Marius Albin Marinescu – Dupa trei decenii de spalarea creierului, romanilor li se fura tara si ei aplauda!

iohannis, romania

Marius Albin Marinescu - Dupa trei decenii de spalarea creierului, romanilor li se fura tara si ei aplauda!

Motto: „Elemente straine, imbatranite si sterpe, s-au amestecat in poporul nostru si joaca comedia patriotismului si a nationalismului. Neavand traditii, patrie hotarata ori nationalitate hotarata, au pus totusi, mana pe statul roman. Constiinta ca ele sunt deosebite de neamul romanesc nu le-a disparut inca – ele se privesc ca o oaste biruitoare intr-o tara vrajmasa. De-aceea nu-i de mirare ca intreaga noastra dezvoltare mai noua, n-a avut in vedere conservarea nationalitatii, ci realizarea unei serii de idei liberale si egalitare cosmopolite.”

Mihai Eminescu, ziarul „TIMPUL” din 14 noiembrie 1880.

Se minte non-stop ca romanii sunt de vina pentru distrugerea si ruinarea tarii! Care romani? Toate partidele politice de dupa decembrie 1989 au fost infestate cu alogeni! Primul guvern de dupa asasinare lui Nicolae Ceausescu, condus de premierul evreu Petre Roman, a avut un roman si un tigan in componenta, restul fiind evrei!!! Toata mass-media romanesca, cu 90% proprietari alogeni, este infiltrata cu evrei. Fiecare post de televiziune are cel putin un evreu ca formator de opinie!

Nicolae Ceausescu a fost ultimul roman care a condus Romania. Cei care i-au urmat au fost toti alogeni. Nu se poate permite accesul bastinasilor in fruntea tarii, fiindca un roman adevarat nu ar fi capabil sa devina tradator absolut, sa lupte pana la capat impotriva propriei tari si sa participe, in calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 incoace romanii nu au mai avut acces la functia de presedinte al tarii, iar din anul 1996 presedintii au fost numiti, nu alesi. Votul a fost doar praf in ochii naivului electorat pentru mimarea democratiei.

Klaus Werner Iohannis, presedintele alogen al Romaniei, face sluj in fata evreilor, fiind decorat de acestia pentru merite deosebite, adica recunoasterea unui asa-zis holocaust in Romania, prin care a transformat poporul roman in neam de ucigasi, bun de plata unor zeci de miliarde de euro ca despagubiri catre statul Israel. Cine aduce acuzele acestea grave? Taman unul al carui bunic se inrolase in trupele Waffen SS, vestitii ucigasi de evrei din Al Doilea Razboi Mondial! Nici pesedeii nu sunt mai breji. Liviu Dragnea a facut naveta in Israel ca sa ia lumina de la stapanii lui, iar Gabriela Firea a oferit evreilor un palat ultracentral din Bucuresti pentru „muzeul holocaustului”, de unde o sa fim acuzati ca suntem un popor de criminali! Acum tradatorii care conduc Romania nici macar nu se mai feresc, numesc direct cetateni israelieni in guvernul Romaniei, ca ministrul Ilan Laufer, promovat initial de postul de televiziune Antena 3. Suntem ca la sfarsitul anilor ’40, cand evreii bolsevici conduceau tara si umpleau puscariile cu patrioti romani!

Unde au fost serviciile secrete, ce au pazit ele in cei 27 de ani de jefuirea a Romaniei? Au pazit hotii sau au fost chiar complicii lor! Nici serviciile secrete nu mai apartin Romaniei, ele au devenit sucursale subordonate altor servicii straine. Sa nu uitam ca prima grija a presedintelui alogen Klaus Werner Iohannis, imediat dupa inscaunare, a fost sa numeasca alti doi alogeni ca sefi ai principalelor servicii secrete! Cei nominalizati si instalati ca directori la SRI si SIE, evreii Eduard Hellvig si Mihai Razvan Ungureanu, au fost angajati/bursieri ai lui George Soros, a carei prima directoare in Romania, alogena Sandra Pralong, este principala consiliera de la Cotroceni. Aceasta stabileste agenda intalnirilor presedintelui cu asa-zisa „societate civila” si componenta participantilor: doar oengeurile sorosiste, parte din ele create chiar de ea!

Unde-i dragostea de tara? De ce sunt tefelistii #rezist lipsiti de sentimentul patriotic? I-ati vazut fluturand in piata steagurile SUA, Israelului, Canadei si UE. I-ati vazut luand apararea multinationalelor, la care parte din ei chiar lucreaza. I-ati vazut sustinand si votand alogeni ca sa ajunga conducatori in Romania. V-ati intrebat de ce acestia au atrofiat simtul apartenentei nationale, aceasta „amprenta” identitara a neamului nostru, o particica din „reteaua” neamului, conexiunea care trebuie sa ne uneasca si sa ne faca solidari si puternici in fata altora pe noi, romanii?

Pe vremea cand Andrei Marga – nu intamplator clujean, din cuibul de vipere secesioniste! – era ministrul Invatamantului si a provocat scandalul manualelor alternative, multi au fost revoltati ca noile manuale de istorie dedicau pagini intregi evreilor Silviu Brucan, Andreea Esca si Mihai Tatulici (vedete ale televiziunii sioniste PRO TV, instrument de imbecilizare in masa al romanilor), iar eroii neamului, Mihai Viteazul sau Stefan cel Mare, aveau dedicate doar cateva fraze.

O colega jurnalista m-a intrebat daca am citit manualul respectiv. Nu-l citisem. Ea, insa, a avut rabdarea si curiozitatea sa-l lectureze cap-coada. Ziarista nu a fost intrigata doar de ducerea in derizoriu a simbolurilor poporului roman, ci mai ales de faptul ca, dupa ce a terminat de citit acel manual, a simtit efectiv sentimentul de rusine ca apartine acestui popor de „pigmei” care nu a realizat nimic de-a lungul istoriei, conform celor citite in cartea ticaloasa. Asta transmitea si inducea in mentalul elevilor manualul alternativ de istorie: rusinea de a fi roman!!! Acest aspect a fost cel mai grav, dar nu l-au sesizat multi la vremea respectiva!

Cei care s-au incolonat sub stindardele #rezist si #LGBT sunt exact generatia manualelor alternative! Scopul pentru care acestea au fost create si impuse in scoli de dusmanii Romaniei a fost atins.

Romanilor le-a fost inoculata ideea ca sunt un neam de tradatori, lenesi, corupti si hoti si de aceea nu sunt capabili sa se conduca singuri, musai sa fie condusi de alogeni!

Sa o lamurim pe asta cu „tradarea fata de nemti”, pe care continuam sa-i lingusim, ba mai sunt si romani dobitoci care sunt tare mandri ca sunt condusi de un „neamt”, care a fost numit Gauleiter peste colonie. Doar naivii – ca sa nu spun „prostii gramada”! – pot sa creada ca Iohannis a fost ales prin vot. Nemtii ne-au urat dintotdeauna si ne-au considerat tradatori pentru intoarcerea armelor din 23 august 1944, uitand ca mai intai ne-au tradat ei prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), cand au dat ungurilor jumatate din teritoriul Transilvaniei. La fel, germanii ne-au tradat si prin Pactul Ribbentrop – Molotov (23 august 1939) cand s-a pecetluit soarta Basarabiei, care a fost rapita de URSS in iunie 1940!

Mai sus am scris despre rolul manualelor alternative de a crea o generatie careia sa-i fie rusine de originea ei romaneasca. In paralel cu „lucratura” aceasta din scoli, mass-media condusa 90% de evrei „a muncit” din greu, in special prin intermediul televiziunilor, ca sa-i convinga pe romani ca sunt niste degenerati incapabili, pusi numai pe trandaveala si hotii, ceea ce este cu totul fals!

Romancele au fost prezentate ca fiind curve si ahtiate dupa bani nemunciti, prin transformarea unor tiganci inculte, ca Tonciu, in vedete si „modele” demne de urmat, iar barbatii au fost aratati ca niste betivi violenti, lenesi si hoti. Totodata, romanii au fost prezentati ca niste ticalosi care-si omoara pruncii – cazuri izolate de mame vinovate de pruncucid au fost generalizate! – si s-a mintit enorm cu copiii crescuti in orfelinate ale groazei inventate, tocmai ca sa aparem in ochii altora ca niste fiinte iresponsabile si inumane! Nu mai vorbesc de DNA si asa-zisa „coruptie”, de-ti vine sa crezi ca romanii au inventat-o! Culmea este ca doar romanii sunt cercetati si bagati in puscarii, in timp ce corupatorii straini sunt bine mersi si-si vad de jefuirea tarii in continuare!

La fel, s-a mintit prin intermediul televiziunilor despre cum ne-au salvat pe noi strainii, despre binefacerile regilor germani, prin rescrierea istoriei si omitere faptelor reprobabile ale veneticilor incoronati si incornorati.

Intoxicarea cu regii germani si „minunile” facute de ei pentru romani este un fals, la care s-a lucrat intens din 1990 incoace. Ba, se pare ca „germanii” mult laudati au fost evrei, conform celor spuse de Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern, afirmatii care i-au adus si moartea, aruncata in mod mincinos si infam asupra legionarilor. Afacerea Strousberg, un fel de „Bechtel” pe vremea lui Carol I, prin care statul roman a fost pacalit de catre nemti cu sume uriase de bani, prin acte de coruptie la nivel inalt, este trecuta sub tacere. La fel, s-a uitat rascoala din 1907 cu mii de razvratiti impuscati, cand sub Carol I taranii romani traiau ca in Evul Mediu, tara noastra fiind cea mai inapoiata din Europa. De fapt, Carol I a abdicat, inainte de moarte, fiindca nu a vrut ca Romania sa lupte impotriva nemtilor carora el le ramasese loial toata viata. Ferdinand a fost un pamapalau care, la fel, s-a opus razboiului impotriva nemtilor si austriecilor, fiind impiedicat sa semneze predarea neconditionata a intregii tari (pacea de la Buftea) doar de regina Maria. In fond, singurul „rege barbat”, si care a iubit cu adevarat Romania a fost… regina Maria. Dar, din pacate pentru cei cu filogermanismul in cap, ea a avut tata englez si mama rusoaica!

S-au organizat, in scopul promovarii strainilor, emisiuni televizate cu clasamente ale celor mai mari „romani”, unde s-a incercat impunerea regilor germani pe primele locuri, in detrimentul domnitorilor romani. Evreul comunist Richard Würmbrand, convertit la evanghelism lutheran, un personaj de care nu auzise nici dracu’, a fost scos prin „vot popular” pe locul cinci in acest clasament facut de niste prosti ticalosi si manipulatori pentru alti prosti, naivi si manipulabili (https://ro.wikipedia.org/wiki/Mari_rom%C3%A2ni). Detalii despre acest impostor aici: Evreul comunist si necunoscut Richard Wurmbrand s-a dat peste cap de trei ori, a devenit pastor luteran, dupa care a ajuns sa-i concureze pe Eminescu si Mihai Viteazul la concursul „fake” zis „Mari romani”.

Alogenii care au condus si conduc Romania cu sprijinul partidelor politice tradatoare, din 1990 pana in prezent, au reusit sa goleasca tara de romani ca sa creeze spatiu vital pentru alte popoare, care deja ne invadeaza. Unele fatis, prin mult trambitata migratie a „refugiatilor”, altele subtil si mult mai pervers. Departe de mine gandul de a ma erija in oracol, dar tare ma tem ca peste foarte putini ani romanii vor deveni straini in tara lor!

Articol realizat de Marius Albin Marinescu via justitiarul.ro.

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu