnie! O asemenea imprejurare trebuie sa fie cunoscuta macar pentru a fi pretuita si mai mult, asa cum se cuvine, disponibilitatea persoanei respective pentru o angajare civica in folosul comunitatii romanesti […].

Sursa: incorectpolitic.ro (fragmente)

Autorul interviului semneaza cu initialele N.V.

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu