,

Calin Georgescu – Lumea in care traim

modele, agricultura, calin georgescu, dezvoltare sustenabila, noua ordine mondiala, noul nationalism, distributismul, călin georgescu

Calin Georgescu - Lumea in care traim

Lumea actuala este marcata de doua pacate fundamentale, condamnate de toate religiile lumii: lacomia si trufia. Primul a dus la o criza economica, iar al doilea la o criza politica.

Creditarea a ajuns atat de accesibila in aceasta lume, incat putem cumpara ceea ce nu avem nevoie cu bani pe care nu-i avem. Toate bancile lumii incurajeaza consumul, pentru ca acesta este, de fapt, rolul lor major, sa dea bani celui care nu produce. I s-a permis lumii sa intre in sclavagism fara sa-si dea seama.

Lumea intreaga este condusa, in esenta, de marile corporatii, care au doua misiuni: una, sa submineze viitorul unor generatii si al unor popoare intregi, a doua, sa inlature total orice leadership autentic politic, controlandu-l si subjugandu-l financiar.

Principala problema a acestei lumi, acum si in viitor, este si va fi consumul de resurse. Marile corporatii au infometat-o si tot ele au insetat-o. Si tot ele ghidoneaza leadership-ul politic..

Compania elvetiana Nestlé, de pilda, care are CEO un austriac, detine in acest moment 70% din apa potabila a lumii. Un milion de metri cubi de apa, forata in tarile in care i se permite acest lucru, o costa 3,5 dolari, iar compania Nestlé vinde acelasi milion de metri cubi de apa in sticle de plastic (a se citi: deseuri) cu 2.000.000 de dolari. Multi dintre dumneavoastra cunoasteti ca bautura Coca-Cola este nociva. Dar ceea ce trebuie sa stiti in plus despre ea este ca e facuta cu apa unor tari unde aceasta resursa incepe sa fie deficitara. Deci, practic, band Coca-Cola, se bea apa unor popoare care n-o mai au. Popoare intregi sunt abandonate in sete si in foame

La un moment dat, CEO-ul de la Nestlé a spus: „Da, am dezvoltat organisme modificate genetic, dar am facut-o pentru a hrani lumea”. Fals! De fapt, ei au infometat lumea!

Sursa: Cumpana Romaniei, de Calin Georgescu, Editura Christiana, Bucuresti, 2016.

Dacă v-a plăcut, sprijiniți Revista România Culturală pe Patreon!
Become a patron at Patreon!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lăsați un comentariu